SGH felvételi lap. [LewLevy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

guido.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
183
453
Budapest
V4 karakter
Pedro Juarez
V2 karakter
Hachi Goro
És mi az igazság? Nem hagyom magam, hogy csesztessenek? Aki úgy szólt hozzám annak tisztelettel írtam, aki meg máshogy az csak adok kapok dologba ment át. Tisztelni szívesen tisztelnék mindenkit, csak sajnos valakik nem érdemlik meg.

realBálint

Pötyögtető
2019. 01. 10.
491
936
LV karakter
Nathan Sieg
Az hogy kifele adod meg a tiszteletet, az nem mindig a tulajdonságaidon múlik, ha arrogáns vagy akkor aki bunkón szól hozzád, azzal a szokásosnál is arrogánsabb leszel.

guido.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
183
453
Budapest
V4 karakter
Pedro Juarez
V2 karakter
Hachi Goro
Szerintem a lapomba sehol sem voltam arrogáns, nem értem mi váltotta ki az emberekből ezt a bunkó stílust. Nem gondolom magam arrogánsnak, bár lazán meglehet. Aztán lehet, hogy csak neked tűnők annak és másoknak nem. Viszont, hogy felhozzak egy példát Adree. Ő például kissé bunkón írt, de TS-en normálisan megtudtuk beszélni. Vissza jelzéséből nem voltam vele bunkó, ahogy ő sem velem.

rili

aqui vamos de nuevo
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 445
4 080
20
V4 karakter
Riley Beiswanger
Szia!
Jól teszed hogy nem hagyod hogy csesztessenek, csak ezt éppenséggel tudni kell kezelni, legalábbis egy adminisztrátornak ezt tudnia kell kezelni! Az nem megoldás hogy visszaszólt és ugyan azt a stílust folyatod esetlegesen, amit ő! Egy adminisztrátor életében rengeteg ilyen lesz jelen! Akár mit is írt @TJ , de az hogy te ezért lehülyézd és értetlennek állítsd be az nem fér bele és ha adminisztrátor leszel akkor sem fog beleférni ilyen, szerintem!
Ezektől eltekintve én kívánok neked Sok sikert! :)

guido.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
183
453
Budapest
V4 karakter
Pedro Juarez
V2 karakter
Hachi Goro
Adom. Viszont mint mondtam, írásban nagyon félre érthető vagyok. Hiába írok normálisan ha másiknak mit tudom én bunkóként jön le. Például most tőled egy újabb értelmetlen/kötekedős kommentre számítottam és kaptam egy olyan kritikát amit szívesen meg is fogadok. :D

sajtos

Zöldfülű
2019. 01. 10.
222
289
24
V4 karakter
Szegedi Richard
Van egy stílusom, aki ismer, az tudja. Egyáltalán nem kötekedős, értelmetlen komment volt az előző sem, meg kell tanulni értelmezni. Ha írásban félreérthető vagy, hogy akarsz majd a pm-ekre válaszolni?

guido.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
183
453
Budapest
V4 karakter
Pedro Juarez
V2 karakter
Hachi Goro
TS-en arányában jól kommunikálók, mert az közvetlenebb szerintem. Úgy gondolom hogyha írásban "szar" vagyok azon még lehet faragni. A beszédet az ember inkább eltanulja, viszont az írást meg tanítják. Geci szarul fogalmazva, csak érted mire gondolok. :D

guido.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
183
453
Budapest
V4 karakter
Pedro Juarez
V2 karakter
Hachi Goro
Lazán meglehet, hisz te szétbasznál meg ugye anyám nyalja a picsámat. Remélem rémlik még amiket írogattál nekem privátba... Senki se gondolja magát szentnek, én se vagyok az te sem. De amúgy tényleg meglehet hogy én értem félre viccen kívül.

Miss Tomy

Írnok deák
2019. 01. 11.
598
2 724
V4 karakter
Robert Dixie
Kimondta hogy az vagyok :ROFLMAO: mindenki tudja hogy milyen a stílusom az okoskodó emberekkel. remélem a célzást értetted az okoskodó alatt. imao
te még a kedvesebbiket kaptad

Miss Tomy

Írnok deák
2019. 01. 11.
598
2 724
V4 karakter
Robert Dixie
straight up nem idiótázhatlak le mindenki előtt... 15 évesen szerintem ne cuccozz, maradj anya kakaójánál! lmfao

• Vicces
Reactions: guido.

Á D Á M

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
132
41
H U N G A R Y
V4 karakter
Mason Khan
LV karakter
🚬
V2 karakter
Ivano Delucci
A folytonos okoskodó, irritáló stílusod miatt semmi esélyed sincs szerintem. ?

guido.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
183
453
Budapest
V4 karakter
Pedro Juarez
V2 karakter
Hachi Goro
Van ilyen. Aki hisz nekem az hisz, aki utál az utál. Nevetni tudok néhány kommenten, itt még szerintem megtudjuk nagy vonalakba beszélni a dolgokat az ellenére hogy ez a topic nem ezt hivatott szolgálni. Most már azért sem fogom kitörölni ezt pedig gondolkodtam rajta. Kíváncsi vagyok, hogy "fentebb" lévő emberek hogy látják ezt a vitát/veszekedést. Irritáló stílust azért sem értem mivel soha a büdös életbe nem beszéltünk, de látom el se olvastad a lapom akkor választ kapnál némely dologra.

SLYM

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
228
105
Szombathely
V4 karakter
Semy James
LV karakter
Marco Falcone
V2 karakter
Jason B Wright
Eddig olvasottak alapján SEMMIKÉPP SEM AJÁNLOM. Mi lesz ha felvesznek? Játékos segítséget kér, de értetlen és jön a csesztetés, meg a stílus?
Nagyon hamar dühbe gurultál. Így nem sok esélyed van

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.