Templon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
420
1 931
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Én sosem örülök annak, ha egy már meglévő dolog kikerül. Főleg olyan, ami régóta bent van. Eddig is elfért ott, ezután is elférne szerintem. Egyébként néha használni is szokták, lehet misét RP-zni

wayne.

Pötyögtető
2019. 05. 05.
447
1 574
V4 karakter
Fabrizio Viani
A seeburger legalább "jól" is néz ki, de amúgy az sem rossz ötlet, hogy a see burger is kikerüljön szerverről, szép a modellje annak, meg jól néz ki ott, de senki sem használja azt sem
TLLL-be többször igénybe van véve a SeeBurger. Amikor tag voltam rengeteget rp-tünk ott.

Kristof0723

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
375
1 526
V4 karakter
mladen.krstic
See-Burger szerintem maradhat mivel jól néz ki és használják is egy páran, de a templom simán mehetne vagy akár átkerülhetne SF területére.

Archer

ExGameAdmin [5]
2019. 02. 02.
726
545
21
forum.see-game.com
V4 karakter
Thomas T Clarence
Szerintem nem vesz el semmit a szervertől amiért kikéne venni
A modellezett épületek még jobban megterhelik a szervert mint például egy mappolt, lehet FPS-ben nem látszódna, vagy csak kicsit, ha látszódna, de jobb lenne a játékmenet, ha kiveszik

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: DreeN

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 075
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Szokták, esküvőkre, ahol általában "mindenki" ott van és megy az anyázás, az ordibálás (nem a "sok boldogságot" és hasonlók), és minden, ami nem történik IRL egy esküvőn. Erre meg elég egy interior is az SF-i templomban, szerintem még jobb helyen is van.

• Tetszik
Reactions: Kristof0723

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
420
1 931
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Látom itt kommentbe szóba került már mindenféle épület. A városháza és a pláza fixen ki lesz véve, hiszen látható volt a v4 teaser videóban, hogy mindkettő alap GTA-s épület lesz.

Illetve láttam azt a felvetést megint, hogy az épületek FPS-t vesznek el, ahogy autó modokra is szokták ezt mondani. Én még sosem tapasztaltam ezek miatt FPS csökkenést, maximum a VH-nál, de ott se nagyon. Ami nekem sok FPS-t elvesz, az a scoreboard, amikor nyomva tartom a tabot. Na az lekap 10-15 FPS-t

Archer

ExGameAdmin [5]
2019. 02. 02.
726
545
21
forum.see-game.com
V4 karakter
Thomas T Clarence
ugyse fog egyik sem kikerulni a szerverrol, folosleges ilyen topicokat nyitogatni imo ?‍♂️
Hát most akkor mondjam azt, ha jön a V4, akkor ez mind kifog kerülni, és amit a felettem lévő HSZ-elő is írta, V4-re már nem lesz teljes egészében modellezett épület a Városháza sem, csak a belseje, és az alap GTA:SA-s épületet használják majd, szint úgy a plázánál is ami van a teaser videóban is

Vehulles

Barangoló
2019. 01. 10.
75
315
22
Moscow
V4 karakter
Alexandr Senaviev🇷🇺
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
De miért kell kivetetni minden mappolt épületet? Teljesen együtt lehet velük élni, kell venni egy rendes gépet és akkor elfut normálisan a játék. Ha meg van mod meg van 700-800 játékos ígyis úgyis ki fog fagyni az ember. Nem értem miért kell ezt erőltetni, most bocsi de tényleg egy közép kategóriás géppel simán játszható ez a játék.
EDIT: 1 cseppet se támogatom az ötletet.

aMatt

Zöldfülű
Támogató
2019. 09. 02.
160
314
21
V4 karakter
kiante epps
De miért kell kivetetni minden mappolt épületet? Teljesen együtt lehet velük élni, kell venni egy rendes gépet és akkor elfut normálisan a játék. Ha meg van mod meg van 700-800 játékos ígyis úgyis ki fog fagyni az ember. Nem értem miért kell ezt erőltetni, most bocsi de tényleg egy közép kategóriás géppel simán játszható ez a játék.
Mondani könnyű, hogy vegyél egy új gépet, aztán cső... arra nem gondoltál, hogy valaki nem teheti meg? Gondolkozni kéne.

Egyébként meg nem rossz ötlet, igaz, nem az összes modellezett épület kivételére gondolok, de egy városházát például lazán el tudok képzelni egy interiorban, ahogyan LV-n is meg van oldva.

EDIT: Egyébként meg nem az általános FPS-el vannak a problémák, hanem a random FPS droppokkal, és az instabilitással, gondolok itt a crashre, véleményem szerint ezek a modellezett épületek is hozzátesznek valamit az egészhez.

Osas

Újonc
2019. 04. 29.
73
238
V4 karakter
Fedir Belous
Teljesen együtt lehet velük élni, kell venni egy rendes gépet és akkor elfut normálisan a játék.
Igazad van haver, mindenki menjen és költsön el egy talicska pénzt, hogy tudjon játszani egy 2005-ös játékkal, úgyis mindenki megengedheti ezt magának. Természetesen véletlenül se szabaduljunk meg pár modellezett csodától, amik egyébként bele sem illenek a GTA SA-s környezetbe és maximum abban a kettő percben érdekesek, amikor először meglátod őket.

Ard

Lelkes fórumhasználó
2019. 04. 14.
387
1 712
17
Isaszeg
V4 karakter
ard.schweiger
LV karakter
andrej.nicu
Mennyire illenek bele egy 15 éves játékba ezek a modellezések? Faszán meg lettek csinálva, de egyszerűen nem ide illenek, ennyi. Laggoltatnak is, és képzeld, nem elég gépet venni, ha valaki megteheti akkor sem lesz fix, normális fps-e. Amúgy mappolt dologról nem volt szó, modellezések kivételére nyílt a topic.

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
424
4 128
V4 karakter
Argo Danzi
LV karakter
Vincze Daniel
V2 karakter
Bodor Szabolcs
Ezesetben mikor veszed meg nekem a Ryzen 5 5600Xem? Csak azért kell, hogy tudjak nem 25 fpsel játszani. A többiek is hamarosan leadják a rendelést, neked csak megkell venni, semmi különös. Ardék meg minden mást elmondtak, szerintem nem kell tovább ragozni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.