Név:
Reila Cortez
Anyja neve:
Roberta Montana
Állandó lakcíme:
Marina Beach- Sand str. 3.
Születési helye, ideje:
Palermo, 1990.01.17.
Telefonszáma:
+38/76-395-9505
E-mail:
reila.cortez@seemail.com

Engedjék meg, hogy röviden bemutatkozzam. Reila Cortez vagyok, 34 éves olasz származású nő, aki Los Santos közösségi életének egyik aktív lakója. Elmondhatom, hogy szabadidőmet szeretem társaságban és kreatívan tölteni, nincs olyan nap, hogy ne törném a fejem valami egyedi dolgon, amivel színvonalas szórakozási lehetőséget vihetek a lakosság életébe. Nem is szeretnék itt litániát írni, beszéljenek az elmúlt hónapok eseményei, amelyeket az alábbi bejegyzéseken külön megtud tekinteni a pályázatot elbíráló és a kedves olvasó:

A nagy RETRO partySziasztok kedveskéim! Nagy bejelentéssel készülünk Nektek, mivel csodák csodájára hatalmas elképzelések találtak egymásra “az utcán”! De nem is lopnám feleslegesen tovább az időtöket, inkább nézzetek rá, hogy mivel szeretnénk emlékezetesebbé tenni az estéteket: A rendezvény ideje: 2023...
![]() | Jóga oktatás - See City első jógával foglalkozó vállalkozása!Legtöbben! 2023.11.11. Hatalmas mérföldkövek, egyik a másik után. Nem tudom láttátok-e, de ebben a hónapban a vállalkozásom blogja átlépte a 2000! megtekintést, sőt már 2300-nál tartunk. Ezzel az én üzletem lett, a legnépszerűbb a Biznisz kategóriában valamint, ha a Szervezetek kategóriát...
![]() |
Valentin napi ‘RIZZ’ verseny![]() | ![]() |
Nőnapi "RIZZ" VersenySziasztok! Elérkezett a napja annak, hogy elkezdjünk egy új "hagyományt" bevezetni, ami értetek szól és azért, hogy jól érezzétek magatokat! Na de ugyan hogyan is? Az alábbi plakát minden fontos részletet tartalmaz, csekkolj rá és élj a lehetőséggel! 💋 Pár szó, hogy miért is éri meg eljönni...
![]() | Tavasz köszöntő jóga ünnepTavasz köszöntő jóga ünnep Szeretnélek meghívni titeket egy különleges eseményre, ami nem más mint a Tavasz köszöntő jóga ünnep. Egy ünnep, amin köszöntjük a tavaszt és a természet lágy ölén jógázunk egy jót közösen. Program: bemelegítés könnyű és nehéz jóga gyakorlatok páros jóga pózok könyv...
![]() |
Húsvéti "Rizz" PartySziasztok! Nagy szeretettel bejelenthetem, hogy elérkezett a már hagyománnyá alakult "Rizz" témájú Party! Magunk mögött tudhatjuk már a: -Valentin-napi "Rizz" Party-t, -Nőnapi "Rizz" Party-t így most elérkezett az ideje a Hogy mi is a feladatod? - mondd te a legjobb locsoló "Rizz" verset...
![]() | |
![]() |
Elmondható, hogy mindannyian aktívan részt veszünk a közösségi életben. Egy jól összeszokott, megbízható társaságról van szó, akik kompromisszum készen állnak egymáshoz, hogy segítsék a közös munkát. Ez mind az ötletelésben, mind a kivitelezésben és a problémamegoldásban is kitűnő visszaigazolást csatol a gyakorlati kivitelezésnél. Sajátos erősségeinknek mondhatjuk azt, hogy kommunikatív személyiségek vagyunk mindannyian és hogy a fent megjelölt pozíciók csak papíron mutatkoznak meg, hiszen mindenki minden szerepbe besegít a lehetőségeihez és tudásához mérten.

Manager-Főszervező: @ReilaCortez
Assistant-Kisegítő: @Néma
DJ-Lemezlovas: @Patriik23 / @Sean Stewart
Security-Biztonsági őr: @Miss Lacky / @Jasmin
Sales-Értékesítő: @Royaaal
Employee-Alkalmazott: @ePY / @kubik / @Boboss / @weloveyoudagi

Aki tavaly ott volt az augusztusi "Nagy RETRO Party-n", az elmondhatja, hogy élete legnagyobb élményén vehetett részt, mivel közel 5 órás programon több mint 10 millió $-nyi készpénz nyeremény került szétosztásra.
Felmerül a kérdés, hogy mégis hogyan lett elszórva ennyi pénz egy zenés rendezvényen?
Nos úgy, hogy az eseményt leginkább saját zsebünkből, majd a kiváló reklámozásnak köszönhetően megannyi támogató mutatott egyre nagyobb érdeklődést a program iránt, mivel nem csak egy egyszerű rendezvénnyel léptünk be a konkurenciák közé, hanem közösségi programokat is szerveztünk ez idő alatt. Így közös tanácskozás keretein belül, elhatároztuk, hogy itt az ideje megrendezni ismételten és egyben bemutatkozó rendezvényként:

-független hogy egy clubhoz van kötve a név, de nem feltétlen kell szerintünk csak ehhez a vonalhoz ragaszkodni-
1. Zenés bicikli túra
2. See-Lake nyárindító Party
3. Különböző stílusú Party-k (Rock, Hip-Hop, Trance, Deep House, Mulatós etc.)
...és még sorolhatnám, ötletben nincs hiány, privátban szívesen kifejteném még bővebben.
Nem simán csak rendezvények lennének a fenti események, hanem programokat is magukba foglalnak, így a meglepetés erejét nem venném el, ezért csak adott rendezvény meghirdetésekor kerülne felfedésre az aktuális mulatság.

Utoljára szerkesztve: