- 2019. 10. 04.
- 412
- 3 076
- V4 karakter
- malik ashford / kit harris
- LV karakter
- jett brooks
Ezt csak az utómunkálatok során fogjuk ténylegesen megmondani. Jelenlegi gyanúnk, hogy a lakókocsiból terjedt el a tűz, így ott keletkezhetett. Egyelőre még vizsgálni kell a helyszínt.
Bicikliztem Angel Pine-ban, betekertem a házak közé egy autót látva. Érdekesség képp oda mentem, majd láttam a csávót nem túl legális dolgokat átadni, ilyesmi. Szemet szúrt a dolog, értesitettem a rendvédelmi szerveket. Majd elkezdtek erre jönni, mikor ideértek a szervek. És utána történt a mostani szituáció. Nem volt legális a buisness.
Beigazolódott a teóriám, miszerint fegyverrel rendelkezhetnek, és ez igy történt pár percre rá, miután igazoltatás alá vette az egyik rendvédelmi szerv. Jelenleg pár rendvédelmi szerv található itt, valószinűleg a nyomozás vagy az elfogás egyik része folyhat jelenleg.
A rendőrség? Ők csak elmentek mellette, mintha semmi nem történt volna. Ez szimplán szomorú. Hivatalból kellett volna intézkedniük, de még erre sem voltak hajlandóak.
Én be voltam kötve, de a másik sofőr nem. Ez az ő hibája igazából.
Hát én nem tudom ki volt a hibás, vagy mi történt itt. És nem is vagyok rendőr, így nem fogok most elkezdeni itt hepciáskodni. Nem akarom húzni senki idejét, mert ha nincsenek bizonyítékok... A rendőrség se fog tudni tenni semmit. Hó van, a kerék csúszik, a nyomok nem maradnak meg olyan könnyen emiatt az aszfalton. A nyomozás is nehezebb lenne.
- hallottam két vendég között a csevegést, miközbne kifele vonultak éppen.Ez olyan, mintha egy iskolai diszkóba csöppentünk volna. Csak éppen itt minden is drága, és még a pia sem elég jó ahhoz, hogy feledtesse a csalódást.
Bro, ez full legit. Nem kell para, no kérdő, csak walk-in, drop-off, és cash-out. Ez straight up genius, érted? Ki akarna szívni, ha így is clean lehetsz és még zseton is jön? Ez big brain move, full respect.
Nézze, én ezt megtehetem, ezért vettem német prémiumot. Ha másnak baja van ezzel, ne nézze! Egyébként is, semmi köze hozzá senkinek, hogy én hol állok meg.
Ne üssük bele az orrunkat mindenbe, foglalkozzanak a saját dolgukkal. Most kaszáltam be Dénestől 1.5 milliót, szerintem megtehetem. Esetleg egy kis apró kell? Úgy látom nem megy jól az újságotok.
A bolt előtt álltam, készültem bevinni a frissen behozott árut, amikor észrevettem a srácot. Először azt hittem, csak megállt pihenni, de aztán az a furcsa fény megjelent. Láttam, ahogy a teste lassan a földről elemelkedik, mintha egy láthatatlan kéz emelné fel. Az egész nagyon valószerűtlen volt. Mire felocsúdtam, a fény elvakított, és ő egyszerűen eltűnt. Ilyet még sosem láttam, és őszintén szólva nem is szeretnék újra!
Emlékszem, 1954-ben, amikor még fiatal lány voltam, hasonló esemény történt a közeli réten. Egy fiatal fiú játszott a barátaival, amikor egy fénycsóva emelte el. Soha nem találták meg, és a hatóságok is hallgattak az esetről. Úgy tűnik, ezek a dolgok most visszatértek. Talán újra vizsgálódniuk kellene az illetékeseknek!