Midnight Corporation

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

realBálint

Pötyögtető
2019. 01. 10.
491
936
LV karakter
Nathan Sieg
Ha ezt komikusnak szántad, akkor az megbukott ott, hogy nem tudsz fogalmazni.
Topicra pedig egyenlőre annyit mondok, hogy bőven elég az 1-es körvonal a szövegre.

Metal

Zöldfülű
2019. 01. 10.
213
302
LV karakter
Batonian Prela
mta-screen_2019-03-28_20-15-04.png

mta-screen_2019-03-28_20-23-34.png

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
568
1 822
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Eléggé jók a képek csak rakj egy kör vonalat a szövegre , mert picit zavaró hogy nincs . Amúgy sok sikert ! :)

• Tetszik
Reactions: SoZzz és Metal

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
385
2 105
V4 karakter
Lulu Zhihao 🔰
LV karakter
-
V2 karakter
-
Sajnos egyik tagunktól búcsút kellett vennünk, akit 3 barátja követett, így minusz 4 emberrel törünk tovább előre. Szeretném emellett leszögezni a csatlakozni vágyóknak, hogy ha DM-elgetés és folyamatos darálások miatt keres frakciót, akkor rossz frakciót nézett ki magának. Köszönöm Patricio barátomnak, hogy vállalta a CK-t és hogy mellettem állt eddig. Sajnos a GNi-ben történtek nem férnek össze a frakció rpnkkel, így búcsút intettünk egymásnak. :( Továbbiakban beszéljenek helyettem @Metal élményképei! :)

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Felesleges a rangrendszer, bakusznak leírtam hogyan lehetne fasza, remélem átgondoljátok.

• Tetszik
Reactions: akeem és SoZzz

VIPERA

Pötyögtető
2019. 01. 10.
450
1 984
24
V4 karakter
Portik Tamás
LV karakter
Hüseyin Cantürk
V2 karakter
Robert Mcreary
Hát ez hatalmas volt ez a kép.... Mi legyen a neve? ... White Viper. Ez nagyon jól esett megmondom az őszintét.
Na hát igen valami ilyesmire gondoltam és azért elég jól sikerült azt kell hogy mondjam.
Csak a kokaint én nem szoktam koffeinnel felütni, hanem aspirint össze turmixolom és össze öntöm a kettőt és 0,6g-okat teszek bele egy kis zacsiba. Ha speedet akarsz vegyíteni akkor laktózt kell használnod. Ugye Magyarország legjobb speedjén már látod hogy zacskóba belül már folyékony halmazállapoú egy kicsit a cucc. Ezt ugyan úgy megbirod csinálni csak laktózzal. Csak a minőség más meg a laktózzal jobban kaszálsz. Metamfetamin meg szinte ugyan az mint a speed és általában a jó kokaintól nem ver úgy a szíved mint a pusztulat. A jó kokaintól kicsit zsibbadnak a fogaid, főleg ha felkened a kezeddel a fog ínyedre na akkor aztán végképp zsibbad az egész ami jó.

Egy kis ötlet... Legyetek akár rp-vel egy nagyobb elosztó hálózat. Csak dílerek vásárolhatnak tőletek és ha rám hallgattok akkor a cuccból 1gramm nem lehet otthon. Ha már nagyobb szinteken nyomjátok akkor lehettek ELIT kokain dealerek ami annyit takar hogy már ügyvédeknek, politikusoknak, híres sportolóknak visztek cuccot. Nemzetközi számokról kaptok SMS-seket hogy kéne cucc stb..... Vagy specializálódhattok akár csempészetre is.. Az is egy nagyszerű ipar ág. Remélem tudtam segíteni és ezzel a képpel köszönöm hogy megtiszteltetek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.