Szerver létszámának növelése

B3ncee_

Barangoló
See Game Helpdesk
v4
2022. 01. 25.
75
30
Pápa
V4 karakter
James Balderas
LV karakter
Roderick Blanton
V2 karakter
Nathan Swift
Sziasztok!
Bár én nagyon régen láttam ilyent, hogy ez ilyen megvalósításban fut, és jelenleg nem is tudom itt mekkora lenne a sikere, de van egy olyan megoldás is, hogy a szervereket még jobban szétszedjük mondjuk V4 szerver #1; V4 szerver #2 és gyakorlatilag a szerver egy adatbázisról menne, tehát mindenkinek meglenne ugyanaz a vagyona, ha pénzt költene akkor az a másik szerverekn is elköltődik, és így tovább. Természetesen ez nagy megterhelés mind a rendvédelem és mind az omsz számára, de szerintem a szerver már kifejlett annyira, hogy ezt a lépést a vezetőség, és a fejlesztők meglépjék. Szerintem a játékos közösség mindenképpen élne ilyen lehetőségekkel.

csakegyjatekos

Zöldfülű
2021. 02. 11.
200
508
V4 karakter
Vin Asten
LV karakter
-
V2 karakter
-
Sziasztok!
Bár én nagyon régen láttam ilyent, hogy ez ilyen megvalósításban fut, és jelenleg nem is tudom itt mekkora lenne a sikere, de van egy olyan megoldás is, hogy a szervereket még jobban szétszedjük mondjuk V4 szerver #1; V4 szerver #2 és gyakorlatilag a szerver egy adatbázisról menne, tehát mindenkinek meglenne ugyanaz a vagyona, ha pénzt költene akkor az a másik szerverekn is elköltődik, és így tovább. Természetesen ez nagy megterhelés mind a rendvédelem és mind az omsz számára, de szerintem a szerver már kifejlett annyira, hogy ezt a lépést a vezetőség, és a fejlesztők meglépjék. Szerintem a játékos közösség mindenképpen élne ilyen lehetőségekkel.
Ellenérv:
1: Az egyik szerveren RP-zel, kifagysz majd feldob a másik szerverre ahol nem tudsz részt venni az RP-be.
2: Aki azon a szerveren játszik ahol kevesebben vannak, annak milliószor jobb esélyei vannak szigeten, detektorozásban, stb.
3. Biztos lennének olyanok akik a második szerveren kirabolnának mindenkit, mert az összes többi rendvédelmis a másik szerveren játszik.

Ez csak hirtelen jutott eszembe, de remélem érted hogy ez miért nem jó ötlet.

B3ncee_

Barangoló
See Game Helpdesk
v4
2022. 01. 25.
75
30
Pápa
V4 karakter
James Balderas
LV karakter
Roderick Blanton
V2 karakter
Nathan Swift
Ellenérv:
1: Az egyik szerveren RP-zel, kifagysz majd feldob a másik szerverre ahol nem tudsz részt venni az RP-be.
2: Aki azon a szerveren játszik ahol kevesebben vannak, annak milliószor jobb esélyei vannak szigeten, detektorozásban, stb.
3. Biztos lennének olyanok akik a második szerveren kirabolnának mindenkit, mert az összes többi rendvédelmis a másik szerveren játszik.

Ez csak hirtelen jutott eszembe, de remélem érted hogy ez miért nem jó ötlet.
Persze, értem.

• Tetszik
Reactions: csakegyjatekos

ProGamerazigazi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
367
187
V4 karakter
🇯🇲 Michael J Johnson
A vezetőségnek, nem gondolom hogy érdeke egyébként az a pár ezer FT prio. Aki PPzik amúgy is nagyvalószínűséggel töltene fel pénzt. És akkor már nem 1-2 ezerről van szó meg a prióról!
Abban pedig egészen biztos vagyok, hogy ha konstans 1000 várólista lenne egész évben hétköznap/hétvégén akkor fognak valamit kezdeni a helyzettel. Jelenleg nem ennyire kardinális.

Gergelycapi

Lelkes fórumhasználó
2021. 07. 05.
351
458
Tatabánya
V4 karakter
Henrik Howell
LV karakter
Sven Koenders
A vezetőségnek, nem gondolom hogy érdeke egyébként az a pár ezer FT prio. Aki PPzik amúgy is nagyvalószínűséggel töltene fel pénzt. És akkor már nem 1-2 ezerről van szó meg a prióról!
Abban pedig egészen biztos vagyok, hogy ha konstans 1000 várólista lenne egész évben hétköznap/hétvégén akkor fognak valamit kezdeni a helyzettel. Jelenleg nem ennyire kardinális.
Ezt nagyon rosszul latod

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
788
4 070
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Rég jártam erre fele okoskodni, de most megteszem. Nem tudom írták-e, de Thommasék nem egyszer mondták, hogy nem tudják megoldani a bővítést, mivel az MTA/San Andreas ennyi játékost tud úgy kezelni, hogy ne essen szét minden. Emlékeim szerint régen volt több férőhely, akkor már érezhető volt hogy az így nem nagyon jó. Eventek, meg a havi-két havi egy update után egy max két hetet ki lehet bírni hogy várakozni kell. Ha meg nem, ott vannak a PP csomagok (amit IG is tudsz vásárolni és ugyan úgy megkapod a priót), ha valami fontos miatt kell egyből visszalépned, általában az ezüsttel már nem is nagyon van várólista

• Tetszik
Reactions: Martinke_07

Szarvas

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
247
138
24
Érd
www.instagram.com
V4 karakter
Rudolf Cambeiro
LV karakter
Rudolf Cambeiro
V2 karakter
-
Sziasztok!
Az, hogy kettő szerver egy adatbázisról fusson, ahol ennyire sok az interakció és rendszer, illetve adat az konkrétan megölné az egészet. Ennél a dolognál valami lehasalna és ha jól emlékszem anno ezt is említették Thommas-ék.

Muurayi

wild one
Globális Moderátor
v4
2019. 02. 08.
897
3 873
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Stjepan Hranj
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Sziasztok, a nem ide való hozzászólásokat töröltem, ha folytatódik a komment háború és nem a témához kapcsolódik megfelelően szankcionálva lesznek az illetők.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Alacsony és Akii