Nem tudom, hogy ez miért van de a Raptort és az RS4-et egy idő után nem akarja betölteni. Amikor belépek minden oké, eltelik 1-2 óra és nem tölti be. Majd ezt a fázist követően 10 percre jön is a crash.
Próbáld ki ezt, nekem segített.update óta, tökmindegy hogy be van e kapcsolva az a dinamikus járműbetöltős cucc, vagy nincs, annyiszor fagyok ki, mint az utóbbi 2 évben még soha összesen, jó lenne visszahozni a régi modpanelt, mert ez a jelenlegi megoldás sokak számára nem a legjobb
Na most mennék is játszani :3Sziasztok!
Megérkezett a nyárindító update csomagunk, mely a SeeMTA v4 előfutára, nézzük is mit tartalmaz
Teljesen részletes bemutató videó:
Fémkereső update:
-A várost elhagyva lehetőség van bárhol - puha talajon ásni
-Fémkeresőt megvásárolva érzékelni tudjuk a fémet is a talajban (10.000$ a hobbi boltban)
-Több fajta, értékes tárgy is található a földben, eladni a Pawn Shopban lehet (Blueberry)
A Sziget bekerülése:
-Illegális élet fontos új eleme, az illegális ládák megjelenése, amik csak a szigeten találhatóak
-Az illegális ládák az alábbiak lehetnek: Fehér, Kék, Piros-fekete, Terepmintás és Fehér-sárga.
-A ládák fontos elemei lesznek a jövőben is az illegális életnek, tartalmuk a hamarosan érkező SeeMTA v4-el elérhetővé válik a kinyitással, az addig megtalált ládák pedig természetesen megmaradnak.
-Új szabályok is érkeztek a szigettel amit már a szerverszabályzatban olvashattok is.
![]()
Performance Update:
Dinamikus jármű betöltő elérhetővé vált. A /modpanel parancsra már nem ki-be kapcsolható kocsimodok fogadnak, hanem a rendszer teljesen automatán, a háttérben képes a jármű modok betöltésére, amennyiben az a közelünkbe van. X idő eltelte után, amennyiben nem látjuk újra a modelt, azt kitölti. Amennyiben nem szeretnénk használni a dinamikus betöltőt, a pipát ki kell venni előle, ebben az esetben az eddig használt módon, hagyományosan, az összes jármű modot betöltve tudjuk használni a játékot.
Új jármű: Porsche 911 - 2021
+ 6 Paintjob
+ Variáns
![]()
Új jármű: VW Passat
+3 Paintjob
![]()
És még rengeteg kicsiny javítás a “motorháztető” alatt.
Nos nagyjából ez lenne a nyárindító fejlesztési csomagunk, úgy gondoltuk itt van az ideje egy csomag újdonságnak, hisz mégiscsak indul a nyár, mi pedig nyáron azon dolgozunk gőzerővel, hogy mielőbb, a nyár ideje alatt elkészüljünk a várva várt SeeMTA v4-el és átadhassuk azt nektek.
Természetesen a nyár folyamán a SeeMTA v4 érkezéséig is lesznek EVENT-ek, próbáljuk ezt a nyarat is minél több élménnyel megtölteni, tartsatok velünk, mindenkinek előre is nagyon frankó vakációt kívánunk.
Mindenkinek csodaszép hosszú hétvégét és jó szórakozást kívánunk!
Az oldaná meg leginkább, hogy lvl 20 alatt SENKIT se lehessen kirabolni, aki detektorozik. (Se közvetlenül utána, amikor elrakja a cuccait, amit talált!)Elvehető mennyiségek korlátozása megoldaná félig... Már feljebb leírtam így az illegálnak is megmarad a rablás lehetősége, valamint akit kirabolnak az se buk több órás munkát 2 perc alatt. Pl: a nála lévő antik tárgyak fele vehető el, 10db felett legfeljebb 5 db vehető el.. Páratlan szám esetén pl 7 : 2 =3,5 lefele kelljen kerekíteni, szóval 3 at lehet elvenni. ugyan azt a személyt egy csapat vagy rabló banda óránként csak 1x rabolhatja ki stb...
Szerintem 20 lvl túlzás... nagyon maximum, ha szeretnénk erőtetni a szinthez mérten a rabláásokat, akkor 10 lvl-ig lenne logikus.Az oldaná meg leginkább, hogy lvl 20 alatt SENKIT se lehessen kirabolni, aki detektorozik. (Se közvetlenül utána, amikor elrakja a cuccait, amit talált!)
Ez, hogy elvegyék a tárgyak felét, ehez nem is tudok szólni semmit, mivel ha téged IRL kirabolnak, akkor ami értékes azt viszik, nincs olyan, hogy most a felit elviszik.Elvehető mennyiségek korlátozása megoldaná félig... Már feljebb leírtam így az illegálnak is megmarad a rablás lehetősége, valamint akit kirabolnak az se buk több órás munkát 2 perc alatt. Pl: a nála lévő antik tárgyak fele vehető el, 10db felett legfeljebb 5 db vehető el.. Páratlan szám esetén pl 7 : 2 =3,5 lefele kelljen kerekíteni, szóval 3 at lehet elvenni. ugyan azt a személyt egy csapat vagy rabló banda óránként csak 1x rabolhatja ki stb...
Erre egy (sokadik, de nekem bevált) jótanáccsal tudok szolgálni: aki tud, kora hajnali órákban próbáljon szerencsét, amikor még csak kevés játékos van a szerveren! Plusz tényleg, amilyen gyorsan csak lehet, pakolja le a talált értékes cuccokat...Szerintem 20 lvl túlzás... nagyon maximum, ha szeretnénk erőtetni a szinthez mérten a rabláásokat, akkor 10 lvl-ig lenne logikus.
Ez, hogy elvegyék a tárgyak felét, ehez nem is tudok szólni semmit, mivel ha téged IRL kirabolnak, akkor ami értékes azt viszik, nincs olyan, hogy most a felit elviszik.
Több órás munka, elhiszem, de benne van a pakliban, hogy elveszik, nem? Ez mind a szerencsén múllik, hogy ez megtörténik, vagy nem.
Kipróbáltam én is a detektorozást, egyszer sem raboltak ki, szinte egy embert sem láttam.
Volt rola több Topic is, hogy így-úgy nem jó. Szerintem ez így jó a rendszár ahogy van, akinek nem tetszik, hogy van a szerveren nem csak a detektorozás létezik, mint pénzforrás.
Ezt az irl-el való példálózás a legtöbb esetben nem jó ötlet. Tehát irl viszonylag ritkán rabolnak ki napi egy nap 2x, sőt akik a fórumon jelen vannak kíváncsi lennék hányszor rabolták ki őket irl, vagy hányszor mentek irl egy illegális szigetre ahol ládákat kerestek fémdetektorral. Vagy irl a városba az 50es táblánál hányszor mentek 300al...Szerintem 20 lvl túlzás... nagyon maximum, ha szeretnénk erőtetni a szinthez mérten a rabláásokat, akkor 10 lvl-ig lenne logikus.
Ez, hogy elvegyék a tárgyak felét, ehez nem is tudok szólni semmit, mivel ha téged IRL kirabolnak, akkor ami értékes azt viszik, nincs olyan, hogy most a felit elviszik.
Több órás munka, elhiszem, de benne van a pakliban, hogy elveszik, nem? Ez mind a szerencsén múllik, hogy ez megtörténik, vagy nem.
Kipróbáltam én is a detektorozást, egyszer sem raboltak ki, szinte egy embert sem láttam.
Volt rola több Topic is, hogy így-úgy nem jó. Szerintem ez így jó a rendszár ahogy van, akinek nem tetszik, hogy van a szerveren nem csak a detektorozás létezik, mint pénzforrás.
Hát... mondjuk egy embert azért rabolnak ki töbször, mert álltalában 650 játékos szokott lenni, így ennyi emberrek kell beérni. IRL közel 8 milliárd ember létezik, így nagyon kevés az esély, hogy töbször kiraboljanak egy embert, DE ez sem minden hol van így, a Földön rengetek olyan hely van, ahol különböző banditák, vagy tudjam kik, azért járják egy adott területet, hogy embert raboljanak el, vagy raboljanak ki. Itt EU-ban nagyon ritkák igaz, hogy tégedek kiraboljanak. Itt is vannak olyan helyek, ahova bemész, és bármikor fegyvert foghatnak rád. (pl. kés, bicska stb...)Ezt az irl-el való példálózás a legtöbb esetben nem jó ötlet. Tehát irl viszonylag ritkán rabolnak ki napi egy nap 2x, sőt akik a fórumon jelen vannak kíváncsi lennék hányszor rabolták ki őket irl, vagy hányszor mentek irl egy illegális szigetre ahol ládákat kerestek fémdetektorral. Vagy irl a városba az 50es táblánál hányszor mentek 300al...
Az hogy csak a felét lehessen elvenni, nyilván azért lenne jó, mert mindenkét oldal számára "kedvező" lenne.
De ha mégis kirabolják kerüljék az RP alóli kilépés opciót.Erre egy (sokadik, de nekem bevált) jótanáccsal tudok szolgálni: aki tud, kora hajnali órákban próbáljon szerencsét, amikor még csak kevés játékos van a szerveren! Plusz tényleg, amilyen gyorsan csak lehet, pakolja le a talált értékes cuccokat...
Az a nagy helyzet, hogy lehet sok a rablás a világon, de azokat nem ZL1-es Camaros, Dodge Demon-os vagy éppenséggel helikopteres emberkék teszik M4-el, SPAZ-al vagy Sniper-el az erdő közepén 1 emberrel szemben akinél LEHET van cucc és akkoris a zsákmány/erőforrás arány bőven nem térül meg. Itt a rablás módjával van baj és nem a rablással, ezért igyekeztem egy ötlettel előállni ami a topikomban is van.Itt EU-ban nagyon ritkák igaz, hogy tégedek kiraboljanak. Itt is vannak olyan helyek, ahova bemész, és bármikor fegyvert foghatnak rád. (pl. kés, bicska stb...)
Ez tény, de akkor miért kell mindig csak az egyik fél számára kedvező dolgokat kiragadni a "valóságból" a másikra meg ráhúzni azt, hogy ez nem lehet a valóság?Most nem a közlekedésről van szó a szerveren, mivel azzal lesz valami kezdve, egy játékban vagyunk, ami a válóságra próbál hajazni, és nem lehet tökéletesen lemásolni a válóságot.
A dugjuk a homokba a fejünk dolog sem a legjobb érvelés az igazad mellett. Akkor ilyen erővel szedjük is ki azonnal hátha nem lesz annyi crash, így gondolod? Írj egy topikot hátha tetszene az embereknek.Már szerintem nem kell ezt tovább magyarázni, mert már felesleges. Akinek nem tetszik a jelenlegi detektorozás, az csináljon mást a szerveren.
De ha mégis kirabolják kerüljék az RP alóli kilépés opciót.
![]()
Nyilván, azóta már minden nap azt a pillanatot átkozom XD Dehát mostmár kivárom azt az 1 hónapot...
Ez tény, viszont a kocsidig vezető úton is kirabolhatnak, engem államában akkor rabolnak ki hisz megfigyelnek és akkor mennék oda hozzád ha találsz valamit.Igazából nem értem a rablás miatti felháborodást. Egyszerűen forgalmas helyen hagyod a kocsid és mindent ods pakolsz. Ha mindenki így tenne, egy idő után alig lenne értelme rabolni, mivel úgyis bejelentenek és csak a lőszert pazarolnád, meg a kocsit zúznád le.