@Paki @Predi nincs értelme tovább (eddig sem xd) olyan dolgon vitázni négyen - öten aminek felelőse a további másik 400 játékos is
ez nem egy megvitatandó script, vagy bármilyen update ötlet, hanem emberi viselkedési és játszási normát szeretnél egy témával megváltoztatni teljesen radikálisan, nem fog sikerülni
ennél sokkal nagyobb problémákon is próbáltunk már változtatni kommunikációval, nem sikerült (csak hogy példát hozzak, próbáljuk már meg akkor egy ötlet topic használatával meghatározni, hogy a civil karakternek mi lenne a szerepe, próbáljuk már meg egy ötlettel rábírni a játékosokat, hogy használjanak írásjeleket
nem fog sikerülni / nem sikerült, mert túl radikális lenne a változtatás, amit az a játékos, aki ténylegesen csakis kikapcsolódásból és szórakozásból lép fel nem fog befogadni)
leszimulálom (nem én mondom ezt neked e/1) neked a jól ismert kommunikációt:
van venom tuning, ami lehetővé teszi a 300+km/h-t, akkor a játékos ki is fogja használni, mert beleölte a pénzt
van szerelőtelep, ami az autódon bármilyen sérülést megold egy kattintás alatt, ezt pedig a 300+km/h-val közlekedő játékos ki is fogja használni
neked nincs rá pénzed? bent van tíz munka, fémkereső, kétféle farm, a kaszinó, ott a PP, ne nekem 300+km/h-val közlekedő, tehetős játékosnak kelljen hozzád igazodnom, én csak kihasználom azt a lehetőséget, amit nyújt a szerver
nem szeretnél élni ezekkel a pénzszerzési lehetőségekkel? vegyél egy ford crown victoriat, ami olcsó megvételkor és szereltetéskor is
nem kell a ford crown? akkor szokj hozzá ahhoz, hogy ilyen szerencsétlenségek történni fognak veled, mert a szerveren vagy négyszázan vagyunk és nem mindannyian ugyanúgy, ugyanazzal az értékrenddel (rp / legjobb autó / legtöbb pénz / legtöbb ember segítése / legtöbb emberrel való kibaszás) játszunk