SeeMTA v3 (Las Venturas - Los Santos) Tehát SeeMTA v3 U.S.A.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 684
5 957
LV karakter
Lewis Westlake
Sziasztok!
Nos ugye a téma címéből nem kivehető, de az ötletem az lenne, hogy Las Venturas-i map mellé vissza lehetne helyezni Los Santost. San fierro-t nem kellene, szerintem elég lenne LS.
Sokak szerint lehet, hogy ez túl merész öltlet. Hisz, ha valaki LS-t akar, annak ott a v3. Nos igen, ott van. Viszont ott magyar modok vannak. Itt lehetne egyesíteni a dolgokat. Így sokkal jobban meglenne az USA feeling, szerintem.
Sorolok is pár előnyt, ami származna. Mint a szervernek, mint a játékosoknak.

• Nagyobb map, lehet, hogy ez több játékosnak megtetszene. És ők LS-ben élnék az életüket.

• Sok frakció és új munka lehetőség lenne.

• Rendvédelemnek határon túli bűnüldözés! (FBI - szövetségi nyomozó iroda. A szervezet, amely a határon túlépve is keresné a bűnözőket a helyi rendőrséggel.) LSPD, LVPD.
4.Lehetnének új frakciók pl: Los Santos airport, Las Venturas airpot. Ez által lehetne repülőgéppel utazni.

Igen, ez hatalmas munka lenne, de véelményem szerint hozna playert, rp lehetőséget és egy azta megint mekkorát alkotott a See REAKCIÓT! :D
Remélem tetszett az ötletem, ha valaki hozzáfűzne valamit, hogy mi lehetne még jó abban, ha beraknák az LS-t is, akkor annak a válaszát várom kommentben, valamint beleteszem a témába.
Köszönöm, hogy elolvastátok. :D

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 729
5 428
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Valóban igen merész ötlet, de valahogy emiatt tetszik is a dolog. :D Rengeteg új lehetöséget nyújtana, mint ahogy ezt felsoroltad. Ezért jár is a nagy pacsi! :)
Viszont elötte fel kell tenni a kérdést fejben mielött az ember nekilátna egy ekkora projektnek.
  • Van-e rá igény, azaz a szerver jelenlegi átlag játékosszáma kihasznája-e majd ezt a hatalmas területet, amit kapnának?
  • Mivel lehetne elérni azt hogy a játékosok tényleg kihasználják azt a teröletet, amit kapnak?
Szerintem kicsit pangás lenne az utakon ha LS hozzákerülne térképhez, de az ötlet maga nagyon tetszik!

• Tetszik
Reactions: bird és Edward

Its lit

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 19.
384
1 598
V4 karakter
theo.byrdston
LV karakter
kostas.byrdston
Jó ötlet, támogatom.Zsombor kemény kritikát fogalmazott meg, ha elmagyaráznád mi a gondod vele, megköszönném.

kebab.txt

Pötyögtető
2019. 02. 28.
456
670
V4 karakter
isao seki
LV karakter
zakhar_nekrasov
én pont hogy az ellentettjét csinálnám, kisebb mapp, kevesebb mod viszont az kő keményen az RP-ről szóljon.
Sajnos a szerveren nagyon durván megy a hardcore kereskedés, miközben Las Venturas vagyis amerikai RP, pont hogy a bandákról, alvilágról kell hogy szóljon.
Feljössz a szerverre , rá lesel a hoodra és 3 naponta látsz ott embert. Megnézed fórumot, Die Rote Hand, minek van bent? Miért kell elvenni másnak a lehetőségét? Minden probléma a hozzáállásból kezdődik

Nézd meg ezt, ilyen aktivitás kellene hogy valamit ki lehessen alakítani
http://pakvim.net/watch/rkm1q1l5abs

Nagyobb mapp csak több fps-t jelentene.

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
334
553
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
Valamikor (1 éve kb ilyenkor? ) volt vagy 450-600 játékos egyszerre fent, és akkor nagyon kicsi volt LV, ha most is játszana ennyi játékos akkor látnám értelmét.

kebab.txt

Pötyögtető
2019. 02. 28.
456
670
V4 karakter
isao seki
LV karakter
zakhar_nekrasov
@Lole ja kikapcsoltam, viszont pàr autó buggos, meg e34 pl taxira van modolva, jo persze azokat bekapcsoltam

• Tetszik
Reactions: Lole

Leen

Fórum betyár
Támogató
2019. 02. 17.
1 136
962
35
Las venturas
V4 karakter
Lisa Hooren
LV karakter
Mia Leen
Szia amikor regisztráltam a játékba fogalmam nem volt melyik szerverre regisztrálok azt hittem v3ra és amikor rájöttem hogy ez csak Las Venturas v3 és ekkora a map nem bántam meg mai napig nem tudnám elhagyni! Nagyon szeretem ezt a kis mapot illetve a közösséget sok embert ismertem meg de eddig csak kedveseket! (Adminok is kedvesek segítőkészek!) Sajnos az ötletet nem tudom támogatni nem kell ide még Ls is! :(

DylanB

Újonc
2019. 01. 10.
38
54
V4 karakter
Charles Kilgore
LV karakter
Clifford Whalen
Valamikor (1 éve kb ilyenkor? ) volt vagy 450-600 játékos egyszerre fent, és akkor nagyon kicsi volt LV, ha most is játszana ennyi játékos akkor látnám értelmét.
A 450-600 játékosra ez pont tökéletes terület. Legalább volt élet, nem egy kihalt városban rpzel.

• Tetszik
Reactions: dani26

Bohóc

holding the stick or the Glock
2019. 01. 10.
427
1 408
21
Berlin
V4 karakter
heiner.moser
Én is @kebab.txt -vel értek egyet, viszont azok voltak a jó idők így a videót megtekintve, nincs kihasználva LV 50%-a minimum, akkor minek jöjjön be mégegy Város? Miközben mész az úton, akkor találkozol 1-2 emberrel? Annak az év világon semmi értelme.

• Tetszik
Reactions: wata

kebab.txt

Pötyögtető
2019. 02. 28.
456
670
V4 karakter
isao seki
LV karakter
zakhar_nekrasov
Én azt mondom felezzük el a várost és csináljunk belőle egy komolyabb cityt. Most is felesleges bayside és társai..

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.