Templon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vehulles

Barangoló
2019. 01. 10.
75
315
22
Moscow
V4 karakter
Alexandr Senaviev🇷🇺
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Úgy gondolom félre értettetek ?
Nekem sem egy csúcs kategóriás gépem van kb a mai piaci ára max 300e lehet, szerintem nem egy összegyűjthetetlen összeg annak aki szeretne normálisan játszani. Képzeljétek el az összes más játék sem a gyenge gépekre van tervezve. Nekem ez a véleményem lehet ezért utálni mert kimondtam??‍♂️

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
424
4 128
V4 karakter
Argo Danzi
LV karakter
Vincze Daniel
V2 karakter
Bodor Szabolcs
A többi játékostársnak kötelező megadni a tiszteletet! A figyelmeztetést osztom. ~ Scott
Mert a Ryzen 5 annyira csúcskat. De ha nem érted, hogy mi volt a lényeg, akkor ez több, mint szomorú. Nem várhatod el, hogy mindenki egy 2003as játékra épísen gépet, ha meg elvárod, a fejedben nagyobb a sötétség, mint a Föld bármely pontján. (még @serafin fejénél is sötétebb) Szomorú, hogy ott tartunk, hogy ÉPÍTS GÉPET!!! ahelyett, hogy a problémát oldanánk meg. Elkell bújni a "300.000 Ft összegyűjthető egy gépre" amikor lehet az ember kocsit, jogosítványt, bútort, stb stb-t is akar venni. Nem arról van most szó, nekem is 300k+os gépem van, de aki nem teheti meg, ne játszon? Remek mentalitás, keep up the good work.

floatin

Pötyögtető
2019. 08. 25.
526
4 048
Pécs
V4 karakter
Remy Moussaoui
LV karakter
Tommasso Ferri
De miért kell kivetetni minden mappolt épületet? Teljesen együtt lehet velük élni, kell venni egy rendes gépet és akkor elfut normálisan a játék. Ha meg van mod meg van 700-800 játékos ígyis úgyis ki fog fagyni az ember. Nem értem miért kell ezt erőltetni, most bocsi de tényleg egy közép kategóriás géppel simán játszható ez a játék.
EDIT: 1 cseppet se támogatom az ötletet.
nem a kifagyással van a baj, hanem a 800+ playernél keletkező szerverlaggal.

Vehulles

Barangoló
2019. 01. 10.
75
315
22
Moscow
V4 karakter
Alexandr Senaviev🇷🇺
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
El kell szomorítsalak, drága géppel sem lesz tökéletes FPS, ez nem a szar gépek miatt van.
Nem tökéletes gép kell, de egy közép kategóriás géppel lehet élvezhetően játszani.
És nem hiszem, hogy olyan nehéz összekaparni egy élhető gépre (nem nem turkàlok senki zsebében) de nekem is sikerült suli mellett úgy hogy kocsit is fenntartok mellette, csak akarni kell??‍♂️
Nem fog senki gyenge gépre csinálni egy játékot.

Ard

Lelkes fórumhasználó
2019. 04. 14.
387
1 712
17
Isaszeg
V4 karakter
ard.schweiger
LV karakter
andrej.nicu
Nem rosszból, de valami neked nem áll össze. Van, akinek nem opció gépet összerakni, és nem is "gyenge gépre" vagy éppen "jó gépre" van csinálva a játék, mert nem így működik ?. Ha valakinek van egy normális gépe (Jelen esetben nálam van egy I5-9400f-es proci), akkor is ront az FPS-en a számtalan modellezés.

• Tetszik
Reactions: ReWeR

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
424
4 128
V4 karakter
Argo Danzi
LV karakter
Vincze Daniel
V2 karakter
Bodor Szabolcs
Nem tökéletes gép kell, de egy közép kategóriás géppel lehet élvezhetően játszani.
És nem hiszem, hogy olyan nehéz összekaparni egy élhető gépre (nem nem turkàlok senki zsebében) de nekem is sikerült suli mellett úgy hogy kocsit is fenntartok mellette, csak akarni kell??‍♂️
Nem fog senki gyenge gépre csinálni egy játékot.
A felfogásod nagyon az átlag szint alatt van, de inkább ezt a témát részemről lezárom, mielőtt a világból is kileszek banolva... Mindenesetre a mondataidra emlékezz majd pár év múlva, amikor 300.000 Ftot kell kidobni egy gépre, csakhogy játszhass élvezhetően EGY 2003AS játékkal.

Vehulles

Barangoló
2019. 01. 10.
75
315
22
Moscow
V4 karakter
Alexandr Senaviev🇷🇺
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
A felfogásod nagyon az átlag szint alatt van, de inkább ezt a témát részemről lezárom, mielőtt a világból is kileszek banolva... Mindenesetre a mondataidra emlékezz majd pár év múlva, amikor 300.000 Ftot kell kidobni egy gépre, csakhogy játszhass élvezhetően EGY 2003AS játékkal.
Megtettem és nem bánom, ha én minőségien akarok bármit csinálni nem fogok a saját káromra kevesebbet beleölni. Vagy jól vagy sehogy?

zotya_v3

☠️
2021. 04. 10.
436
3 170
Kecskemét
V4 karakter
skääle elkjaer 🇸🇪
LV karakter
cees coen
A templom mint hely a szerveren egyenlő a kéregetők, funoló emberkékkel, sajnos. [Persze tisztelet a kivételnek]
Persze, szép a modell, sok munka is lehetett vele, nagyrészt akkor van ott valami, ha valaki évente 2x tart ott valamit vagy ha event alatt ott van az NPC.
A tipikus vegyél erősebb gépet hozzáállás nem a legszebb.
Nem szeretnék senkit sem megbántani, vegyük figyelembe, hogy egy 13-14 éves gyereknek hol lenne pénze egy több 100.000 FT-os setupra?
Nem minden szülő, játékos tudja finanszírozni ezeket a dolgokat, nagyon sok játékos örülne, ha a felesleges dolgok kivételével legalább plusz 5-6 FPS-el gazdagodna ráfordítás nélkül.

Templom nélkül megvan a szerver, akárcsak a vasút nélkül ami ugyebár nem volt használva.

Zaziazállat

Barangoló
2021. 01. 17.
81
381
Etelköz vármegye
V4 karakter
Timo Pihlaja
LV karakter
Arthur Calabrese
V2 karakter
Marco De Lorenzo
De miért kell kivetetni minden mappolt épületet? Teljesen együtt lehet velük élni, kell venni egy rendes gépet és akkor elfut normálisan a játék. Ha meg van mod meg van 700-800 játékos ígyis úgyis ki fog fagyni az ember. Nem értem miért kell ezt erőltetni, most bocsi de tényleg egy közép kategóriás géppel simán játszható ez a játék.
EDIT: 1 cseppet se támogatom az ötletet.
Fps-t vesznek el, a másik meg, hogy nincsenek is használva. Akkor meg minek legyen bent?

• Tetszik

Macseek

Lelkes fórumhasználó
2019. 08. 29.
391
981
V4 karakter
Dane Rees
LV karakter
Patrycja Grzelak
Én templomnál soha nem látok semmi RP-t, Támogatom.

• Tetszik

z3rO//Akos

Barangoló
Támogató
2020. 11. 24.
141
299
19
LV karakter
ethan riley🤠🚓
Ha annyira zavarna valakit, amit nem értek miért zavarna akkor meglehet oldani intivel, de annak ott nincs baja, nem ugrik rád, nem harap meg, minek piszkálni?

• Tetszik
Reactions: Kökény és ReWeR

Csikós

Újonc
2019. 01. 12.
52
151
22
Heves megye
V4 karakter
@boros_andras
Ha annyira templom kell, ott van SF-ben a Fix felett, kell hozzá egy szép intit csinálni és kész.
A gép összerakásról meg annyit, hogy 9.gen-es i7-el is fenntartásokkal kell játszani.
Nem az erőforrásokkal van baj, hanem hogy a játék nem tudja azokat kihasználni.

CallsignMaxee

Újonc
2020. 02. 26.
16
24
V4 karakter
Nathan Nguyen
V2 karakter
Nathan Nguyen
Ha annyira templom kell, ott van SF-ben a Fix felett, kell hozzá egy szép intit csinálni és kész.
A gép összerakásról meg annyit, hogy 9.gen-es i7-el is fenntartásokkal kell játszani.
Nem az erőforrásokkal van baj, hanem hogy a játék nem tudja azokat kihasználni.
Érdekes, I5 9. generációs processzorral 3 éve nem volt fps problémám.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
  • Imádom
Reactions: Vehulles és ReWeR

Csikós

Újonc
2019. 01. 12.
52
151
22
Heves megye
V4 karakter
@boros_andras
Érdekes, I5 9. generációs processzorral 3 éve nem volt fps problémám.
Ha nincsen se kontraszt / blur stb., graf.-ban az Élsimítás + ilyen-olyan csecsebecsék ki vannak nyomva akkor nekem sincs.:D

@justcodyh
Nem a templommal van baj, hanem azzal hogy modellezett. A VH is alap SA lesz, a pláza is. Akkor most miért pont a teljesen kihasználatlan modellezett templom maradjon bent?
Annak meg szerintem nagy visszhangja lenne ha szabályozva lenne hogy ki háza előtt hány autó állhat kint.

• Tetszik
Reactions: Vehulles és ReWeR
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.