kicsiricsi
Aktív fórumozó
Folytatom 14,6 órával
A legalsó jelentés lesz az, 875 perc.
A legalsó jelentés lesz az, 875 perc.
Volt már téma régebben ki van legnagyobb minuszba..de majd Gombi eldönti mit szeretne.Ezt én is így hallottam.
Pénzes dolgokat nem szeretnék belerakni, de más jöhet. ↓
Legtöbb itemek közé várok még dolgokat, de nem ilyen szendvicseket.
Messze Clyde viszi a pálmát, 2013 óta PD-s.Legtöbb eltöltött idő egy frakcióban?
Brandon_Artmenson szintén 2013 óta Honvédségnél van, de lehet regebb óta.Messze Clyde viszi a pálmát, 2013 óta PD-s.
Már MTA kliensre váltás előtt is Rendőrség berkein belül tevékenykedett, szóval még korábban, viszont ha csak az MTA szervert nézzük, akkor is az indulás napjától számolható.Clyde viszi a pálmát, 2013 óta PD-s.
Dehogy, 2014-ben még NNI leader volt és admin, az armyt pedig előtte nem sokkal vásárolták meg.Brandon_Artmenson szintén 2013 óta Honvédségnél van, de lehet regebb óta.
Megszakítással @Louise és jómagam töltöttük a leghosszabb időt EGYETLEN frakcióban / leaderként / a szerveren. NNI <3
Louise: 1758 napÉn: 1874 nap(2013.08.05 - 2014.01.03) (2014.09.11 - 2016.07.10) (2018.09.09 - Jelenleg is)(2014.01.05 - 2016.07.20) (2018.09.01-Jelenleg is)
Erről személyszerint nem tudtam, én a honvédség publikus doksijából indultam ki, ahol a csatlakozásnál 2013.09.xx van megadva. Ebben az esetben viszont nem szóltam semmit.Dehogy, 2014-ben még NNI leader volt és admin, az armyt pedig előtte nem sokkal vásárolták meg.
Illetve nemrég tért vissza a frakcióba, azaz megszakította az egészet.Brandon_Artmenson szintén 2013 óta Honvédségnél van, de lehet regebb óta.
Hát az a nem rég az már több mint másfél éve volt, de igen, 2013-ban voltam először tag de azóta többször abba hagytam, újra kezdtem, voltam más rendvédelmekben is stb.. de amúgy ebben a kategóriában Clyde a nyerő, mert a szerver kezdete az övé a PD frakció (meg a TEK is)Illetve nemrég tért vissza a frakcióba, azaz megszakította az egészet.
Ez a cím elvehetetlen a készenlétisektől. RB-117Legtöbb rendvédelmis jármű KM tekintetében a honvéd Charlie-7es heli vissza vette a pozíciót.
Well, szerintem ez nem lesz megdöntve kb soha xdEz a cím elvehetetlen a készenlétisektől. RB-117