@Kay Nem azzal van a gond, hogy akarsz egy plussz slotot, nem is azzal, hogy van 1-2 kocsid vagy akár több hanem az, hogy 2019-ben egy Roleplay szerverre kereskedni jársz fel. Ezzel a tevékenységeddel pedig semmit nem teszel hozzá a közösséghez, illetve a roleplayhez magához a szerverhez és amiről valójában szólnia kéne a játéknak. Mert nem is ez a célod és nem is tudod mi az, lehet hogy eltudod mondani hogy mik a szerverszabályok, (bár ezt kétlem) de nem az a roleplay ami ott le van írva a sorokban és nem is az hogy /do Kocc vagy /me aláírja a szerződést, a roleplay ennél sokkal de sokkal több, a roleplayt mi alakítjuk mi formáljuk mi hozzuk létre (ez alatt az olyan személyeket kell érteni akik roleplay tevékenységet folytatnak). A valós célod pedig az, hogy egyik kocsi után vedd a másikat, abból a profitból pedig a következőt és a következőt. Ezt követően pedig a sok pénzt amit összehordtál a kereskedéseddel elégedheted, mert semmire nem mész vele... jah bocs tudsz venni még egy kocsit. Ezen kívúl semmi másra nem. Ezzel van itt a probléma, hogy a hozzád hasonló játékosok nem tudják, hogy mi az a Roleplay, hogy mi a lényege.. és sosem fogjátok megérteni, hogy mi a csíziója,mi az ami sokunkat megfogott és magába szippantott. Bevallom én nekem is volt régebben olyan, hogy vettem magamnak egy kocsit, de nem az volt vele a célom mint ami neked és a hozzád hasonló mentalitású playereknek hogy tovább adjam jó pénzért. Számomra a kocsi nem a pénz szerzési lehetőséget nyújtotta, hanem egy mobilitást amivel A-ból B-be eltudok menni. Ha fasza kocsikat akarsz rideolni, ami ráadásul jól is néz ki és szét van pumpálva optikai és teljesítmény tunningal akkor nyomd meg az F8 gombot és írd be, hogy exit és menjél Need For Speedezni vagy Forzazni, mert az ilyenektől mint te haldoklik a roleplay. (elnézést ha bárkinek is megsértettem a lelki világát, nem ez volt a célom.) Természetesen a kereskedésen kívül is vannak más problémák, de ez az egyik fő ok ami miatt ott tartunk ahol.