Reila Cortez pályázat

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ReilaCortez

Újonc
2022. 12. 23.
66
535
Palermo
V4 karakter
Reila Cortez
bloggif-662bc08672f08.gif




szem-lyes-adatok.png

Név: Reila Cortez
Anyja neve: Roberta Montana
Állandó lakcíme: Marina Beach- Sand str. 3.
Születési helye, ideje: Palermo, 1990.01.17.
Telefonszáma: +38/76-395-9505
E-mail: reila.cortez@seemail.com



Engedjék meg, hogy röviden bemutatkozzam. Reila Cortez vagyok, 34 éves olasz származású nő, aki Los Santos közösségi életének egyik aktív lakója. Elmondhatom, hogy szabadidőmet szeretem társaságban és kreatívan tölteni, nincs olyan nap, hogy ne törném a fejem valami egyedi dolgon, amivel színvonalas szórakozási lehetőséget vihetek a lakosság életébe. Nem is szeretnék itt litániát írni, beszéljenek az elmúlt hónapok eseményei, amelyeket az alábbi bejegyzéseken külön megtud tekinteni a pályázatot elbíráló és a kedves olvasó:

referencia.png

Harvey-Carillo-2024-04-26.png

Elmondható, hogy mindannyian aktívan részt veszünk a közösségi életben. Egy jól összeszokott, megbízható társaságról van szó, akik kompromisszum készen állnak egymáshoz, hogy segítsék a közös munkát. Ez mind az ötletelésben, mind a kivitelezésben és a problémamegoldásban is kitűnő visszaigazolást csatol a gyakorlati kivitelezésnél. Sajátos erősségeinknek mondhatjuk azt, hogy kommunikatív személyiségek vagyunk mindannyian és hogy a fent megjelölt pozíciók csak papíron mutatkoznak meg, hiszen mindenki minden szerepbe besegít a lehetőségeihez és tudásához mérten.

A-csapat.png


Manager-Főszervező: @ReilaCortez

Assistant-Kisegítő: @Néma

DJ-Lemezlovas: @Patriik23 / @Sean Stewart

Security-Biztonsági őr: @Miss Lacky / @Jasmin

Sales-Értékesítő: @Royaaal

Employee-Alkalmazott: @ePY / @kubik / @Boboss / @weloveyoudagi


venasszonyomnak.gif



program-terv.png


Aki tavaly ott volt az augusztusi "Nagy RETRO Party-n", az elmondhatja, hogy élete legnagyobb élményén vehetett részt, mivel közel 5 órás programon több mint 10 millió $-nyi készpénz nyeremény került szétosztásra.

Felmerül a kérdés, hogy mégis hogyan lett elszórva ennyi pénz egy zenés rendezvényen?

Nos úgy, hogy az eseményt leginkább saját zsebünkből, majd a kiváló reklámozásnak köszönhetően megannyi támogató mutatott egyre nagyobb érdeklődést a program iránt, mivel nem csak egy egyszerű rendezvénnyel léptünk be a konkurenciák közé, hanem közösségi programokat is szerveztünk ez idő alatt. Így közös tanácskozás keretein belül, elhatároztuk, hogy itt az ideje megrendezni ismételten és egyben bemutatkozó rendezvényként:



retroparty-1.webp




tov-bbi-tletek.png

-független hogy egy clubhoz van kötve a név, de nem feltétlen kell szerintünk csak ehhez a vonalhoz ragaszkodni-

1. Zenés bicikli túra
2. See-Lake nyárindító Party
3. Különböző stílusú Party-k (Rock, Hip-Hop, Trance, Deep House, Mulatós etc.)


...és még sorolhatnám, ötletben nincs hiány, privátban szívesen kifejteném még bővebben.

Nem simán csak rendezvények lennének a fenti események, hanem programokat is magukba foglalnak, így a meglepetés erejét nem venném el, ezért csak adott rendezvény meghirdetésekor kerülne felfedésre az aktuális mulatság.


Szerki.png


text.gif

 
Utoljára szerkesztve:

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
9 319
21 438
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
the-club-management2.png

Tisztelt Pályázók!

Először is szeretnénk megköszönni, hogy beadták a pályázatukat, hogy ezzel is támogassuk vendégeink későbbi szórakozási formáit.
Beküldött pályázatnak ebben a fordulóban nem adunk helyet,
VISZONT (!!!)
a referenciák miatt szeretnénk lehetőséget biztositani egy másik fajta projecthez, amit 2024. 05. 20-tól szeretnénk megkötni Önökkel.

Project avagy megbizás lényege leginkább a The Club Management szervezeti felépitéséről fog szólni, ami magába foglalja a cégünk alap működését is.
Kérem, hogy juttassák majd el irányunkba azoknak a neveit, elérhetőségeit, akik a társulatukban "vezetői" szerepet látnak vagy látnának el, hiszen a részleteket és a további konzultációkat velük fogjuk egyeztetni.

Remélem, hogy a cél közös lesz,
cél pedig a megfelelő szórakoztatás nyújtása a vendégeinknek és a jövendőbeli ügyfeleinknek.

Vito M Cortez,
The Club Management Company
Chief Executive Officer


- OOC -​
Hosszas gondolkozás után, egy újabb projectet is elszeretnék inditani ahhoz, hogy megnézzük, hogy mit lehet kihozni egy új megvalósitásból, új szemléletből.
Hiszen, a felméréssel együtt, egy hosszabb procedúrát szeretnék kiépiteni ahhoz, hogy akár ez a frakció kinője a korlátait és egyediséget nyújtsunk hosszútávón mindenki számára.
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.