ja meg -10fpsrőł sfbenCsak egy intiről van szó
Erre nagyon büszke lehetsz ha így ki merted írniNapi ~5-8 órát töltök kaszinóba, szerintem jó lenne ha lenne SF-be is egy.
Teljesen egyetértek, a kis falvakban lehet csak rendesen rpzni, ami Ls-ben van az botrány. Montgomerybe kellene még egy két dolog.San Fierroban nem hogy csak kaszinó, de egy városháza, kórház, bank, autószalon, autóiskola, autóbérlő, templom és még sorolhatnám, hogy mi minden kellene már így évek hosszú során. Sokan oda menekülnek, mert LS annyira tele van nyomva mindennel, hogy nincs FPS, és sokak nem tehetik meg az erős "processzort", ami megoldaná a helyzeted. Hiába vettem pár hónapja egy csúcskategóriás processzort és videókártyát, egyszerűen 600+ játékos felett nem bírok megmozdulni a szerveren, és ez már elég szomorú, hogy még mindig itt tartunk.
Hát persze, mert nincs FPS, kinek van kedve ott dekkolni 5-10FPS-el? Mert szerintem senkinek. Fel kell szabadítani LS-t, és nem mindent oda zsugorítani.Csak addig nőne az élet SF ben, amíg az emberek oda-vissza mennek. A plázában is van kaszinó, max egy ember ha van ott.