Marco D Rosetti --> Fakhir Al Jafar [Justin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fakhir

победа
2019. 01. 10.
130
112
LV karakter
fakhir al jafar
V2 karakter
fakhir al lawynn
Mi nem szeretnénk rád hárítani. Lehet hogy egy ilyen nap után ingerültek vagyunk ezért elnézést. Viszont erről szó sincs. Csak mi nem értjük ezt a helyzetet mivel volt protect a kocsiba és ezt próbáljuk bebizonyítani.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
En ertem a bizonygatast en is ezt tennem ellenkezo esetben csak itt mint mondtam 2 gond van.
  1. Mikor atvettem az autot akkor mar nem volt benne a protect
  2. Semmi olyan bizonyitekot nem tudtatok kuldeni ami arra utalna hogy tenylegesen a GIGICSKE rendszamu ZL1 ben volt a protect.
Ott van a log. Ertem en a logot is teljesen okes de az meg mindig nem mutatja azt hogy a te GIGICSKE rendszamu Camarodban ultetek.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Senki nemkerte ilyes fajta kepeket, csupan olyan bizonyitekot amin tisztan kiveheto hogy abban az adott autoban va protect. Es most ezt lehet huzni hogy marpedig volt benne stbstb. Lehet higy egyszer VOLT viszont mikor hozzam kerult mar nem VOLT benne.

Fakhir

победа
2019. 01. 10.
130
112
LV karakter
fakhir al jafar
V2 karakter
fakhir al lawynn
Nekünk ennyi kézzel fogható bizonyítékunk van.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Sajnos ebbol a bizonyitekbol meg mindig nemkaptam valaszt arra hogy miert nem volt protect a kocsiban mikor atvettem...:/

Fakhir

победа
2019. 01. 10.
130
112
LV karakter
fakhir al jafar
V2 karakter
fakhir al lawynn
De Rosetti, mi sem tudjuk sajnos és nem akartalak átverni tényleg....Tegyünk pontot a végére és oldjuk meg valahogy mert én se akartam neked rosszat és remélem te sem akarsz nekem.

• Tetszik
Reactions: wdym

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Megbeszéltük ts-en az ügyet Fakhir kifizette a protectet Marconak. Mivel megtudtuk beszélni az ügyet igy szankciót nem osztok. A panaszt zárom, helyezheto a lezártakhoz.

• Tetszik
Reactions: Davsen
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.