SeeMTA v3 (Las Venturas - Los Santos) Tehát SeeMTA v3 U.S.A.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Yegor

Barangoló
2019. 01. 13.
79
288
35
V4 karakter
Ruby White
Felesleges! A nép eloszlása egyenletlen lenne. Nem beszélve arról hogy mekkora fps csökkenés lenne. Sok játékos van, aki V3ról jön át, mert nem bírja a gépe azt. Így is vannak gyengébb géppel rendelkező játékosok, akik számítógépe így is vért izzad. Ne üldözzünk már el őket.
Elvagy tévedve, nem emiatt lesznek "elüldözve" az emberek innen, inkább a kereskedő brigád miatt, akik maffiózónak hiszik magukat, persze a roleplay fogalmával még közelről sincsenek tisztában.

Gera2

Újonc
2019. 03. 16.
29
15
Esztergom
V4 karakter
Vanessa Reese
LV karakter
Nicholas Hartmann
ezért az ötletért még UB-t is kérnék :D amugy nekem tetszik nagyon feldobná a szervert szerintem

AdammegAz

Zöldfülű
2019. 08. 07.
173
277
23
Nyíregyháza
www.instagram.com
LV karakter
Suge Marow
V2 karakter
Kazuo Taoka🐉
Ezt leginkább úgy tudnám elképzelni, hogy akár a v2 megszűnne és az ott lévő 150 player kb átjönne ide és akkor ezáltal még ki is lenne használva normálisan a terület. De erre semmi esélyt nem látok.

Utoljára szerkesztve:

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Ha fennt van a szerveren 500-600 játékos kb csak akkor érzed, hogy egy zsúfolt nagyvárosban vagy (mint például LV valós megfelelője Las Vegas). Ez egy olyan ötlet amit nagyon szeretnék támogatni, de ha mindenki belegondol hogy egy akkora map milyen hatalmasnak érződne még 400 playernek is.. Mert ennél többen nem lennének fennt akkor se ha bekerülne a map másik része. Képzeld csak el: +20-30% játékos és kétszer akkora map? Nem lenne értelme. De amúgy te is nagyon kól megfogalmaztad az egésznek a lényegét:

Hisz, ha valaki LS-t akar, annak ott a v3.

Nem beszélve azokról a laggokról meg fps számokról ami egy ekkora mapon lenne ennyi moddal.. Rengetegen azért szeretik az LV szervert mert kisebb a map, nagyobb az fps. Ne rontsuk el az ő játékukat se! Kb ennyit gondolok erről, de mint mondtam nagyon szeretném én is támogatni ezt az ötletet, csak az a baj hogy több embernek lenne ez rossz mint akiknek jó.. :confused:

• Tetszik
Reactions: KamatsukiYuki

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 091
6 853
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Quantavious Luttrell
pár hete ezt hoztam fel a srácoknak tsen(akkor még bannolva voltam fórumról, szóval nem láttam a topicot) szerintem nagyon jó lenne hogy egybenyitnák a két várost, több munkalehetőség mint pl, olajszállító vagy valami üzemanyagos cucc, mivel lvben itt vannak az olajföldek, lsbe meg található ha jól tudom olajfinomító, minden esetre, ha összejönne akkor nagyon adnám.

Ezt leginkább úgy tudnám elképzelni, hogy akár a v2 megszűnne és az ott lévő 150 player kb átjönne ide és akkor ezáltal még ki is lenne használva normálisan a terület. De erre semmi esélyt nem látok.
Ezt meg nem támogatnám egyéb indokokból.

pierce

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
232
214
V4 karakter
treshawn.pierce
LV karakter
treshawn.pierce
V2 karakter
-
v2-n az játszik akit bannoltak v3-ról, tehát nem tudnának átjönni

agoston!

smoke who?
2019. 01. 10.
1 510
12 811
V4 karakter
Brandon_Porter
Így sincs kihasználva a map kb 30 százaléka, akkor miért kéne nagyobbnak lennie?
Délci nagyon jól mondja, fölösleges berakni LS-t meg ilyesmit. Aki LS-be szeretne lenni szerintem menjen V3-ra. Aki LV-n játszik ő azért játszik ott mert konkrétan LV-n szeretne játszani.

• Tetszik
Reactions: boti
2019. 01. 15.
17
7
V4 karakter
Johnsons Knight
LV karakter
Johnson Knight
V2 karakter
Johnson D William
Jelenleg (ha nem csal emlékeztem) technikailag nem lehet megoldani a két várost (illetve az egész mapot), mivel rengeteg modellezett objectknek kell valahol lennie. V3-on LV-ben található objecteken találhatóak a modelezzések, V3 LV-n pedig LSi objecteken. Az ötlet pedig alapvetően nem rossz, de mint mondtam, technikai problémák lépnének fel.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.