Azota mar tettek be tobb csarnokot..Ma vett haver 300-ba
Azota mar tettek be tobb csarnokot..Ma vett haver 300-ba
Nem tudom mi alapján kell kiásni a járatot, de valahogyan össze lehet kötni a síneket isJogos az amit mondasz, viszont az furatokat most is össze lehet nyitni és lehet labirintust csinálni, csak a síneket nem lehet összekötni. Az hogy most körbemegy a vonat vagy sem, szerintem nem változtatna sokat - aztán kitudja.
Lámpa nélkül még lenne is feelingje..Kilehetne alakítani labirintusokat, és az első adandó alkalommal ki is lenne használva lövölde helyszínének. Aztán már persze lehetne tárgyalni, hogy NonRP-e vagy se.
Igen, tegnap vette annyiértAzota mar tettek be tobb csarnokot..
Amik 3 és fél perc alatt elkeltekAzota mar tettek be tobb csarnokot..
Jó lenne ha ebben az esetben viszont mondjuk a mozdony első alkalommal 2500pp, aztán ha új bányába szeretne valaki megint akkor már csekély 500pp legyen a formaiság végett...Ha megveszem a mozdonyt és lejár a bánya bérlése, akkor elveszik a PP-be kerülő mozdony illetve az egész eddig kialakított bányarendszer is?
Mivel PP-s itemrol van szo, szerintem ha a banya berlete lejar, a 2500PP vissza kerulne az egyenlegbe, vagy masik banya kiberlesekor ne kelljen ujra megvasarolni. Minden fele kepp jo volna erre egy megoldas a biztos, addig is aki vonatot vasarol, az figyeljen a berleti ido lejarasara es meg idoben hosszabbitsa meg. Maga a hosszabbitas ara nagyon hamar vissza jon a banyabol, azzal nincs problema.Jó lenne ha ebben az esetben viszont mondjuk a mozdony első alkalommal 2500pp, aztán ha új bányába szeretne valaki megint akkor már csekély 500pp legyen a formaiság végett...
Ugyan ezt tapasztaltam... eloszor azt hittem hogy csak szerencsetlen vagyok.. de reggel ota 2db ertekes kavicsot dobott.. 1 smaragd meg 1 rubin.. az elejen siman meglett az 1 millio par ora alatt... most a fele is nehezen jott ossze.. Pedig orultem vegre egy olyan melo amivel lepest lehet tartani a magasan elszalt inflacioval.. de tevedtem szerintem..Srácok,
Csak én érzem azt, hogy nerfelve lett a bányászat? Amikor bekerült, minden egyes körömben két lámpa hossznyit bányásztam ki és ez mindig megtelítette a hat vagont, általában 2-3 darab kő ki is maradt, amiért vissza kellett mennem.
Tegnap óta viszont azt veszem észre, hogy bármit csinálok, a két lámpa hossznyi haladásom még négy vagont sem tölt meg. Volt hogy a harmadik sem lett tele.
Ma is mentem már öt kört, de mind az ötnél ugyan ezt tapasztalom. Még a negyedik sem telt meg egyiknél sem.
Mindezek mellett, az elmúlt négy óra bányászatomban egy drágább ércet sem találtam.
Valamint szerintem ma van először, hogy 16:00-ra nincs tele a szerver, pedig péntek van. Lehet, hogy más is ugyan ezt tapasztalja mint én és inkább el is engedték ezt a bányászósdit?
Kíváncsi lennék, hogy ki mit vesz észre ebből.
Pedig alapból ezért hajkurásztam 1 hétig bányákat és most végre lett. Tegnap 4 óra hard labour és össz hozam 500 ezer volt.Srácok,
Csak én érzem azt, hogy nerfelve lett a bányászat?