San Fierroi kaszinó

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
Helo,
Úgy vélem nem járna hátránnyal ha lenne egy kaszinó San Fierroban is.

Előnye:
- San Fierroban (talán) minimálisan nagyobb lenne a forgalom ("élet"), ezzel hozzájárulva a fellendítéséhez,

- Akik nyugodtabb hangulatra vágynak, azoknak megfelelőbb lenne (értem itt a random benyitó srácot, aki azért jön be a kaszinóba, hogy elordítsa magát, hogy kié a kint parkoló autó, vagy hogy ez meg ez eladó...) Ami személyem szerint rettentően hangulat romboló. Igen tudom, IC ügy, de egyszerűbb megoldás lenne átmenni másik helyre, ami jóval távolabbi van ezektől, így valamennyire kiszűrve ezeket az eseteket,

- Lenne egy kaszinó ahol talán kisebb a forgalom mint Los Santosban,

- Nem lenne zsúfoltság, ezáltal kevesebb összebugolt autó lenne.

Kommentben érdelne milyen hátránnyal járna, ha bekerülne.

Utoljára szerkesztve:

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
Szia, volt rá példa de pl hétvégén az összes asztal foglalt, de ott a nagy tudom, itt a hangsúly azon lenne, hogy sfben talán nyugodtabb körülmények lennének. Köszi a véleményt.

Arpii

Újonc
2019. 02. 18.
15
16
V4 karakter
Ken Kanet
LV karakter
Ken Kanet
V2 karakter
Jackson Kanet
Szép napot kívánok minden,úrnak,hölgynek,gyereknek!
Én mint aktív kaszinó használó,fogyasztó,függő,pénzköltő,szerencsejátékfüggő,vagy minden is,
ezt nagyon remek ötletnek tartom,és minden ehhez hasonló topicot támogatok,amely San Fierro
fellendítésével kapcsolatos. Szerintem nem csak a kaszinóval lehet életet lehelni San Fierroba,hanem más
dologgal is,de kezdésnek nem rossz kezdés. Manapság "legtöbben" azért járkálnak át SF-be,hogy
elmenjenek Fix and Drive-hoz,vagy parkolófelügyelethez a lefoglalt kocsikért,esetleg még a buszsofőrök és
a farmal foglalkozó emberek.Ezzel szerintem semmi gond nincs,de csak egy pár adott útvonalon van forgalom.
Illetve azoknak az embereknek is kellene lehetőséget adni akiknek nincs nagyon erős számítógépük és
nincs sok FPS-ük Los Santosban. Egészen szépen belehetne népesíteni én szerintem.
Ez csak saját vélemény,ne kövezzen meg senki!

Szóval TÁMOGATOM!

Scream

Too Fast 2 Live, Too Young 2 Die
Támogató
2019. 01. 10.
389
344
Mende
V4 karakter
Kaylee Madden
LV karakter
V2 karakter
Szerintem nem lenne rossz otlet. Kicsit legalabb fellenditene SF forgalmat.

• Tetszik
Reactions: Kefe és Ghost.

Gódor Miku

Újonc
2019. 12. 18.
26
180
V4 karakter
Nelan Cobb
LV karakter
Mike Mccartney
V2 karakter
Mike Mccartney
Az idegesítő palik miattt járunk a haverokkal Mall kaszinóba ?

• Tetszik
Reactions: jas

Fuego

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
115
201
1/12 20-13
V4 karakter
Aba Pacho
A játékosok csak azért használják a kaszinót hogy pénzt hozzanak ki nem pedig RP miatt, semmi értelme

• Tetszik
Reactions: Holi

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
Megértem egyébként, de ez ember függő szerintem. Most nem az rp-re fektetném a hangsúlyt, hanem, hogy ott Sfben is elférne egy simán a sok üres épület egyike közül. RP-zni úgyis akkor fog valaki, amikor akar és ahol akar, rákényszeríteni úgy sem lehet.

Ha a rengetek üres épület közül lenne egy kaszinó kialakítva nem hinném hogy bárkinek bármilyen hátránya lenne belőle, annál inkább haszna akik használnák.

Madár

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
75
150
Debrecen
V4 karakter
George B Mambolza
LV karakter
Santiago Del Reyes - Nem Aktív
Rá fér SFre egy kis élet fellendítés. Jelenleg annyiból áll hogy Fix and Drive, 3 HQ + gyár gyár hátán ATMmel karonöltve. Támogatom!

• Tetszik

makszi

Lelkes fórumhasználó
2020. 06. 22.
388
814
Erdély
V4 karakter
Bruno Crane
LV karakter
Connor Graves
Jöhet ez ide, pont most írtam meg a San Fierro feldobásával kapcsolódó topicot, de ez kimaradt. Mindenképpen kell!​

• Tetszik

jas

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
315
25
V4 karakter
Jas Davis
Sokan írtak már, ez szerintem már nem rajtunk múlik :D

• Imádom
Reactions: makszi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.