Mechanikus billentyűzet "ingyen"

ferec

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2020. 04. 11.
352
201
V4 karakter
Arne Pilz
LV karakter
Jayce Tyrell
Örültem, hogy segíthettem.

• Imádom
Reactions: wayne.

ferec

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2020. 04. 11.
352
201
V4 karakter
Arne Pilz
LV karakter
Jayce Tyrell
Örülök, hogy segíthettem nektek. :D

• Tetszik
Reactions: trpk

dtbsisco

Újonc
2021. 01. 18.
27
59
22
V4 karakter
Felix Galindo
LV karakter
Neil Ann
A posztig fogalmam sem volt arról, hogy egyáltalán létezik ilyesmi program.
Az előbb töltöttem le és azóta használom (CherryMX Blue - PBT, ABS), mivel imádom a mechanikus billentyűzet hangjait.

Viszont arról nem-e tudsz valamit, hogy befolyásolja-e valamelyik programot esetleg játékot? (teljesítmény csökkentés. csalás érzékelés)
Köszi, pacsi! <3

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Tetszik
Reactions: ferec és trpk

ferec

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2020. 04. 11.
352
201
V4 karakter
Arne Pilz
LV karakter
Jayce Tyrell
Örülök, hogy segíthettem neked! Legyen szép napod.
A teljesítmény csökkenésről pedig annyit, hogy nem tapasztaltam, tehát feltehetően nem.

• Imádom
Reactions: dtbsisco

Noel.

Szeretem a 🍒-t.
2019. 05. 18.
443
1 059
V4 karakter
Kayden Reed
Szia! Nem rossz program, és a topic sem az, mert van akinek tényleg ennyit jelent a mechanikus billentyűzet. Viszont a topic fő leírását átszerkeszteném, mert a mechanikus billentyűzet nem azért mechanikus billentyűzet, mert van egy "adott" hangja. Mert sajnos amit ez a program kínál az csak egy-egy adott hangeffekt, és semmi több. És itt a "Ez a program képes olyan élményt biztosítani mintha egy mechanikus billentyűzetet használnánk, valós időben, valós hangokkal." sorra gondolok.

De újra leírom, mielőtt jönnének itt a nagy harcok. Ha valakinek ennyit jelent a mechanikus billentyűzet, akkor neki tökéletes program. Csak van aki nem tudja a különbséget egy "normál" membrános és egy mechanikus billentyűzet között, és neki ez megtévesztő lehet.
Szép estét.

• Tetszik
Reactions: ferec és Skylot

ferec

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2020. 04. 11.
352
201
V4 karakter
Arne Pilz
LV karakter
Jayce Tyrell
Valóban, általad javasolt névre ha nem gond átírom, elkerülve a felháborodásokat.
Legyen szép napod.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Geriii és Noel.

Noel.

Szeretem a 🍒-t.
2019. 05. 18.
443
1 059
V4 karakter
Kayden Reed
Félreértettük egymást. Az amit én kiemeltem, az csak egy sor a topic jelenleg levő leírásából, és a szerkesztés alatt arra gondoltam, hogy azt kellene átfogalmazni, mivel a program nem nyújt valós idejű élményt csak egy-egy hangefektet.

• Tetszik
Reactions: ferec

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 075
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Teljesen fölösleges. Teljesen megfelelne a "Mechanikus billentyűzet" ingyen topic cím is. Nem félre vezető, mert benne van az idézőjel... Alapból nem értem miért kellett belekötni.

• Tetszik

Noel.

Szeretem a 🍒-t.
2019. 05. 18.
443
1 059
V4 karakter
Kayden Reed
Ééés továbbra sem a címről van szó, de látom sikerült megfogni a lényeget.

• Tetszik

Geriii

este temetés, reggel szülinap
2019. 01. 12.
782
4 075
19
Győr
V4 karakter
Chase Luchese
Ééés továbbra sem a címről van szó, de látom sikerült megfogni a lényeget.
Igen, sikerült. Az emberek 80%-ának az a fontos, hogy milyen hangja van, érthető módon. Az, hogy a lenyomásra a billentyűzet hogyan reagál, milyen pluszt ad hozzá az élményhez, az megint más tészta. A program lényege az a hang, és átadja a mechanikus billentyűzetek "vibeját"? Igen, hang ügyileg. Nem félre vezető a leírás, és a program alapból így van definiálva.

• Tetszik

Noel.

Szeretem a 🍒-t.
2019. 05. 18.
443
1 059
V4 karakter
Kayden Reed
Nem fogok veszekedni, mert nem erről kell szóljon ez a topic. Viszont amit leírtál 1/1 leírtam a legelső hozzászólásomban. És csak a pontosítás végett szóltam hozzá. Részemről ennyi.

• Tetszik

Gyula02.

Újonc
2021. 08. 12.
59
130
V4 karakter
Joe D Willson
LV karakter
x
V2 karakter
x
Ez nagyon fasza, köszi hogy beraktad ide nekünk. Imádom folyamat csak nyomok mindent össze vissza :D

• Tetszik
Reactions: makszi és ferec