egy civil ember nyilvan fog hirdetgetni es egybol hozzajut illegalis dolgokhoz tenyleg realisannak amugy mi az ertelme h csak illegalos tud hirdetniddddddd
Miért? CSAK az lehet illegálos aki f3-ban is van? Más nem is foglalkozhat illegál dolgokkal? Mi ez, egy aranyszabály?egy civil ember nyilvan fog hirdetgetni es egybol hozzajut illegalis dolgokhoz tenyleg realis![]()
Nem, realitásMi ez, egy aranyszabály?
Nem biztos, hogy 1000x nagyobb mafiózó csak azért mert F3-ban van. Ezekkel a scriptekkel azt szeretnék elérni, hogy a játékosok nyissanak az illegális frakciók irányába. Lépjenek be oda és alkossanak közösségeket azon belül.Szerintem azzal alapvetően nem lenne baj, ha a civilek is használhatnának SeeNion-t, csak le kellene korlátozni valahogy számukra ezt.
Nem mindenki akar feltétlen egy szabályokhoz kötött, elvárásokkal teli frakcióba menni, vannak sokan akik 2-3-an bűnös előéletű karaktereket RP-znek és foglalkoznak illegál dolgokkal, de nincsenek f3-ban.
Jelen helyzetben civilként kb nem lehet eladni illegál dolgokat, mindenféle kapcsolat kell hozzá meg kiskapuk, vagy az a szerencsés pillanat, mikor végre egy illegál f3-as kihirdeti, hogy VENNE valamit.
Az is irreális, hogy csak azért mert valaki f3-ba bekerül, akkor ő már egy 1000x nagyobb maffiózó lesz mint egy olyan, aki nincs f3-ban.
Mielőtt írnál még két hszt "szerintemmel" kezdődve, azelőtt olvass át pár igényes FK topicot és gondold át a civilek számára elérhető seenion ötletét. Mert őszintén ennél nagyobb lépés nem következhetett be, hogy civilek számára elérhetetlen a funkció.Szerintem azzal alapvetően nem lenne baj, ha a civilek is használhatnának SeeNion-t, csak le kellene korlátozni valahogy számukra ezt.
Nem mindenki akar feltétlen egy szabályokhoz kötött, elvárásokkal teli frakcióba menni, vannak sokan akik 2-3-an bűnös előéletű karaktereket RP-znek és foglalkoznak illegál dolgokkal, de nincsenek f3-ban.
Jelen helyzetben civilként kb nem lehet eladni illegál dolgokat, mindenféle kapcsolat kell hozzá meg kiskapuk, vagy az a szerencsés pillanat, mikor végre egy illegál f3-as kihirdeti, hogy VENNE valamit.
Az is irreális, hogy csak azért mert valaki f3-ba bekerül, akkor ő már egy 1000x nagyobb maffiózó lesz mint egy olyan, aki nincs f3-ban.
Szerintem ez nem igaz.minthogy civilként spammeld az AK lőszert seenionban miközben dupla uzival játszasz terminátort.