Slot Kártya

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kay

Újonc
Támogató
2019. 01. 11.
25
24
41.303921, -81.901693
LV karakter
Kay Eglmayer
Ha nem ismersz, akkor nem tudom, hogy hogyan tudsz bármi féle kritikát alkotni rólam, de sok sikert hozzá. Persze, elmondthatod a véleményedet, de semmi köze nem volt a témához.

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Te rpzni jarsz fel a szerverre?
Volt mar nagyon sok ilyen otlet, ne igyis marha sok kocsi van, ne folytassuk mar ezt megrosszabb iranyba.
Én is ezen a véleményen vagyok. Az okés, hogy ha valaki nem akar ppzni vegyen ilyen kártyát, de így mégtöbb kereskedő lesz..
Azért vagyunk egy rp szerveren, hogy rpzzünk nem-de ? Javíts ki ha nem jól tudom.

Egymás beefelését, meg belehet fejezni.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: tokas és Krisztof

westmode

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
374
358
23
V4 karakter
Abraxas Shahrivar
LV karakter
Wyees Ware
Teljesen feleslegesnek tartom, akkor ennyi erővel betehetnék azt is, hogy PP mellett Dollárért is vehess slotot.. De még az is felesleges lenne. Jó ez így ahogy most van. ígyis elég sok ember kirak a háza elé 5-6 autót, amit mondanom se kell, hogy elég irreális.

• Tetszik
Reactions: Krisztof

tokas

Újonc
2019. 01. 10.
50
95
23
LV karakter
Zane_Bennington
Na még egy kukába való ötlet. GG. Még egy ilyen ötlet, aztán át lehetne írni a szerver nevét: SeeMTA Las Venturas és Kocsi kereskedés. Nincs azzal bajom, hogy ezt megírtad, azzal sincs bajom, hogy kereskedtek. Mit bánom én, hogy mit csináltok. Annyival van bajom, hogy 300 ból 250en kereskednek, 10en szerelnek, 10-20an PD-znek, 20 (jobb esetben 30) RP-znek... És akkor még talán van játékos, azok az afkolok, adminok stb-stb. Egyszóval FELESLEGES! Hello.

vice

Siti para bellum
2019. 02. 16.
297
161
21
Gyor, Hungary
V4 karakter
Marcus Price
LV karakter
Mina Wells
Ez az ötlet nem nagyon nyerte el tetszésemet! Nem támogatom.

Pityke

Zöldfülű
2019. 01. 10.
190
198
Kaposmérő
V4 karakter
Jaden C Myers
LV karakter
ExGa[5]
Sok értelmét nem látom. Felesleges lenne még ezzel is kereskedni, meg cserélgetni. Kettő kocsi is bőven elég, főleg hogy egyszerre úgyis csak egyet használsz. Ha pedig többre vágysz, akkor fizesd is meg az árát. Felesleges. 100PP nem irreális 1 slotért.

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
Rengetegen elfelejtik itt, hogy nem mindenki él magyarországon, illetve az átlag korosztály 13-17 és nekik sem állandó jövedelmük, sem bankkártyájuk nincs. Tehát marad a telefon, de az is csak akkor, ha nincs letiltva az emelt díjas sms. Egy szóval korlátozottak a támogatási funkciók. Az ötlet jó, megvalósítása is valóban célszerű lenne. Az RP-ről 2019-ben már feleslegesen beszélünk, ez 2016-tól lett szó szerint elba..va. Helyreállítani sajnos már nem lehet, hanyatlik a közösség, hanyatlik az rp. Teljesen felesleges itt egyes embereket kijelölni, hogy Ő tehet róla. Nem Ő tehet róla, hanem az egész MTA közösség együtt. Közösen tettük tönkre az RP fogalmát, közösen kell vállalnunk a felelősséget érte. Ennyi a véleményem.

MONSTER

Pötyögtető
2019. 01. 10.
412
1 642
19
Erdőkertes, Pest, Hungary
youtube.com
V4 karakter
𝘤𝘩𝘳𝘪𝘴𝘵𝘰𝘱𝘩𝘦𝘳 𝘱𝘢𝘭𝘮𝘴𝘵𝘰𝘯𝘦
LV karakter
𝘶𝘻𝘻𝘪𝘢 𝘤𝘢𝘺
Jaaa, ez kell ide... Pont hogy kellene nekem most vagy 5-6darab slot csak nincsen pp-m. és Jelenleg nem akarok feltölteni csak azért. TÁMOGATOM

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
Felesleges. Ha valakinek sürgősen 1 slot kell, töltsön fel 1000 pp-t, a maradék 900-at pedig költse el valami másra.

• Hűha
Reactions: bencx.

Jhnny

цербијанац
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 662
2 627
LV karakter
sean.fraser
Fölösleges ez ide. Egyezek Pitével.

Don

Újonc
2019. 01. 10.
56
25
V4 karakter
Don D Carlos
LV karakter
Keundrae Warren
V2 karakter
Sigismondus Rojas
Támogatom, vannak olyanok akik nem tudnak ppz mert egy olyan országba laknak vagy valamiért nem tudnak és nagyon sok pénzük van, ez jó lenne ha lehetne venni, nem mindenki tud pp zni

Don

Újonc
2019. 01. 10.
56
25
V4 karakter
Don D Carlos
LV karakter
Keundrae Warren
V2 karakter
Sigismondus Rojas
Felesleges. Ha valakinek sürgősen 1 slot kell, töltsön fel 1000 pp-t, a maradék 900-at pedig költse el valami másra.
És aki nem tud ppz akkor azzal mi lesz?

Domino

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 20.
346
452
24
Dunaújváros
V4 karakter
ぞ olesya cvetajeva
LV karakter
ぞ Quinell Mambolza ✞
V2 karakter
ぞ lola lorenz
Szerintem jó ötlet lenne, szóval remélem megvalósításra kerül ez az ötlet!

miguel

Barangoló
2019. 02. 27.
118
236
V4 karakter
glauco.bressi
LV karakter
miguel.cambeiro
V2 karakter
sean.hudson
Jó ötlet, támogatom én is.

• Tetszik
Reactions: CebneGX
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.