ne ed meg garfen
Lelkes fórumhasználó
- 2022. 04. 04.
- 363
- 678
- 16
- V4 karakter
- kole.kovac
- LV karakter
- sakeem.flowers
- V2 karakter
- sakeem.flowers
820 játékossal is a határokat feszegetiknem lenne több szerverlagg ha tudnák optimizálni a szervert.
Szerintem isNagyon jó ötlet, szerintem ez még nem fordult meg a vezetőség fejében soha, és nem mérlegelték a kérdést! Forradalmi!
Nem is igazán értem ezt az utolsó pár gondolatot, amit hozzáfűztél ehhez az egészhez.Felejtsük is el légyszi ezt az "azért nincs bővítés, mert így az emberek költenek a priora" témát, mert nem releváns.
Már a 820 player is bőven az átlag felett van, mint amennyit egy MTA szerver átlagosan elbír, főleg ennyi mapolással, és FPS-el. Mert igen, lehet, hogy a forgalmasabb helyeken bezuhan, de azért a legtöbb helyen elég stabil, és jó FPS szám van, világszinten a konkurenciához viszonyítva ahol 45re meg 60ra van lockolva az fps, sokkal kisebb player számmal.
Felengedni +2-300 playert megint az FPS és a teljesítmény rovására menne.
Mi a See Ringen éppen őrülünk, hálásak vagyunk, és térdre borulunk, hogy végre nem késik a szerelő plugin 4-5 másodperceket. Tartsuk meg inkább a stabilitást. durván 2 óra alatt ki lehet bányászni 1.5-1.6 milliót, és máris van két napra prioritásod, sőt elkölthető PP-d is. Nem kell IRL pénzt költened rá. Játszanod kell.
Már a jelenlegi játékos számnál is akadnak gondok főleg mikor 820+300 várólistás játékos van. Ha ezt felemelnék 1000 játékosra akkor még nagyobb lenne a pokol, azért vették lejjebb mert volt rá bőven okuk. Így is 1-2 óra múlva resizni kell a legtöbb embernek mert a textúrák elkezdenek buggolni, jelenleg ezt akkor lehetne csak kivitelezni, hogyha 2 azonos szerver futna egymás mellett szinkronban és ott lenne 820/820 férőhely, akkor eloszlana, nem vagyok fejlesztő de ez szerintem hogy rendesen működjön ez hatalmas fejtörést okozna nekik, ami nem hiszem hogy hibamentesen tudna futni, csak több lenne a report a játékon és fórumon belül. Mivel a GTA-nak a processzor teljesítményét nem tudják sem módosítani, se növelni, így bármilyen játékos szám növelés csak katasztrófát okozna a legtöbb játékosnak ami pedig ahhoz vezetne, hogy szépen lassan itt hagyná mindenki mert játszhatatlan.SZERINTEM a jelenlegi szervergép talán elbírna 1000 játékost.
Nem vagyok fejlesztő, nem vagyok mérnökinformatikus, nyilván minden szervernek, ill. szervergépnek van limitje, de az 1000 már egy barátibb szám lenne, és lehet, hogy a várólista is, ha nem is eltűnne, de azért normalizálódna.
De igen, a hétvégén 400-as várólista volt, 2 órámba került visszakerülni, ami rengeteg idő, és a kifagyásaim, vagy épp a semmiben lévő sétálgatásaim száma szignifikánsan megnőttek az utóbbi időben, amit csak restart old meg.
Nem értem az összefüggést az FPS dropok (vagy hívd lagnak) és az autók teljesítménye között... (?)
szerepjátékozni járok fel a szerverre egy jóideje akármennyire is megtehetném nem fogok pénzt költeni arra, hogy én roleplayt teremtsek a szerveren, amivel a szerver szinvonalát húzom, vagyis próbálom, nem lehet olyan nehéz felfogni egyébként, hogy ez egy videójáték aminek az a célja hogy szabadidőnkben jól érezzük magunkat, lassan már a leglogikusabb az lenne, nem üzleti szempontból nézve, hogy csinálunk egy szervert azoknak akik a telefont nyomják azaz kereskednek egész nap és lövik az smst mintha az életük múlna rajta, meg csináljunk egyet külön azoknak akik tényleg szerepjátékot szeretnének folytatni és nem az a céljuk hogy 500 millió vagyon legyen mert az nagyon menő ám nagyon faszaki lehet szűrni és csak azok vesznek priot, akik tényleg komolyan szeretnének itt játszani és nem közösség rombolásból tolják a játékot
(Hát ez nem jött be)Megoldásnak lehet, hogy megfelelő. DE amint az event lemegy és a Karácsonyi mizéria is megszűnik azonnal nem kell sorban állni már hogy játszani lehessen.
kell egy seemta 1 a kereskedoknek meg egy seemta 2 a szerepjatekosoknak. ez a jovo.szerepjátékozni járok fel a szerverre egy jóideje akármennyire is megtehetném nem fogok pénzt költeni arra, hogy én roleplayt teremtsek a szerveren, amivel a szerver szinvonalát húzom, vagyis próbálom, nem lehet olyan nehéz felfogni egyébként, hogy ez egy videójáték aminek az a célja hogy szabadidőnkben jól érezzük magunkat, lassan már a leglogikusabb az lenne, nem üzleti szempontból nézve, hogy csinálunk egy szervert azoknak akik a telefont nyomják azaz kereskednek egész nap és lövik az smst mintha az életük múlna rajta, meg csináljunk egyet külön azoknak akik tényleg szerepjátékot szeretnének folytatni és nem az a céljuk hogy 500 millió vagyon legyen mert az nagyon menő ám nagyon fasza
lassan már a leglogikusabb az lenne, nem üzleti szempontból nézve, hogy csinálunk egy szervert azoknak akik a telefont nyomják azaz kereskednek egész nap és lövik az smst mintha az életük múlna rajta, meg csináljunk egyet külön azoknak akik tényleg szerepjátékot szeretnének folytatni és nem az a céljuk hogy 500 millió vagyon legyen mert az nagyon menő ám nagyon fasza
Az a probléma, hogy jellemzően az úgymond Hardcore RP-s közösségben is inkább egymást beefelik az emberek, ahelyett, hogy megpróbálnának másokat belevonni a szerepjátékba (akinek nem inge...)kell egy seemta 1 a kereskedoknek meg egy seemta 2 a szerepjatekosoknak. ez a jovo.
Márpedig fel lehet jutni a szerverre, korántsem annyira gáz mint előtte. Délután amikor már fullon szokott lenni ma 640 player volt..(Hát ez nem jött be)
Este meg 825 és legalább 200-as várólista volt 8 óra után. Akkor ez hogy is van?Márpedig fel lehet jutni a szerverre, korántsem annyira gáz mint előtte. Délután amikor már fullon szokott lenni ma 640 player volt..
Szerintem evidens, hogy nem azonnal event lejárta után fog visszacsökkenni a létszám ( habár szemmel látható a változás ), este 8 után Pistike az iskolából hazaérve ahogyan az event alatt is grindolta az ajándékokat most elveri valamire. Aztán 1 hónap múlva abba fogja hagyni az egészet. V3 eleje óta nyitnak ilyen topicot minden karácsony meg egyéb event során. Érdekes az év többi részén senkit nem zavar a player slot, hiszen nem telik be.Este meg 825 és legalább 200-as várólista volt 8 óra után. Akkor ez hogy is van?
ne forgasd ki légyszives a szavaimat, én csak annyit mondtam, hogy ezzel is ki lehetne szűrni azokat, akik pl. funolni járnak fel... nyilván valamelyik moderátor törölhette a kommentemet szó nélkül, pedig szerintem nem sértettem fórumszabályzatot, innen is üdvözlöm az illetőtÁllításod szerint aki játszani szeretne de nem vesz magának priot az biztos közösségromboló, "éretlen" ember? Nem érzed hogy ezt kicsit túltoltad?
lehet, hogy túltoltam kicsit ezt a gondolatot, de nem hiszem, hogy itt a játékosközösség többségének probléma lenne akár egy ezrest is pp-znie prio-ért cserébe, valószinű az aktiv közösség többségének még prio-ja sincsen, ezt is vedd figyelembenem fogok pénzt költeni arra, hogy én roleplayt teremtsek a szerveren