SeeMTA v3 nyárindító update csomag 🤩🤩

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Eric

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
347
1 074
25
Beacon Hill🌄
V4 karakter
Eric Zawadzki
Nem tudom, hogy ez miért van de a Raptort és az RS4-et egy idő után nem akarja betölteni. Amikor belépek minden oké, eltelik 1-2 óra és nem tölti be. Majd ezt a fázist követően 10 percre jön is a crash.

dDiesel

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 12.
321
1 143
24
Győr
V4 karakter
Matteo Laine
A baráti körömből szinte mindenkitől azt hallom, hogy többet crashel, szaggat a játék, random laggol, nem tölt be a kocsi mod vagy a textúra. Nekem mondjuk megoldotta a crash problémáimat, 1.5 óra helyett 4-5 óra után crashelek csak, viszont támogatnám én is, hogy a régi modpanel kerüljön vissza, kiegészitve egy pipálható box-al a dinamikus betöltésre. #dinamikuskifagyás

Dragika14

Újonc
2022. 06. 17.
8
16
V4 karakter
nincs
LV karakter
nincs
V2 karakter
Tyler Finely
Sziasztok!👋👋👋

Megérkezett a nyárindító update csomagunk, mely a SeeMTA v4 előfutára, nézzük is mit tartalmaz 😁

Teljesen részletes bemutató videó:

Fémkereső update:🤩

-A várost elhagyva lehetőség van bárhol - puha talajon ásni
-Fémkeresőt megvásárolva érzékelni tudjuk a fémet is a talajban (10.000$ a hobbi boltban)
-Több fajta, értékes tárgy is található a földben, eladni a Pawn Shopban lehet (Blueberry)

A Sziget bekerülése:😍

-Illegális élet fontos új eleme, az illegális ládák megjelenése, amik csak a szigeten találhatóak
-Az illegális ládák az alábbiak lehetnek: Fehér, Kék, Piros-fekete, Terepmintás és Fehér-sárga.
-A ládák fontos elemei lesznek a jövőben is az illegális életnek, tartalmuk a hamarosan érkező SeeMTA v4-el elérhetővé válik a kinyitással, az addig megtalált ládák pedig természetesen megmaradnak.
-Új szabályok is érkeztek a szigettel amit már a szerverszabályzatban olvashattok is.

d63c96c9dce3d4aee03f8a63c7f3fe4b.png

Performance Update:💪

Dinamikus jármű betöltő elérhetővé vált. A /modpanel parancsra már nem ki-be kapcsolható kocsimodok fogadnak, hanem a rendszer teljesen automatán, a háttérben képes a jármű modok betöltésére, amennyiben az a közelünkbe van. X idő eltelte után, amennyiben nem látjuk újra a modelt, azt kitölti. Amennyiben nem szeretnénk használni a dinamikus betöltőt, a pipát ki kell venni előle, ebben az esetben az eddig használt módon, hagyományosan, az összes jármű modot betöltve tudjuk használni a játékot.

Új jármű: Porsche 911 - 2021😋
+ 6 Paintjob
+ Variáns

23bc6c0fb6a93d10280e610dba435259.png

Új jármű: VW Passat😱
+3 Paintjob

36a54a465a8784109c0ee867b1282e96.png

És még rengeteg kicsiny javítás a “motorháztető” alatt.😉

Nos nagyjából ez lenne a nyárindító fejlesztési csomagunk, úgy gondoltuk itt van az ideje egy csomag újdonságnak, hisz mégiscsak indul a nyár, mi pedig nyáron azon dolgozunk gőzerővel, hogy mielőbb, a nyár ideje alatt elkészüljünk a várva várt
SeeMTA v4-el és átadhassuk azt nektek.😁🥰

Természetesen a nyár folyamán a SeeMTA v4 érkezéséig is lesznek EVENT-ek, próbáljuk ezt a nyarat is minél több élménnyel megtölteni, tartsatok velünk, mindenkinek előre is nagyon frankó vakációt kívánunk.❤️

Mindenkinek csodaszép hosszú hétvégét és jó szórakozást kívánunk!
Na most mennék is játszani :3

2019. 01. 10.
54
137
24
V4 karakter
jermaine marques
A fémkereső update nagyon szuper lett, (tényleg) hisz most jön ki az, hogy a karakterek mögött meghúzódó személyek milyen empátiával vannak ellátva, valójában azok a személyek akik G65-el meg M4-es karabélyokkal (ezt ki kell hangsúlyozni, mert biztosan rá vannak szorulva a zsákmányra) mennek lvl 1-10-es szintűeket kirabolni napi 10 órában azokban rejtőzik bármi féle együttérzés?
Ezen már kacagni sem lehet, maximum szégyenkezni, remélem dicsőség fog el benneteket.

Ray_Evans

Újonc
2022. 07. 21.
33
30
27
Szatmárnémeti - Románia
V4 karakter
Ray Evans
Teljesen jó lenne ez a fémkeresős story de annyira elrontja az egészet, mikor keresgélsz órán át majd jönnek és elvesznek tőled mindet az amúgyis ic gazdag emberek... jó jó de mégsem, mert bármikor kárba mehet az egész törekvésed, főleg még mikor nem is találsz semmit sem.
Elhiszem hogy IC ügy de tényleg szar érzés :/

matyi9999

Újonc
2022. 05. 20.
64
397
V4 karakter
Enrico Barzini
Elvehető mennyiségek korlátozása megoldaná félig... Már feljebb leírtam így az illegálnak is megmarad a rablás lehetősége, valamint akit kirabolnak az se buk több órás munkát 2 perc alatt. Pl: a nála lévő antik tárgyak fele vehető el, 10db felett legfeljebb 5 db vehető el.. Páratlan szám esetén pl 7 : 2 =3,5 lefele kelljen kerekíteni, szóval 3 at lehet elvenni. ugyan azt a személyt egy csapat vagy rabló banda óránként csak 1x rabolhatja ki stb...

• Tetszik
Reactions: aCsercsa

MStavros31

Újonc
2022. 07. 10.
45
53
V4 karakter
Steffi Berg 🇩🇪
LV karakter
Steffi Berg 🇩🇪
Elvehető mennyiségek korlátozása megoldaná félig... Már feljebb leírtam így az illegálnak is megmarad a rablás lehetősége, valamint akit kirabolnak az se buk több órás munkát 2 perc alatt. Pl: a nála lévő antik tárgyak fele vehető el, 10db felett legfeljebb 5 db vehető el.. Páratlan szám esetén pl 7 : 2 =3,5 lefele kelljen kerekíteni, szóval 3 at lehet elvenni. ugyan azt a személyt egy csapat vagy rabló banda óránként csak 1x rabolhatja ki stb...
Az oldaná meg leginkább, hogy lvl 20 alatt SENKIT se lehessen kirabolni, aki detektorozik. (Se közvetlenül utána, amikor elrakja a cuccait, amit talált!)

uncleengi789

Zöldfülű
Támogató
2021. 04. 06.
156
207
Szlovákia
V4 karakter
Stefan Petro
Az oldaná meg leginkább, hogy lvl 20 alatt SENKIT se lehessen kirabolni, aki detektorozik. (Se közvetlenül utána, amikor elrakja a cuccait, amit talált!)
Szerintem 20 lvl túlzás... nagyon maximum, ha szeretnénk erőtetni a szinthez mérten a rabláásokat, akkor 10 lvl-ig lenne logikus.
Ez, hogy elvegyék a tárgyak felét, ehez nem is tudok szólni semmit, mivel ha téged IRL kirabolnak, akkor ami értékes azt viszik, nincs olyan, hogy most a felit elviszik.
Több órás munka, elhiszem, de benne van a pakliban, hogy elveszik, nem? Ez mind a szerencsén múllik, hogy ez megtörténik, vagy nem.

Kipróbáltam én is a detektorozást, egyszer sem raboltak ki, szinte egy embert sem láttam.

Volt rola több Topic is, hogy így-úgy nem jó. Szerintem ez így jó a rendszár ahogy van, akinek nem tetszik, hogy van a szerveren nem csak a detektorozás létezik, mint pénzforrás.

MStavros31

Újonc
2022. 07. 10.
45
53
V4 karakter
Steffi Berg 🇩🇪
LV karakter
Steffi Berg 🇩🇪
Szerintem 20 lvl túlzás... nagyon maximum, ha szeretnénk erőtetni a szinthez mérten a rabláásokat, akkor 10 lvl-ig lenne logikus.

Ez, hogy elvegyék a tárgyak felét, ehez nem is tudok szólni semmit, mivel ha téged IRL kirabolnak, akkor ami értékes azt viszik, nincs olyan, hogy most a felit elviszik.
Több órás munka, elhiszem, de benne van a pakliban, hogy elveszik, nem? Ez mind a szerencsén múllik, hogy ez megtörténik, vagy nem.

Kipróbáltam én is a detektorozást, egyszer sem raboltak ki, szinte egy embert sem láttam.

Volt rola több Topic is, hogy így-úgy nem jó. Szerintem ez így jó a rendszár ahogy van, akinek nem tetszik, hogy van a szerveren nem csak a detektorozás létezik, mint pénzforrás.
Erre egy (sokadik, de nekem bevált) jótanáccsal tudok szolgálni: aki tud, kora hajnali órákban próbáljon szerencsét, amikor még csak kevés játékos van a szerveren! Plusz tényleg, amilyen gyorsan csak lehet, pakolja le a talált értékes cuccokat...

matyi9999

Újonc
2022. 05. 20.
64
397
V4 karakter
Enrico Barzini

Ezt az irl-el való példálózás a legtöbb esetben nem jó ötlet. Tehát irl viszonylag ritkán rabolnak ki napi egy nap 2x, sőt akik a fórumon jelen vannak kíváncsi lennék hányszor rabolták ki őket irl, vagy hányszor mentek irl egy illegális szigetre ahol ládákat kerestek fémdetektorral. Vagy irl a városba az 50es táblánál hányszor mentek 300al...
Az hogy csak a felét lehessen elvenni, nyilván azért lenne jó, mert mindenkét oldal számára "kedvező" lenne.

• Tetszik
Reactions: Allen és SigH

uncleengi789

Zöldfülű
Támogató
2021. 04. 06.
156
207
Szlovákia
V4 karakter
Stefan Petro
Ezt az irl-el való példálózás a legtöbb esetben nem jó ötlet. Tehát irl viszonylag ritkán rabolnak ki napi egy nap 2x, sőt akik a fórumon jelen vannak kíváncsi lennék hányszor rabolták ki őket irl, vagy hányszor mentek irl egy illegális szigetre ahol ládákat kerestek fémdetektorral. Vagy irl a városba az 50es táblánál hányszor mentek 300al...
Az hogy csak a felét lehessen elvenni, nyilván azért lenne jó, mert mindenkét oldal számára "kedvező" lenne.
Hát... mondjuk egy embert azért rabolnak ki töbször, mert álltalában 650 játékos szokott lenni, így ennyi emberrek kell beérni. IRL közel 8 milliárd ember létezik, így nagyon kevés az esély, hogy töbször kiraboljanak egy embert, DE ez sem minden hol van így, a Földön rengetek olyan hely van, ahol különböző banditák, vagy tudjam kik, azért járják egy adott területet, hogy embert raboljanak el, vagy raboljanak ki. Itt EU-ban nagyon ritkák igaz, hogy tégedek kiraboljanak. Itt is vannak olyan helyek, ahova bemész, és bármikor fegyvert foghatnak rád. (pl. kés, bicska stb...)

Most nem a közlekedésről van szó a szerveren, mivel azzal lesz valami kezdve, egy játékban vagyunk, ami a válóságra próbál hajazni, és nem lehet tökéletesen lemásolni a válóságot.

Már szerintem nem kell ezt tovább magyarázni, mert már felesleges. Akinek nem tetszik a jelenlegi detektorozás, az csináljon mást a szerveren.

De_n

Újonc
2019. 01. 10.
38
80
V4 karakter
Evelynn Hardwick
LV karakter
🔥
V2 karakter
Evelynn Hardwick
Erre egy (sokadik, de nekem bevált) jótanáccsal tudok szolgálni: aki tud, kora hajnali órákban próbáljon szerencsét, amikor még csak kevés játékos van a szerveren! Plusz tényleg, amilyen gyorsan csak lehet, pakolja le a talált értékes cuccokat...
De ha mégis kirabolják kerüljék az RP alóli kilépés opciót.

SigH

Újonc
Támogató
2020. 05. 07.
59
89
V4 karakter
Joan Perez
LV karakter
Malia De Luna
Előljáróban megjegyezném, hogy nyitottam egy ötlet topikot ezzel a témával kapcsolatban, ha érdekel nyugodtan olvasd el ha eddig nem tetted.
Itt EU-ban nagyon ritkák igaz, hogy tégedek kiraboljanak. Itt is vannak olyan helyek, ahova bemész, és bármikor fegyvert foghatnak rád. (pl. kés, bicska stb...)
Az a nagy helyzet, hogy lehet sok a rablás a világon, de azokat nem ZL1-es Camaros, Dodge Demon-os vagy éppenséggel helikopteres emberkék teszik M4-el, SPAZ-al vagy Sniper-el az erdő közepén 1 emberrel szemben akinél LEHET van cucc és akkoris a zsákmány/erőforrás arány bőven nem térül meg. Itt a rablás módjával van baj és nem a rablással, ezért igyekeztem egy ötlettel előállni ami a topikomban is van.

Most nem a közlekedésről van szó a szerveren, mivel azzal lesz valami kezdve, egy játékban vagyunk, ami a válóságra próbál hajazni, és nem lehet tökéletesen lemásolni a válóságot.
Ez tény, de akkor miért kell mindig csak az egyik fél számára kedvező dolgokat kiragadni a "valóságból" a másikra meg ráhúzni azt, hogy ez nem lehet a valóság?
Már szerintem nem kell ezt tovább magyarázni, mert már felesleges. Akinek nem tetszik a jelenlegi detektorozás, az csináljon mást a szerveren.
A dugjuk a homokba a fejünk dolog sem a legjobb érvelés az igazad mellett. Akkor ilyen erővel szedjük is ki azonnal hátha nem lesz annyi crash, így gondolod? Írj egy topikot hátha tetszene az embereknek.

De_n

Újonc
2019. 01. 10.
38
80
V4 karakter
Evelynn Hardwick
LV karakter
🔥
V2 karakter
Evelynn Hardwick
a legszomorúbb hogyha láttuk volna hogy csóró vagy vagy valami akkor elengedtünk volna szóval sajnos a legjobbaknál léptél ki. Teljsen fölösleges kirabolni valakit 40K értékű tárgyért.
:D :D Nyilván, azóta már minden nap azt a pillanatot átkozom XD Dehát mostmár kivárom azt az 1 hónapot...

• Tetszik
Reactions: DaveV4

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Igazából nem értem a rablás miatti felháborodást. Egyszerűen forgalmas helyen hagyod a kocsid és mindent ods pakolsz. Ha mindenki így tenne, egy idő után alig lenne értelme rabolni, mivel úgyis bejelentenek és csak a lőszert pazarolnád, meg a kocsit zúznád le.

Darko.

"All the time you have to leave a space"
2019. 01. 10.
904
813
17
V4 karakter
Ben Sauer
LV karakter
West Thomas
V2 karakter
Dough Thommas
Igazából nem értem a rablás miatti felháborodást. Egyszerűen forgalmas helyen hagyod a kocsid és mindent ods pakolsz. Ha mindenki így tenne, egy idő után alig lenne értelme rabolni, mivel úgyis bejelentenek és csak a lőszert pazarolnád, meg a kocsit zúznád le.
Ez tény, viszont a kocsidig vezető úton is kirabolhatnak, engem államában akkor rabolnak ki hisz megfigyelnek és akkor mennék oda hozzád ha találsz valamit.

• Tetszik
Reactions: MStavros31
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.