Slot Kártya

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tobi

tóbiás
2019. 01. 11.
644
787
V4 karakter
Evon Kirsby
LV karakter
David Harrelson
Aki játszik a SeeMTA V2-es szerveren, az már találkozhatott a slot kártyával. Ott 100PP, és örülnék ha itt is lenne ez a tárgy. Szerintem nem egyedül lennék aki örülne ennek a tervnek. Ha itt nem is 100PP de 100-500PP-ig tökéletes lenne az ára szerintem. És egy új kapu nyílna kereskedés ügyében. Mert jelenleg maximum 1000PP-t írsz rá 1 player-re 100PP miatt. Én támogatnám ha itt is meglenne ez az item. Nagy köszönetet mondanék az admin csapatnak ha megvalósulna ez a terv. Én bízok benn, hogy megvalósul.

Szecsöl

Pötyögtető
2019. 01. 12.
538
220
22
LV karakter
Carlos Saitchel
Jó Ötletnek Hangzik, mert akinek nincsen elég Slotja vagy Szeretne Slotot akkor akár IG Pénzből is tud Venni Magának.
Én Támogatom ezt az Ötletet :)

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Támogatom! Nekem nem megoldható a PP-vásárlás ilyen kis összegnél ,de 10.000+ Ft-ot nem akarok elkölteni.2 slottal elég szűkös a helyzet.

• Tetszik
Reactions: Padawan180

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Én szeretem az újításokat, szeretek változtatni a jövőbe tekinteni és nem utasítom el az új dolgokat, de sajnos ez az ötlet abba a kategóriába tartozik amit igen, ugyanis minek kettőnél több slot, mit érsz el azzal ha 4 autó sorakozik a garázsodban én elmondom semmit sem, nem az a lényeg, hogy hány autód van. A plusz slot az mindig is egy extra bónusz dolog volt amiért ki kellett adni némi pénzt és nem játékbeli összegre gondolok. Ha lehetne venni másik embertől akkor az már elveszíteni a bónusz jellegét és különben is túl sok ember venne slotot

• Dühítő
Reactions: Padawan180

Norby

Losers are never right...
2019. 01. 14.
3 926
12 584
V4 karakter
Dexter Sean
LV karakter
Dexter Sean
Támogatom!szerintem is egy nagyon jó ötlet vannak olyan játékosk akiknek tényleg semmi féle modón nem megoldható a slott vásárlás irl pénzből és ezzel az ötlettel számukra is elérhető lenne a +slott.

• Tetszik
Reactions: Fanni és Scrimi.

szabooka

Pötyögtető
2019. 01. 11.
413
668
22
V4 karakter
jeffrey.welch
LV karakter
otis.tucker
V2 karakter
matthew.white
Támogatom! Nagyon jó ötlet!

• Tetszik
Reactions: Pari

innocent

arrogante
2019. 01. 10.
336
329
21
V4 karakter
tsuyuri shinobu
LV karakter
quincy choice
Csak ugyan azt tudnám mondani mint Beno. Teljesen felesleges.

• Tetszik
Reactions: Kyle

Kay

Újonc
Támogató
2019. 01. 11.
25
24
41.303921, -81.901693
LV karakter
Kay Eglmayer
Nekem se oldható meg a Slot vásárlás, jó ötletnek tartom. Azt nem tudom megérteni, hogy másoknak az hol fáj, hogy hány autód van. Ameddig a garázsodban van és nem eszi más FPS-ét addig nincs semmi probléma vele. Rengeteg dolog bekerűl, ami ehhez hasonlóan semmit sem ad hozzá az RP-hez, de kétlem, hogy bámit is elvenne belőle. Támogatom.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Nem az faj hogy hany kocsid van, ezt ertsetek mar meg, hanem az hogy a kocsik fontosabbak mint maga az rp, amire alapul a jatek.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Engemet csak az zavar, hogy sok embernek nincs igazából "karaktere" csak magát alakítja ha nagyon muszály máskülönben meg csak a kocsik és más semmi és ez a gond.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Kétlem, hogy bármit is felborítana ez az ötlet, csak egy újabb lehetőséget nyitna a játékosoknak.
Az milyen lehetőség, hogy még több kocsid legyen? te még mindig nem érted meg amit mondunk páran.

• Tetszik
Reactions: Patrick33856

Kay

Újonc
Támogató
2019. 01. 11.
25
24
41.303921, -81.901693
LV karakter
Kay Eglmayer
Én csak a véleményemet fogalmaztam meg ezzel a témával kapcsolatban. Értem, hogy miről beszéltek. Az ilyen témáknál általában azzal jön mindenki, hogy nem ad hozzá semmit az RP élményéhez. Belátom, a Slotkártya se adna semmit hozzá az RP-hez, de sokaknak lenne igényük rá. Elfogadom a véleményedet, remélem te is az enyémet. :)

Mert 2 kocsi miért nem elég?
Ezt azoktól is megkérdezhetnéd, akik azért vettek PP-t, hogy Slotot vásároljanak. Nem kell máglyára tenni azokat, akik 2-nél több autót szeretnének. Nem ad hozzá semmit az RP-hez, de kétlem, hogy egy kártya ekkora problémát okozna. Kíváncsi vagyok a te véleményedre is.

Krisztof

Pötyögtető
2019. 01. 10.
411
711
LV karakter
samson_roth
@Kay Nem azzal van a gond, hogy akarsz egy plussz slotot, nem is azzal, hogy van 1-2 kocsid vagy akár több hanem az, hogy 2019-ben egy Roleplay szerverre kereskedni jársz fel. Ezzel a tevékenységeddel pedig semmit nem teszel hozzá a közösséghez, illetve a roleplayhez magához a szerverhez és amiről valójában szólnia kéne a játéknak. Mert nem is ez a célod és nem is tudod mi az, lehet hogy eltudod mondani hogy mik a szerverszabályok, (bár ezt kétlem) de nem az a roleplay ami ott le van írva a sorokban és nem is az hogy /do Kocc vagy /me aláírja a szerződést, a roleplay ennél sokkal de sokkal több, a roleplayt mi alakítjuk mi formáljuk mi hozzuk létre (ez alatt az olyan személyeket kell érteni akik roleplay tevékenységet folytatnak). A valós célod pedig az, hogy egyik kocsi után vedd a másikat, abból a profitból pedig a következőt és a következőt. Ezt követően pedig a sok pénzt amit összehordtál a kereskedéseddel elégedheted, mert semmire nem mész vele... jah bocs tudsz venni még egy kocsit. Ezen kívúl semmi másra nem. Ezzel van itt a probléma, hogy a hozzád hasonló játékosok nem tudják, hogy mi az a Roleplay, hogy mi a lényege.. és sosem fogjátok megérteni, hogy mi a csíziója,mi az ami sokunkat megfogott és magába szippantott. Bevallom én nekem is volt régebben olyan, hogy vettem magamnak egy kocsit, de nem az volt vele a célom mint ami neked és a hozzád hasonló mentalitású playereknek hogy tovább adjam jó pénzért. Számomra a kocsi nem a pénz szerzési lehetőséget nyújtotta, hanem egy mobilitást amivel A-ból B-be eltudok menni. Ha fasza kocsikat akarsz rideolni, ami ráadásul jól is néz ki és szét van pumpálva optikai és teljesítmény tunningal akkor nyomd meg az F8 gombot és írd be, hogy exit és menjél Need For Speedezni vagy Forzazni, mert az ilyenektől mint te haldoklik a roleplay. (elnézést ha bárkinek is megsértettem a lelki világát, nem ez volt a célom.) Természetesen a kereskedésen kívül is vannak más problémák, de ez az egyik fő ok ami miatt ott tartunk ahol.

Utoljára szerkesztve:

Tobi

tóbiás
2019. 01. 11.
644
787
V4 karakter
Evon Kirsby
LV karakter
David Harrelson
@harold blye - krisztof. Megértem a véleményed. Engem nem sértettél meg. De ezzel a mondattal amit írtam, hogy: Kereskedésnek új kapuja nyílna. Ezzel nem arra akartam kilyukadni, hogy most akkor még többet és többet kereskedjünk. Hanem még egy módja lesz a kereskedésnek. Kinek jó, kinek nem. Én mindenki véleményét tiszteletbe tartom és elfogadom. Legalább hozzászóltak. Csak ezzel az ötlettel néhány embernek segíteni akartam. Nem tönkretenni a RolePlayt. Nem ez vele a célom. Hanem a szegényebb családból származású embereknek ne kelljen ilyenre pénzt költeni, hanem a játékpénzből veszel 1 db ilyen tárgyat. Ezt a mondatot az ötlet elutasítóinak üzenem: Nem tönkretenni szeretném, akár hiszitek, akár nem, de én ezzel kedvezni szeretnék néhány embernek. Aki megérti megért, aki nem az nem. Ennyit akartam üzenni. Én csak megkönnyíteni szeretném a szegényebb gyerekek életét ezzel az ötlettel. És a sajnálatosan haldokló RolePlay miatt nem lehet mit kezdeni, mert a legtöbb ember ezt szokta meg. remélem mindenki megért, nem szerettem volna senkit se megsérteni.

Kay

Újonc
Támogató
2019. 01. 11.
25
24
41.303921, -81.901693
LV karakter
Kay Eglmayer
@harold blye - krisztof.
Ha nem ismersz valakit, akkor nem kéne valótlan állitásokkal vádolni. Kinek érzed magad, hogy megmondod, hogy ki tud RP-zni és ki nem? Milyen indokkal kérsz másokat számon? Itt az a probléma, hogy mindenki nagy hősnek gondolja magát, amikor egy ilyen témáról van szó, te is leírod több sorban a vádakat, de ellene nem teszel semmit. Ha a szerveren adottak ezek a lehetőségek, mint pl: PP, Slot, stb., akkor miért nem szabadna élni ezekkel a dolgokkal? Ha ennyire sért, hogy más mit csinál és elküldesz NFS-ezni, akkor te is nyugodtan mehetnél SAMP-ra, ott legalább nem zavarna a sok autómod meg a hasonló dolgok. Gondolj bele, a legtöbb fejlesztés szerinted az RP-t segiti elő? Az a sok autómod, a modellezések, a kiegészitők, a tuningrendszer, a farmrendszer és még sorolhatnám.... Te undorodsz ezektől is, mert nem az RP-t szinesítik, tehát te nem kérsz az MTA-ból...

Krisztof

Pötyögtető
2019. 01. 10.
411
711
LV karakter
samson_roth
Nem teszek ellene semmit mert nem játszok már régóta. Másrészt nem a kocsi modok zavarnak nem a modellezések, nem a kiegészítők. Látom nem érted, hogy mit akartam mondani, de lehet nem is baj. Harmadrészt, rp tudásodra nem mondtam semmit és nem érzem magam többnek mint egy egyszerű játékos, de ettől még elmondhatom a véleményem nem? Vagy esetleg nem szereted a kritikát? :'D

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.