- 2019. 01. 10.
- 167
- 315
- 25
- V4 karakter
- Jas Davis
Helo,
Úgy vélem nem járna hátránnyal ha lenne egy kaszinó San Fierroban is.
Előnye:
- San Fierroban (talán) minimálisan nagyobb lenne a forgalom ("élet"), ezzel hozzájárulva a fellendítéséhez,
- Akik nyugodtabb hangulatra vágynak, azoknak megfelelőbb lenne (értem itt a random benyitó srácot, aki azért jön be a kaszinóba, hogy elordítsa magát, hogy kié a kint parkoló autó, vagy hogy ez meg ez eladó...) Ami személyem szerint rettentően hangulat romboló. Igen tudom, IC ügy, de egyszerűbb megoldás lenne átmenni másik helyre, ami jóval távolabbi van ezektől, így valamennyire kiszűrve ezeket az eseteket,
- Lenne egy kaszinó ahol talán kisebb a forgalom mint Los Santosban,
- Nem lenne zsúfoltság, ezáltal kevesebb összebugolt autó lenne.
Kommentben érdelne milyen hátránnyal járna, ha bekerülne.Úgy vélem nem járna hátránnyal ha lenne egy kaszinó San Fierroban is.
Előnye:
- San Fierroban (talán) minimálisan nagyobb lenne a forgalom ("élet"), ezzel hozzájárulva a fellendítéséhez,
- Akik nyugodtabb hangulatra vágynak, azoknak megfelelőbb lenne (értem itt a random benyitó srácot, aki azért jön be a kaszinóba, hogy elordítsa magát, hogy kié a kint parkoló autó, vagy hogy ez meg ez eladó...) Ami személyem szerint rettentően hangulat romboló. Igen tudom, IC ügy, de egyszerűbb megoldás lenne átmenni másik helyre, ami jóval távolabbi van ezektől, így valamennyire kiszűrve ezeket az eseteket,
- Lenne egy kaszinó ahol talán kisebb a forgalom mint Los Santosban,
- Nem lenne zsúfoltság, ezáltal kevesebb összebugolt autó lenne.
Utoljára szerkesztve: