SeeMTA v3 (Las Venturas - Los Santos) Tehát SeeMTA v3 U.S.A.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kállai

Barangoló
2019. 01. 12.
83
13
V4 karakter
George Venturas
LV karakter
Conall Norton
Bolyongás lenne össze vissza a térképen szerintem. Más módon kéne szerintem fel tornázni a szerver játékos számát, új fejlesztés, scprit vagy akármi. Mikor bejött a farmos rendszer körülbelül 400-500 játékos volt fent LV-n, ami elég sok volt. Valami olyan kéne ami hosszútávon "itt tartja a játékosokat". LS-SF biztos, hogy hozna egy pár játékost ide, mert elég WÁÁÁ újítás lenne így a szerver terén, de hossztávon ez sem lenne garancia. Lehet 1-2 hétig, vagy hónapokig lenne átlagos 400-500 játékos, de idővel csókolom lenne és megint ugyan ott tartana a játékos szám mint régen és akkor innen marad a régi kerékvágás, csak 2x akkora térképen, elvétve pár játékossal. De 1.000.000%, hogy RP terén élhetőbb lenne, meg ha tényleg kihasználva lenne az egész térkép LS-SF-LV cakkom-púder minden, azért elég kemény lenne. Jjó ötlet, nekem tetszene, csak ha tényleg értelme is lenne hozzácsapni.

Patrick33856

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
198
228
24
Nyíregyháza
V4 karakter
Jimmy Evans
LV karakter
Gerald Maynard
Nem rossz ötlet, de ugyanannyira támogatom, mint amennyire ellenzem.

Támogatom, hiszen tényleg nagyon sok lehetőséget hozna a szerverre és meg lehetne fűszerezni a játékmenetet.
Ellenzem, mivel az amúgy sem kis pálya (LV) erre a a játékosszámra is bőven nagy. Úgy lehetne a leghatásosabban növelni a játékosok számát, ha a V3-at és V3 LV-t össze vonnánk, de erre nincs sok esély.
Esetleg a V4 hozhat megoldást erre a problémára valami forradalmi újítással. Csak ne a kereskedőké legyen az a szerver is.

Cápa

#N54BiTurboCrew
Támogató
2019. 01. 10.
381
300
24
Hatvan
V4 karakter
Liam Sean
Teljesen felesleges. 100 emberrel lenne több, dupla akkora map. Nem arányos. Illetve FPS csökkenés következne be. Inkább az ellentéte kéne, a mostani map fele, egyetértek @kebab.txt -vel.
Egyáltalán nem lenne kevesebb az FPS szerintem, hiszen ha megnézed V3-on is SF-ben több az FPS-ed mint LS-ben. Szóval nem hinném.

• Tetszik
Reactions: Daniel.

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
ja biztos Army kellene ide, mert gondolom értené a felépítését és a rendszerét.

Visszatérve az egész USA dologra, a map valahány százaléka nincs is kihasználva (Bayside, El Quebrados, etc) Így hozzáadva egy másik területrészt főleg nem lesz kihasználva sőt inkább egy poszt-apokaliptikus filmbe illő helyzet lenne, üres utca meg ezek.
Inkább legyen minden úgy ahogy van.

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 684
5 957
LV karakter
Lewis Westlake
Arra nem gondoltok, hogy a másik map amerikai RP-vel megsépkelve hozna playert?? LV-n is voltak már többen is.

• Tetszik
Reactions: Daniel.

Supra145

Újonc
2019. 06. 15.
65
22
LV karakter
Jhon Vordy
Ezt az ötletet nemtudom támogatni mer jelenleg is mindenki a városbanvan és nincs kihasználva az egész + FPS csökkenés is lenne , azoknak az embereknek nem lenne jó akik itt játszanak v3 helyett mer nem birja a gépük. meg pontosan úgy vagyok ezzel mint Lindus89

• Imádom
Reactions: Leen

Chy

?
2019. 01. 09.
1 287
973
25
Vácz Venturas
V4 karakter
Julio Saborio
LV karakter
Caleb Grant
Jelenleg a játékosok nagy része LV-n belül játszik. Határon túl nagyrészt csak azok járnak akik buszoznak-áruszállítóznak vagy ott van házuk, sőt városon kívül is csak azért hogy horgásszanak, farmozzanak, esetleg a fegyház miatt. A maradék mind LV-n belül mozog.
Tehát ha bekerülne LS, azzal Bone County - Tierra Robada, de valószínűleg még Red County is kihalt lenne, még akkor is ha a játékosszám duplázódna. Inkább a kisvárosokat kéne kiaknázni, kis közösségeket kialakítani.

Nézd meg ezt, ilyen aktivitás kellene hogy valamit ki lehessen alakítani
Miért működött ez?
Több, akár 4-5 frakció egy központi helyen (Ganton-Idlewood) volt határos egymással, ha felléptél maximum fél percedbe telt odasétálni és összefutni a másik frakcióval, onnantól meg könnyű volt RP-be keveredni.
Addig itt a bandák majdnem mindig a város másik felén voltak, ha rivalizálást szeretnél autóba kell ülni és átgurulni a map másik végébe, ami legalább 2-3 kilóméter, gyalog nem is érdemes elindulni. Talán a Du Roc Crips - Harvest Street Bloods volt egymás mellett Redsands-en az utóbbi időben.

kebab.txt

Pötyögtető
2019. 02. 28.
456
670
V4 karakter
isao seki
LV karakter
zakhar_nekrasov
Pontosan Chy, de ahogy irtad ott volt 4-5 aktiv frakcio, itt most akkor mi is van lvn? erted mire gondolok..
a kis kozosseget meg mèg mindig csak tamogatni tudom, abban lenne legalabb kreativitas
//tell

Yegor

Barangoló
2019. 01. 13.
79
288
35
V4 karakter
Ruby White
Los Santosnak semmi értelme sincsen, ezért Las Venturas és külön szerver.
Egy valamit támogatnék, és talán mégtöbbet fordítanék a szerverre megint, az nem más ha beraknák pl. a kisvárosokat amik LV-t és LS-t kötik össze ugye alapból.
Palomino kizárva, kereskedő központ lenne belőle. Montgomery, Blueberry, Dillimore. Ez a három oltári plusz lenne, akár több frakció számára is, meg talán más munka a civilek számára. (Lehet többet töltenék ott mint a nagyvárosban, ha ez bentlenne.)

kebab.txt

Pötyögtető
2019. 02. 28.
456
670
V4 karakter
isao seki
LV karakter
zakhar_nekrasov
van sampon egy amerikai rp szerver ami pont erről lett híres

Ez amit használnak:
6150704572a5dc5142c08b46bba44156.png

Eltudnám ezt képzelni ide is, annyi hogy pár üres helyre lehetne mappolni egy keveset és done. Ráadásul ez 200-250 playerre bőven elég lenne.
Edit: Ezek a városok-faluk, elhagyatott lakóparkos területek általában bandák és maffiák irányítása alatt van azon a szerveren, ezt itt is el lehetne képzelni, sokkal rpsebb és hangulatosabb lenne.

Wice

Veterán
2019. 01. 09.
2 537
4 195
szerintem jó ahogyan van, aki LV-zni szeretne LV-zik, aki LS-ben szeretne karaktert alakítani V3-azik.
Megértem a topic lényegét, jó lenne ez a U.S.A feeling mind két mappon, viszont egy időután megint elfogyna a játékos, aztán nem lehetne RP-t találni, pont jó ahogyan van.

Utoljára szerkesztve:

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
A játékosokon múlik hol rpznek, felesleges azért fejleszteni, ha csak egy apró részleg használná ki sajnos.

• Tetszik
Reactions: akeem

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Szerintem felesleges ez ide, a szerver neve seeMTA v3 lv.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Felesleges! A nép eloszlása egyenletlen lenne. Nem beszélve arról hogy mekkora fps csökkenés lenne. Sok játékos van, aki V3ról jön át, mert nem bírja a gépe azt. Így is vannak gyengébb géppel rendelkező játékosok, akik számítógépe így is vért izzad. Ne üldözzünk már el őket.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.