SGH felvételi lap. [LewLevy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fuego

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
115
201
1/12 20-13
V4 karakter
Aba Pacho
Semmi helyed SGH-ként, se adminként, legalább belátnád a hibádat és megköszönnéd nekik amiért szólnak, de te tovább kavarod a sz*rt. Semmi esély, bocs.

guido.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
183
453
Budapest
V4 karakter
Pedro Juarez
V2 karakter
Hachi Goro
Tovább kavarom a sz*rt? hm.... Nyami. Akik értelmesen írták le amit gondoltak, azoknak megköszöntem és megfogadtam.
Munkahelyeken se a személyisége miatt dolgozik az ember, bár nagyon sokat hozzá tud adni vagy épp ellenkezőleg. A kép, hogy mi a bajotok velem az nagyjából megvan viszont azon kívül, hogy "irritáló", "okoskodó", "arrogáns" etc. nem kapok mást. Szerintem TS-en nem vagyok elbújva, viszont látom hogy a legtöbb ember csak a kommenteket olvassa. Csak egy picit kellene beleolvasni a lapomnak a végébe és több száz össze tűzés meglenne oldva... "Írásban nem fejezem jól ki magam" gyakorlatilag ez van leírva, de nem kell elolvasni mert bemásolom nektek. Akikkel rosszba a voltam azok nagy része nem volt hajlandó feljönni legalább See-s TS-re, el lehet hídni nem azért hívtam fel, hogy most jól kurva anyázzam őket mert hogy miért ne... Megbeszélni mi bajuk, mi jogon beszéltek velem úgy ahogy meg etc. Nem vagyok én gerinctelen. Viszont továbbra is a lapom a mérv adó szerintem és ezt szeretném fejleszteni. Magamat is lehet hova, de most már változhatok az emberek úgyis "utálni" fognak, amivel az ég világon nincs semmi baj. Nagyon megköszönném, ha a lapomban észlelt hibákért szólnának.

Utoljára szerkesztve:

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Nem szoktam lapokat nézni,főképp nem hozzászólni,de ez szerintem egy egyértelmű nem. A stílusod nemhogy nem az SGH-k közé,de a szerverre sem való.

@TJ Szerintem senkise kérte, hogy kezdjél el beef-elgetni. Nem fogok hülye és értetlen emberek leállni veszekedni, mert semmi értelme sincs. A mai nap délután átnézem újból a lapot és megkeresem a hibákat. Bővítésre ráfér aláírom, neki rugaszkodom majd újból. A helyesírásért sorry. Mellesleg köszönöm akik szóltak, megértem hogyha ezt a jelenlegi állapotába nem tudjátok támogatni. :D

Szerk.: A következő törölt hsz-edre reagálva: teljesen mindegy,hogy miért írsz ilyeneket,ez nem megengedhető egy SGH tagnak. Lehet,hogy IG is úgy gondolod majd,hogy valakinek hasonló stílusban válaszolsz,mert épp úgy hozza a helyzet és ez nagyon nem oké. Teljesen lényegtelen a miért.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Taco

guido.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
183
453
Budapest
V4 karakter
Pedro Juarez
V2 karakter
Hachi Goro
Sajna nem láttad az ő kommentjét, ami talán fényt derítene a stílusom mivoltjára. Ha olyan stílusom lenne mindenkivel ami éppenséggel TJ-vel /akivel mellesleg szerintem enyhült ez a veszekedési hajlam, vagy mi/ akkor se fórumon se szerveren nem lehetnék jelen... Valóban nagyon szarul reagáltam le, bevallom de nem tartom okvetlennek. Nagyon szépen kérlek olvasd el a lapomat, mivel bele írtam hogy szarul kommunikálok írásban... Ha bármi észre vételed van a lapommal kapcsolatba megköszönöm ha szólsz. Kaptam az eddig "megvillogtatott" stílusomért épp elég savazást, van másik oldalam is ami nem ebből áll. Blaise nagyra értékelem, hogy pont rám eset a választásod, örülök hogy kvázi rám szántad az időt ha elvileg nem nagyon írogatsz. Minden admin vagy SGH válaszát nagyra értékelem.

hooprk

Újonc
2019. 04. 10.
55
58
V4 karakter
Andres Futton
LV karakter
Rico West
bovits rajta, ha mar a crip lapunk, lapok alatt ott osztottad az eszt hogy milyen keves

• Tetszik
Reactions: Miss Tomy

guido.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
183
453
Budapest
V4 karakter
Pedro Juarez
V2 karakter
Hachi Goro
Meglesz, majd újból megint átnézzem és bővítem ahol tudom. Mondjuk szerintem ez elcsúszót, de próbálok javítani a helyzetemen. :D

Fuego

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
115
201
1/12 20-13
V4 karakter
Aba Pacho
Nem azzal van a gond hogy te most "Írásban nem fejezem jól ki magam", hanem hogy hogyan reagálod le. Most nem rossz indulatból mondom neked, de ezt szerintem próbáld meg később, mert ez most rosszul jött ki, hidd el próbáld meg pár hónap mulva de ezzel most nem lenne neked érdemes várni. (Nem rossz indulatból mondom, csak próbálok ezen segiteni neked.) Minden jót.

guido.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
183
453
Budapest
V4 karakter
Pedro Juarez
V2 karakter
Hachi Goro
Nah ilyen kritikákat szeretnék. Megfogadom és lefogom záratni ezt a témát, majd legközelebb újul erőből megpróbálom. :D

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.