Megvadult sofőrök, hullák az utakon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

GT

Barangoló
2019. 09. 07.
114
533
V4 karakter
Gregorio Taranto
LV karakter
Greg Tomkins
V2 karakter
Glukhar Tarasov
Amíg 2 sec alatt 300-on van a legtöbb autó addig ne is várjon senki semmit. Nekem régen SAMP-on az alap handlingekkel játszani sokkal élvezetesebb volt, de kinek mi.

Jaime

Újonc
Támogató
2019. 02. 24.
56
120
21
Miskolc
V4 karakter
Jaime L Croyd
LV karakter
Jaime L Croyd
Én elfogadom ezt a handlinges témát, egyet is értek vele, akár erről is írhattam volna a legelején, csak nem volt eszemben. Örülök, hogy már többen is felhozták, elvégre ezért is van a topic, hogy ötleteljünk, hátha lesz belőle valami.
De ettől függetlenül van más is, ami enyhíthet a problémán, kára viszont nem származik belőle senkinek.
Minél több ötlet felmerül, annál nagyobb az esélye, hogy valamelyik megvalósításra kerül, és esetleg visszafogja a NonRP-sen közlekedőket.

Utoljára szerkesztve:

Jaime

Újonc
Támogató
2019. 02. 24.
56
120
21
Miskolc
V4 karakter
Jaime L Croyd
LV karakter
Jaime L Croyd
Nem fog semmi változni, ameddig fennmarad egyetlen egy mód is amivel kockázatosabban de gyorsabban lehet eljutni A pontból B pontba, ilyen a magyar népszellem. Ezen nem fog egy fórum topic, script és mappolás sem változtatni egy olyan játékban, aminek a premisszája az, hogy törvénytelenül cselekedj.
A mappolás fizikailag ellehetetlenít abban, hogy például random bevágj mások elé (Ez például akkor lehet különösebben bosszantó, mikor autópályán mész viszonylag nagy sebességgel és a semmiből felbukkan valaki előtted) Ez már önmagában egy kis előrelépés lenne. Innentől kezdve pedig nem tudom elfogadni azt, hogy ez változtathatatlan dolog, mert nem az. Teljes mértékben biztos, hogy nem lesz megoldva, mert nem lehet. Tudom, ezzel nem is vitázom. De javítani lehet.

Utoljára szerkesztve:

Jaime

Újonc
Támogató
2019. 02. 24.
56
120
21
Miskolc
V4 karakter
Jaime L Croyd
LV karakter
Jaime L Croyd
Irrealisztikus ennyire bekorlátozni a játékosok mozgásának a lehetőségét, nem fog megvalósulni
Sok helyen most is le van korlátozva a "mozgás lehetősége" (magyarul: NonRP-s, irrealisztikus közlekedés) Tehát ez már félig meg VAN valósulva, csak ki kéne bővíteni.

• Vicces
Reactions: bakk és pogchamp

pogchamp

Újonc
2020. 03. 14.
72
486
LV karakter
Toni Fontecchio
Rád akartam hagyni az egészet a nevetőzéssel, de a lobbanékony természeted miatt durrantottad visszafele a vicceset, szóval kifejtem, mert vagy nagyon rossz a felfogásod vagy csak baitelgetni jársz fel fórumra.

Ameddig nem egyetlen szűk sáv a szerver úthálózata, addig lesznek olyan játékosok (= a játékosbázis 90%-a), akik előzgetnek, gyorsulgatnak, szabályokat szegnek. Nem fogják úgy bemapolni a szervert, hogy egy bobpálya legyen az egész - visszacsatolás, hogy értsd te is: ameddig nem egyetlen út vezet A-ból B-be, addig időnként meg fognak előzni, oldalról vagy szemből beléd fognak jönni - egyrészt hülyén nézne ki másrészt teljességgel irreális ahogy már említettem.
De ha valami csoda folytán mégis bobpálya lenne a szerver, akkor is garantálom, hogy a szűk kis utcádban valaki hátulról beléddurranna, mert gyorsabban oda akar érni a számítógépes játékban a dolgára. Ezen az emberi természeten nem fog változtatni semmi, akármilyen rendszert húzol köré. Nincs félelemérzet, ami miatt ösztönösen lassabban mennének az emberek, egy kick vagy virtuális dollár levonás pedig nem elég elrettentő erő a sebességkorlát és KRESZ betartáshoz.

Jaime

Újonc
Támogató
2019. 02. 24.
56
120
21
Miskolc
V4 karakter
Jaime L Croyd
LV karakter
Jaime L Croyd
Rád akartam hagyni az egészet a nevetőzéssel, de a lobbanékony természeted miatt durrantottad visszafele a vicceset, szóval kifejtem, mert vagy nagyon rossz a felfogásod vagy csak baitelgetni jársz fel fórumra.

Ameddig nem egyetlen szűk sáv a szerver úthálózata, addig lesznek olyan játékosok (= a játékosbázis 90%-a), akik előzgetnek, gyorsulgatnak, szabályokat szegnek. Nem fogják úgy bemapolni a szervert, hogy egy bobpálya legyen az egész - visszacsatolás, hogy értsd te is: ameddig nem egyetlen út vezet A-ból B-be, addig időnként meg fognak előzni, oldalról vagy szemből beléd fognak jönni - egyrészt hülyén nézne ki másrészt teljességgel irreális ahogy már említettem.
De ha valami csoda folytán mégis bobpálya lenne a szerver, akkor is garantálom, hogy a szűk kis utcádban valaki hátulról beléddurranna, mert gyorsabban oda akar érni a számítógépes játékban a dolgára. Ezen az emberi természeten nem fog változtatni semmi, akármilyen rendszert húzol köré. Nincs félelemérzet, ami miatt ösztönösen lassabban mennének az emberek, egy kick vagy virtuális dollár levonás pedig nem elég elrettentő erő a sebességkorlát és KRESZ betartáshoz.
Nem értelmezed a leírtakat, vagy ha igen, akkor rosszul. Vagy el sem olvastad, csak bele-bele olvasgattál. Nem ismételgetem magam, párszor már megtettem. Ki beszélt útszűkítésről? Ki beszélt előzésről? Senki. Elküldtem korábban a képeket, hogy mire gondolok, ott van egyértelműen. A semmiről beszélsz. Olvasd már el a topicot normálisan. Bár inkább ne.. :D Engedd el.

2019. 01. 10.
1 808
18 423
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
@Paki @Predi nincs értelme tovább (eddig sem xd) olyan dolgon vitázni négyen - öten aminek felelőse a további másik 400 játékos is
ez nem egy megvitatandó script, vagy bármilyen update ötlet, hanem emberi viselkedési és játszási normát szeretnél egy témával megváltoztatni teljesen radikálisan, nem fog sikerülni
ennél sokkal nagyobb problémákon is próbáltunk már változtatni kommunikációval, nem sikerült (csak hogy példát hozzak, próbáljuk már meg akkor egy ötlet topic használatával meghatározni, hogy a civil karakternek mi lenne a szerepe, próbáljuk már meg egy ötlettel rábírni a játékosokat, hogy használjanak írásjeleket
nem fog sikerülni / nem sikerült, mert túl radikális lenne a változtatás, amit az a játékos, aki ténylegesen csakis kikapcsolódásból és szórakozásból lép fel nem fog befogadni)

leszimulálom (nem én mondom ezt neked e/1) neked a jól ismert kommunikációt:
van venom tuning, ami lehetővé teszi a 300+km/h-t, akkor a játékos ki is fogja használni, mert beleölte a pénzt
van szerelőtelep, ami az autódon bármilyen sérülést megold egy kattintás alatt, ezt pedig a 300+km/h-val közlekedő játékos ki is fogja használni
neked nincs rá pénzed? bent van tíz munka, fémkereső, kétféle farm, a kaszinó, ott a PP, ne nekem 300+km/h-val közlekedő, tehetős játékosnak kelljen hozzád igazodnom, én csak kihasználom azt a lehetőséget, amit nyújt a szerver
nem szeretnél élni ezekkel a pénzszerzési lehetőségekkel? vegyél egy ford crown victoriat, ami olcsó megvételkor és szereltetéskor is
nem kell a ford crown? akkor szokj hozzá ahhoz, hogy ilyen szerencsétlenségek történni fognak veled, mert a szerveren vagy négyszázan vagyunk és nem mindannyian ugyanúgy, ugyanazzal az értékrenddel (rp / legjobb autó / legtöbb pénz / legtöbb ember segítése / legtöbb emberrel való kibaszás) játszunk

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.