Slot Kártya

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kbazsy

fashion bitch
2019. 01. 10.
556
2 869
V4 karakter
gwenaelnoir
LV karakter
eeliselortie
Teljesen jó ötlet, aki pl. Vezetni szeretne egy autóbérlő céget. Támogatom!

arminskill2

Újonc
2019. 03. 18.
33
16
LV karakter
Phil_Mehard
Jöhetne, jólenne. Látom nagyon rávagytok függve, hogy rp szerverre nem kell sok autó meg ilyenek, de szerintem nektek sem 2 autótok van. Illetve azt sem tudom megérteni, hogy másoknak miért fáj az, hogy mennyi autója van egy játékosnak.

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
Legyen már akkor venom kártya is, meg pet kártya és az instant pp töltő kártya sem maradhat el, igaz?

Világ életemben maximum 2 autóm volt abból is egyet használtam.
Teljesen felesleges.

• Tetszik
Reactions: Patrick33856

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤthis time is the last.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 435
4 331
V4 karakter
Mesias Varela
Én jó ötletnek tartom! Támogatom.

Patrick33856

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
198
228
24
Nyíregyháza
V4 karakter
Jimmy Evans
LV karakter
Gerald Maynard
Minek kell kettőnél több kocsi, ha egyszerre csak egyet használsz? Ha frakció leader vagy, akkor pedig alapból kapsz slotot az autóknak. Viszont tetszik @delceg hozzászólása. Teljesen jól megfogalmazta az ötletből eredő problémákat.

Amanigen

Újonc
2019. 04. 12.
12
9
V4 karakter
---
LV karakter
Liam Lane
V2 karakter
----
Adjátok el az autót azt van +1 slototok lol
0 autóval tökéletesen megvagyok, kereken 1 éve nem volt nagyon autómxd
Rpzzetek ne csak kereskedjetek meg üldöztessétek magatokat mert 10 perc után nem fun.

Its lit

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 19.
384
1 598
V4 karakter
theo.byrdston
LV karakter
kostas.byrdston
Rengeteg ilyen ötlet volt már,szerintem felesleges.

Pulisz

Újonc
2019. 02. 06.
15
22
V4 karakter
Elliot Huff
LV karakter
Kolten Huff
Kicsit mindkét oldallal egyet tudok érteni. Nem mindenki tud IRL pénzt áldozni a játékra. Viszont a játék próbálja a valóságot tükrözni és ezért a 2 autó egy főre teljesen reális. A 2019-es RP-ről meg csak annyit, hogy nem szabad feladni, még visszahozható, hiszen mi alakítjuk a szervert, viszont minden ember számít. A témához visszatérve én Tartózkodom

Ohnedich

Újonc
Támogató
2019. 04. 23.
28
27
LV karakter
Freidreich Miller
Arra hogy IC hogy hirdetsz kocsi slotot arra kíváncsi vagyok, de amúgy én is örülnék neki és támogatom az ötletet

Api

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 19.
375
213
LV karakter
Felix Schneider
Én szeretem az újításokat, szeretek változtatni a jövőbe tekinteni és nem utasítom el az új dolgokat, de sajnos ez az ötlet abba a kategóriába tartozik amit igen, ugyanis minek kettőnél több slot, mit érsz el azzal ha 4 autó sorakozik a garázsodban én elmondom semmit sem, nem az a lényeg, hogy hány autód van. A plusz slot az mindig is egy extra bónusz dolog volt amiért ki kellett adni némi pénzt és nem játékbeli összegre gondolok. Ha lehetne venni másik embertől akkor az már elveszíteni a bónusz jellegét és különben is túl sok ember venne slotot
Nyílván hogy ez extra meg minden, viszont erre valaki ugyan úgy kifizetné a PP-t.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.