- 2020. 11. 10.
- 24
- 6
- V4 karakter
- Smith R Bruce
- LV karakter
- Logan Morales
Neved:
< Rick Mcbride >
Panaszra tett Admin neve:
< Batyu >
Panasz oka:
< Helytelen bírálat,egyoldaluság >
Bizonyíték (kép, videó, log):
< https://armin.kim/seepaste/69e8 >
Megjegyzés:
< Történt egy baleset,Jacob elütött egy biciklist (Shawn Aguayo-t) Aki felkelt majd egyből ment a szidalmazás,illetve a tökéletes párbeszéd a mind a két oldalról,majd megjelent a barátja ( Gavin Ferreri) kiszállt,beállt ő is a veszekedésbe,de neki volt egy TEC-9 az oldalán.Egy kis idő elteltével,Shawn rp-vel meglökte majd leköpte Jacobot,ebből már tudtuk,hogy verekedés lesz.Tudtam,hogy fegyver van Gavinnal,de Jacobnál is volt egy hangtompítós colt,ami elvolt rejtve,ezért miután megtörtént a lökés bementem Gavin mögé és megütöttem Golf ütővel,ami eltörte a kezét,így nem tudott rám lőni.Viszont Shawn-nál is volt egy TEC-9 ami elvolt neki rejtve és amint eltört Gavin keze egyből lőni kezdett rám Shawn én az ütést abba hagytam a lábam megsérült,Jacob ezért nem lőtt rájuk,inkább a menekülést választottuk volna,innen kezdődött az AÜ,amit a csatolt log-ban is látni lehet.(Az egész a gyár mellet történt,miközben több egység rendőr volt ott+a mentősök szeme láttára történt az egész) A választ előre is köszönöm! >