San Fierroi kaszinó

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

zotya

Zöldfülű
2019. 04. 06.
197
1 296
21
60
V4 karakter
kovacs karoly zoltan
LV karakter
bella bowers
nem kell, van most is kettő, az is sok

• Hűha
Reactions: Malphurs

marquis

Újonc
2019. 05. 20.
63
415
-
V4 karakter
goran.zajic
fölösleges a kaszinóst se használja senki akkor sf-be miért menne ki kaszinózni az ember?

floatin

Pötyögtető
2019. 08. 25.
526
4 048
Pécs
V4 karakter
Remy Moussaoui
LV karakter
Tommasso Ferri
Napi ~5-8 órát töltök kaszinóba, szerintem jó lenne ha lenne SF-be is egy. :)

• Vicces
Reactions: marquis

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
2019. 11. 28-én írtam meg, akkor kb 750 volt az átlag player szám. Kaszik tele voltak, bocs hogy így mondom de idegesítő emberekkel, akik más játékát teszik tönkre. Sokkal egyszerűbb lenne csak átmenni oda, ahol alapból kevesebben vannak, nyugodtabb a környezet. De még mindig azt mondom, hogy ha lenne az semmi hátránnyal nem járna. Csak egy intiről van szó

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
Bő egy éves téma. Azóta még San Fierro lakossága is nőtt, szerintem még mindig jól jönne. Egy intiről van szó, hely is megvan hozzá, ha lottó van (amit egyébként nem hiszem h sokan használnak) ez is jöhetne. Aki Sfben lakik biztosan használná.

atyreek

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
272
726
26
V4 karakter
Dylan Osborn
San Fierroban nem hogy csak kaszinó, de egy városháza, kórház, bank, autószalon, autóiskola, autóbérlő, templom és még sorolhatnám, hogy mi minden kellene már így évek hosszú során. Sokan oda menekülnek, mert LS annyira tele van nyomva mindennel, hogy nincs FPS, és sokak nem tehetik meg az erős "processzort", ami megoldaná a helyzeted. Hiába vettem pár hónapja egy csúcskategóriás processzort és videókártyát, egyszerűen 600+ játékos felett nem bírok megmozdulni a szerveren, és ez már elég szomorú, hogy még mindig itt tartunk.

Nyikhajlo

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
283
854
Kiskunhalas
V4 karakter
Aleksander_Mikhailov
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
San Fierroban nem hogy csak kaszinó, de egy városháza, kórház, bank, autószalon, autóiskola, autóbérlő, templom és még sorolhatnám, hogy mi minden kellene már így évek hosszú során. Sokan oda menekülnek, mert LS annyira tele van nyomva mindennel, hogy nincs FPS, és sokak nem tehetik meg az erős "processzort", ami megoldaná a helyzeted. Hiába vettem pár hónapja egy csúcskategóriás processzort és videókártyát, egyszerűen 600+ játékos felett nem bírok megmozdulni a szerveren, és ez már elég szomorú, hogy még mindig itt tartunk.
Teljesen egyetértek, a kis falvakban lehet csak rendesen rpzni, ami Ls-ben van az botrány. Montgomerybe kellene még egy két dolog.

• Tetszik
Reactions: Kristof0723

Skyler

Zöldfülű
2020. 01. 03.
162
311
21
V4 karakter
efraim fonesca🇲🇽
LV karakter
nicolas triano🇲🇽
csoke, felesleges meg egy kaszinot behozni a szerverre, maximum kis kaszinot atvini SFbe es belole csinalni nagyobbat.

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
Miért lenne felesleges? Csak egy inti (amiben van póker asztal, kerék meg rulett), aminek haszna van de hátránya nincs. Még csak mapolni se kell érte.

Warlord22

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
532
1 915
28
V4 karakter
Fabio Luchese
LV karakter
Brandon Artmenson
V2 karakter
Táplis Béla
Támogatom az ötletet, bár a jelenlegi kaszinók is ritkán vannak 100%-osan kihasználva, azonban én is az időm 90%-át SF-ben töltöm szóval hasznos lenne.

Sergey

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
700
1 757
V4 karakter
Dwight Dwyer
LV karakter
-
V2 karakter
Nincs
Csak addig nőne az élet SF ben, amíg az emberek oda-vissza mennek. A plázában is van kaszinó, max egy ember ha van ott.

atyreek

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
272
726
26
V4 karakter
Dylan Osborn
Csak addig nőne az élet SF ben, amíg az emberek oda-vissza mennek. A plázában is van kaszinó, max egy ember ha van ott.
Hát persze, mert nincs FPS, kinek van kedve ott dekkolni 5-10FPS-el? Mert szerintem senkinek. Fel kell szabadítani LS-t, és nem mindent oda zsugorítani.

• Tetszik
Reactions: Vehulles

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
Nem is feltétlen az miatt nyitottam az ötletet, hogy lendítsék fel San Fierro-t. Egyszerűen csak elférne. Mondjuk akinek nincs kedve ezért elvezetni a map másik felére, hanem ahol lakik, közvetlen eléri. Nem hiszem hogy egy inti laggot okozna, ha meg nem használná senki, akkor sem zavarna szerintem ?‍♂️

• Tetszik
Reactions: Kristof0723
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.