csaló! igy kb bárki megtudja dönteni aki taxis és sokat fentvan & nem fagy ki
A leges leg nagyobb probléma az, hogy tudtommal te nehezen ülhettél mellettem miközben én azon az egy utason kívül senki mást nem szállítottam. Remek hazugság.Nem tudom ki hogy van vele de az abszolút nem fair ha egész nap nem kapcsolod ki az órát és úgy fuvarozol. (Tudom mert aznap én is ültem melletted )
Nyilván hazudnék mert sok értelme van mi? Nekem se előnyöm se hátrányom nem származik csak gondoltam megemlítem mert melletted ültem aznap + nem utaztam még taxissal úgy sose hogy ingyen visz mert peregnie kell az órának🫠Remek hazugság
Hát akkor utazhattál de fix nem nálam. Ha megtudod mondom milyen jármű simán elhiszem.Nyilván hazudnék mert sok értelme van mi? Nekem se előnyöm se hátrányom nem származik csak gondoltam megemlítem mert melletted ültem aznap + nem utaztam még taxissal úgy sose hogy ingyen visz mert peregnie kell az órának🫠
Nem hiszem, hogy számodra keletkezett akármilyen hátrányod belőle. Ha pedig elvittek, és ingyen akkor örülj annak. Szerveren, és házon belül sincs rá szabályozó, azaz lehet ezt csinálni. Problémáztok, csak nem értem minek. Amikor Benyával vitte miért nem volt problémázás? Illetve amikor Nathan és Ferec.. Csak hogy legyen akkor már matek is benne. Taxióra fizetése, úgy működik hogy háromnegyedet kapja meg a sofőr, aki valóban a sofőr ülésen ül, és a maradék negyed pénz kimegy szerverről. Azaz, 750k-t kapott vissza Nyugat, és a maradék 250k pedig kiment szerverről. Szóval ennek is van hátránya, ellentétben az lenne itt a lényeg, hogy azt a 250k-t kárpótolja az a rekord, amit Gombos ír be. De eddig, 1 normális érvet nem tudtatok felvetni; miért nem fair? Előbb ha kérhetem, egy kicsit gondoljátok át, miért nem fair és azt érveljétek ki, mert kíváncsiak vagyunk rá. És ameddig ezt semmilyen szabályozás nem tiltja, illetve itt a taxis van hátrányban, az ügyfél pedig előnyben (ha valóban volt) addig szerintem ne beszéljünk róla.Nyilván hazudnék mert sok értelme van mi? Nekem se előnyöm se hátrányom nem származik csak gondoltam megemlítem mert melletted ültem aznap + nem utaztam még taxissal úgy sose hogy ingyen visz mert peregnie kell az órának
Ez lesz a megoldás.Sokkalta egyszerűbbnek látom egy videós bizonyíték beküldését az egészről, mintsem egy kivágott képet egy kitudja hány napja le nem állított óráról.
Jóval átláthatóbb, kevésbé hamisíthatóbb a dolog.
Baszki, ezen még én is ott voltam, próbaidős nyomkodóként.Csákó, szemet szúrt, hogy lett egy olyan kategória, hogy legtöbb bvi előállítás egy nap. Jelenleg 5nél van én ezt már régebben megdöntöttem, csak nem lett beküldve. Egyszerre 11 darab bvis előállítás. Egy NNIs buktatásból eredően, készült róla google doksi azt privátban át tudom dobni ha szükséges, de szerintem minden látható a képek között is.
Ahogy a képet elnézem, érik a rangup pár éve. xdLeghosszabb ideig egyetlen frakcióban AKTÍVAN játszó játékoshoz, 2015 December 27-én léptem be a Rendőrségbe, onnantól kezdve 2 hónap megszakításom volt összesen, így elvileg a mai nap 2391 napja (31 napos hónapokkal számolva a levonásnál + a mai napot nem adtam hozzá) vagyok tagja a frakciónak, melyből mindvégig aktív voltam.
Azóta 75-nél járok.Admin panaszkönyves rekord megdöntve. Eddig 52db pk érkezett rám.