San Fierroi kaszinó

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Azuregaze

Újonc
2020. 03. 31.
21
18
V4 karakter
Manny Blancas
Egyszerűbb lenne az AKK melletti kis kaszinót átrakni, SF-be. Teszem azt, a lottózó helyére, mely amúgy sincsen kihasználva szerintem (legalábbis nem láttam még ott soha senkit, pedig napi szinten járok arra). Ezzel elkerülve a 3. kaszinó behozatalát, fel lendítve SF-ben az életet minimálisan.

Ellenben, a kórház és hasonlók ötletét SF-ben elvetném, viszont egy OMSZ frakció bővítésben megoldható lenne, hogy ne csak LS-ben, hanem SF-ben is legyen helyük, ahol várakozni tudnának a mentősök, mely megfelezné a várakozási időt, ha valaki SF területén vár mentősre.

• Tetszik
Reactions: Tay

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
Ahogy nézem kiskaszi és nagy is napi szinten van használva, nem is kevesen mennek. 3.is lehetne, nem hinném hogy egy interior fps gondot okozna

Titee

Looking for something, temeravtena!
Támogató
2019. 01. 10.
151
432
23
Szigetszentmiklós
www.instagram.com
V4 karakter
Rauf Klicsko
LV karakter
Rauf Klicsko
V2 karakter
Rauf Klicsko
Vagy ha összesen 1 kaszinó lenne és az is valahol SF területén... De akkor az már egy tényleg nagy kaszinó

• Tetszik
Reactions: kmgr

MONSTER

Pötyögtető
2019. 01. 10.
412
1 641
19
Erdőkertes, Pest, Hungary
youtube.com
V4 karakter
𝘤𝘩𝘳𝘪𝘴𝘵𝘰𝘱𝘩𝘦𝘳 𝘱𝘢𝘭𝘮𝘴𝘵𝘰𝘯𝘦
LV karakter
𝘶𝘻𝘻𝘪𝘢 𝘤𝘢𝘺
Fölösleges így is örülünk ha van FPS a sok autóbérlőtől, fixtől, farmoktól. Szerintem elég a kettő ami Los Santosba van.

• Tetszik
Reactions: leviiiii

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
Itt van, kettő (szerintem) elképzelhető hely, ahová elférne. (2-nál még parkoló is van az épülethez.)

3dcce2ffe2f4981e8c2600d48bbbdbb1.png
047cd4f6f3d0a5f02c55ff364c56a1a0.png

2019. 01. 10.
11
34
V4 karakter
Cody Marshall
LV karakter
Michelle Reno
Szép napot kívánok minden,úrnak,hölgynek,gyereknek!
Én mint aktív kaszinó használó,fogyasztó,függő,pénzköltő,szerencsejátékfüggő,vagy minden is,
ezt nagyon remek ötletnek tartom,és minden ehhez hasonló topicot támogatok,amely San Fierro
fellendítésével kapcsolatos. Szerintem nem csak a kaszinóval lehet életet lehelni San Fierroba,hanem más
dologgal is,de kezdésnek nem rossz kezdés. Manapság "legtöbben" azért járkálnak át SF-be,hogy
elmenjenek Fix and Drive-hoz,vagy parkolófelügyelethez a lefoglalt kocsikért,esetleg még a buszsofőrök és
a farmal foglalkozó emberek.Ezzel szerintem semmi gond nincs,de csak egy pár adott útvonalon van forgalom.
Illetve azoknak az embereknek is kellene lehetőséget adni akiknek nincs nagyon erős számítógépük és
nincs sok FPS-ük Los Santosban. Egészen szépen belehetne népesíteni én szerintem.
Ez csak saját vélemény,ne kövezzen meg senki!

Szóval TÁMOGATOM!
Nagyon nagyon sok felesleges épület áll SF-ben amik helyére új munkahelyeket, egy utánfutó bérlőt (így kiküszöbölve az SF-ben lakók LS-be való átkocsikázását 1 futóért), parkolókat vagy éppenséggel teljesen új frakciókat lehetne létrehozni így fellendítve az ottani életet is. Ebből adódóan elférne egy-egy kaszinó is a város forgalmasabb vagy éppenséggel nyugodtabb régióiban.

Ha volt már ugyanilyen kijelentés akkor elnézést kérek, lusta voltam átnyálazni 3 oldalt!

Utoljára szerkesztve:

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
Az ingatlanigényléseket tekintve lassan több San Fierroi lakás / ház igénylés van mint Los Santosi, valamint észrevehetően több cp van. Ebből a szempontból is nagyobb lenne rá az igény szerintem.

wayne.

Pötyögtető
2019. 05. 05.
447
1 574
V4 karakter
Fabrizio Viani
Ha fellendíteni akarjuk SF-et, akkor ne egy kaszinóval kérlek... amúgy az elmúlt időben egyre több fk tevékenykedik sf-ben.

• Tetszik
Reactions: tikabalint

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
Nem feltétlen a fellendítés a cél, írtam is hogy talán hozzátenne. Igazából csak jól jönne, mondjuk annak aki ott lakik stb. Nyilván nem ettől lendülne fel. Ha egy lottózó van amit többnyire senki nem használ, főleg San Fierroban, akkor egy kaszinónak valszeg nagyobb haszna lenne.

• Tetszik
Reactions: Kristof0723

TARIK

Újonc
2021. 02. 18.
47
135
19
V4 karakter
Johnny Campbell
LV karakter
Ray Burnett
Jó ötlet. Akár városháza, és pláza is lehetne SF-ben. Nem kell nagy FPS zabáló mappolásokra gondolni, rengeteg hatalmas kihasználatlan épület van SF-ben amik teljesen megfelelőek lennének a célra. Én SF-ben lakom, de ha az irataimat, ingatlanjaimat szeretném megújítani, bejelenteni mindig LS-be kell átmennem, jobb lenne ha ezeket lehetne SF-ben is intézni.

• Vicces
Reactions: Skyler

Berim

Barangoló
Támogató
2019. 04. 16.
123
1 003
Erlau
V4 karakter
Nils Fritjof
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Cső!
Szerintem teljesen felesleges lenne SF-ben is, ott a két kaszinó LS-ben azok bőven elegek, ígyis a nagy kaszinó-ban rengeteg hely van mindig, max a kis kaszi szokott zsúfolt lenni. NEM TÁMOGATOM

• Vicces
Reactions: supreme

Tyler

Barangoló
2019. 03. 24.
123
115
V4 karakter
Primo Quarantiell
Én viszonylag rettentő sokat kaszinózok, és eléggé unalmas már minden 2 percben azt hallani hogy van egy kis pénzed? Adsz egy kis pénzt, SF tökéletes lenne, mert nem járnának át.

• Tetszik
Reactions: jas
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.