Rick Mcbride-Batyu

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bobo12

Újonc
2020. 11. 10.
21
5
V4 karakter
Smith R Bruce
LV karakter
Rick Mcbride
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Neved:
<
Rick Mcbride >

Panaszra tett Admin neve:
<
Batyu >

Panasz oka:
<
Helytelen bírálat,egyoldaluság >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://armin.kim/seepaste/69e8 >

Megjegyzés:
<
Történt egy baleset,Jacob elütött egy biciklist (Shawn Aguayo-t) Aki felkelt majd egyből ment a szidalmazás,illetve a tökéletes párbeszéd a mind a két oldalról,majd megjelent a barátja ( Gavin Ferreri) kiszállt,beállt ő is a veszekedésbe,de neki volt egy TEC-9 az oldalán.Egy kis idő elteltével,Shawn rp-vel meglökte majd leköpte Jacobot,ebből már tudtuk,hogy verekedés lesz.Tudtam,hogy fegyver van Gavinnal,de Jacobnál is volt egy hangtompítós colt,ami elvolt rejtve,ezért miután megtörtént a lökés bementem Gavin mögé és megütöttem Golf ütővel,ami eltörte a kezét,így nem tudott rám lőni.Viszont Shawn-nál is volt egy TEC-9 ami elvolt neki rejtve és amint eltört Gavin keze egyből lőni kezdett rám Shawn én az ütést abba hagytam a lábam megsérült,Jacob ezért nem lőtt rájuk,inkább a menekülést választottuk volna,innen kezdődött az AÜ,amit a csatolt log-ban is látni lehet.(Az egész a gyár mellet történt,miközben több egység rendőr volt ott+a mentősök szeme láttára történt az egész) A választ előre is köszönöm! >
 

welovezsidro

Zöldfülű
2019. 12. 06.
190
327
V4 karakter
darryl lancaster
LV karakter
gavin ferreri
Csaó, mivel megvagyok említve a PK-dban, így van jogom szerintem hozzászólni, megvolt a baleset, kiszálltam hogy menjetek innen, még rpztem is, hogy fegyveremmet feléd fordítom amit aboszlút nem láthattak olyan távolságból a mentős egységek, erre te elkezdtél golf ütővel ütni annak ellenére, hogy LÁTTAD a fegyveremet. Ez teljesen kimeríti a pg fogalmát.
 
  • Vicces
Reactions: Bobo12 és Ricsi219

Ricsi219

Újonc
2020. 11. 10.
18
8
V4 karakter
Jacob Reece
LV karakter
Jacob Mcbride
Csáó, én is megvagyok említve a PK-ban (Jacob), való igaz, hogy megmutattad a fegyvert, de az ütés és a mutatás között 2 perc eltelt, nem egyből ütött. Plusz mielőtt leütött volna, direkt besétált mögéd, próbálta reálisan lejátszani a szituációt. Az említett helyszín körülbelül a biciklis (Shawn) mellett, a járda ( ). Ráadásul Rick nem is a megmutatásra gondolt, hogy azt látják, hanem hogy ti rendőrök mellett lazán elkezdtek lövöldözni, illetve fegyverrel mászkálsz. Ebből indult az egész.
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.