Nincs mit ezen hosszan írjak. Szerintem kikerülhetne a szerverről, senki nem szokta használni, és csak annyival is "húzza le" a szervert, hogy még bent van.
TLLL-be többször igénybe van véve a SeeBurger. Amikor tag voltam rengeteget rp-tünk ott.A seeburger legalább "jól" is néz ki, de amúgy az sem rossz ötlet, hogy a see burger is kikerüljön szerverről, szép a modellje annak, meg jól néz ki ott, de senki sem használja azt sem
A modellezett épületek még jobban megterhelik a szervert mint például egy mappolt, lehet FPS-ben nem látszódna, vagy csak kicsit, ha látszódna, de jobb lenne a játékmenet, ha kiveszikSzerintem nem vesz el semmit a szervertől amiért kikéne venni
én rpzni nem láttam ott még senkit, max funolni.Én régen pap voltam Szerintem nem vesz el semmit a szervertől amiért kikéne venni az a pár ember aki meg ott RP-zik annak biztos jó.
Hát most akkor mondjam azt, ha jön a V4, akkor ez mind kifog kerülni, és amit a felettem lévő HSZ-elő is írta, V4-re már nem lesz teljes egészében modellezett épület a Városháza sem, csak a belseje, és az alap GTA:SA-s épületet használják majd, szint úgy a plázánál is ami van a teaser videóban isugyse fog egyik sem kikerulni a szerverrol, folosleges ilyen topicokat nyitogatni imo ?
Mondani könnyű, hogy vegyél egy új gépet, aztán cső... arra nem gondoltál, hogy valaki nem teheti meg? Gondolkozni kéne.De miért kell kivetetni minden mappolt épületet? Teljesen együtt lehet velük élni, kell venni egy rendes gépet és akkor elfut normálisan a játék. Ha meg van mod meg van 700-800 játékos ígyis úgyis ki fog fagyni az ember. Nem értem miért kell ezt erőltetni, most bocsi de tényleg egy közép kategóriás géppel simán játszható ez a játék.
EDIT: 1 cseppet se támogatom az ötletet.
Igazad van haver, mindenki menjen és költsön el egy talicska pénzt, hogy tudjon játszani egy 2005-ös játékkal, úgyis mindenki megengedheti ezt magának. Természetesen véletlenül se szabaduljunk meg pár modellezett csodától, amik egyébként bele sem illenek a GTA SA-s környezetbe és maximum abban a kettő percben érdekesek, amikor először meglátod őket.Teljesen együtt lehet velük élni, kell venni egy rendes gépet és akkor elfut normálisan a játék.
Mennyire illenek bele egy 15 éves játékba ezek a modellezések? Faszán meg lettek csinálva, de egyszerűen nem ide illenek, ennyi. Laggoltatnak is, és képzeld, nem elég gépet venni, ha valaki megteheti akkor sem lesz fix, normális fps-e. Amúgy mappolt dologról nem volt szó, modellezések kivételére nyílt a topic.De miért kell kivetetni minden mappolt épületet? Teljesen együtt lehet velük élni, kell venni egy rendes gépet és akkor elfut normálisan a játék. Ha meg van mod meg van 700-800 játékos ígyis úgyis ki fog fagyni az ember. Nem értem miért kell ezt erőltetni, most bocsi de tényleg egy közép kategóriás géppel simán játszható ez a játék.
Ezesetben mikor veszed meg nekem a Ryzen 5 5600Xem? Csak azért kell, hogy tudjak nem 25 fpsel játszani. A többiek is hamarosan leadják a rendelést, neked csak megkell venni, semmi különös. Ardék meg minden mást elmondtak, szerintem nem kell tovább ragozni.De miért kell kivetetni minden mappolt épületet? Teljesen együtt lehet velük élni, kell venni egy rendes gépet és akkor elfut normálisan a játék. Ha meg van mod meg van 700-800 játékos ígyis úgyis ki fog fagyni az ember. Nem értem miért kell ezt erőltetni, most bocsi de tényleg egy közép kategóriás géppel simán játszható ez a játék.