Tovább kavarom a sz*rt? hm.... Nyami. Akik értelmesen írták le amit gondoltak, azoknak megköszöntem és megfogadtam.
Munkahelyeken se a személyisége miatt dolgozik az ember, bár nagyon sokat hozzá tud adni vagy épp ellenkezőleg. A kép, hogy mi a bajotok velem az nagyjából megvan viszont azon kívül, hogy "irritáló", "okoskodó", "arrogáns" etc. nem kapok mást. Szerintem TS-en nem vagyok elbújva, viszont látom hogy a legtöbb ember csak a kommenteket olvassa. Csak egy picit kellene beleolvasni a lapomnak a végébe és több száz össze tűzés meglenne oldva... "Írásban nem fejezem jól ki magam" gyakorlatilag ez van leírva, de nem kell elolvasni mert bemásolom nektek. Akikkel rosszba a voltam azok nagy része nem volt hajlandó feljönni legalább See-s TS-re, el lehet hídni nem azért hívtam fel, hogy most jól kurva anyázzam őket mert hogy miért ne... Megbeszélni mi bajuk, mi jogon beszéltek velem úgy ahogy meg etc. Nem vagyok én gerinctelen. Viszont továbbra is a lapom a mérv adó szerintem és ezt szeretném fejleszteni. Magamat is lehet hova, de most már változhatok az emberek úgyis "utálni" fognak, amivel az ég világon nincs semmi baj. Nagyon megköszönném, ha a lapomban észlelt hibákért szólnának.