Megint csak idézek: Protect VOLT a kocsidban? Hova lett? Csak úgy nem fog elbuggolni? lehetséges az is hogy másik Chevrolet Camaro ZL1 ben ültetek. Bármi előfordulhat, mivel semmi olyan bizonyítékot nem tudtok felmutatni ami arra szolgálni hogy a panaszkönyv jogtalan és tényleg van benne protect.
Nekem sincsen több kedvem ezen bajlódni. Úgy lett nekem eladva egy jármű hogy protectes, valamint hogy full-full os. Akkor akár abba is beleköthetnék hogy a full-full a 8 venomot takarja és nem pedig a 6 venomot de ez részlet kérdése, hogy ki mire gondol. A lényeg az, hogy semmi olyan bizonyítékot még mindig nem kaptunk ami arra utalna hogy a GIGICSKE rendszámú Chevrolet Camaro ZL1-ben protect volt mikor én átvettem. Mivel mint a képeken és az én logjaimban látható, mikor az én tulajdonomban volt akkor már NEM volt benne. Ezen nem is kell sokat gondolkozni hogy miért nem volt benne. Valószínűleg azért mivel a kocsiban alapjáraton nem volt protect mikor én átvettem. Ez meg hogy mi oka lett volna levenni a protectet... hát az ő dolga. Ellenkező esetbe belegondolva majd én azt fogom csinálni hogy veszek egy autót. Kiveszem belőle a protectet és rakok az emberre egy PK-t miszerint átvert engem. Szerintem nem kérdéses, hogy nem ez történt. Egy egyszerű félreértés vagy elnézés vagy tudja a franc ami miatt a kocsiban nem volt/nincsen protect.
Szerintem eléggé bőven kifejtettünk mindent innentől várom
@Justin bírálását.
További szép estét.