Marco D Rosetti --> Fakhir Al Jafar [Justin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fakhir

победа
2019. 01. 10.
130
112
LV karakter
fakhir al jafar
V2 karakter
fakhir al lawynn
https://pastebin.com/ ennél több bizonyítékom nincs, mikor visszajöttem akkor nyitottam ki az ajtót mivel a jármű be volt inditva mivel menet közben fagytam ki.De ha ez sem elég akkor kifizetem KP-ba a protectet ha úgy jó.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Már nincsen a tulajdonomban a kocsi szóval az összeggel nem tudok mit kezdeni.

EDIT.: Rossz linket másoltál, ez egy üres pastebin

A

abdulka

[2019-03-16 15:16:32] [Output] : *** Fakhir Al Jafar becsatolja a biztonsági övet.
[2019-03-16 15:16:35] [Output] : *** Fakhir Al Jafar beindította egy Chevrolet Camaro ZL1 motorját.
[2019-03-16 15:20:57] [Output] : *** Matthew S Johnson kicsatolja a biztonsági övet.
[2019-03-16 15:21:02] [Output] : Fakhir Al Jafar kilépett a közeledben. [Időtúllépés] Távolság: 0 yard
[2019-03-16 15:21:16] [Output] : [Infobox]: A jármű be van zárva, ezért nem szállhatsz ki.
[2019-03-16 15:44:49] [Output] : *** Fakhir Al Jafar kinyitotta egy Chevrolet Camaro ZL1 ajtaját.

[Kifagyott és 15:44:49 vissza jött majd kinyitotta az autóját.]

Ui.: még Tsről is kifagyott : <15:21:21> "martin0703" dropped (connection lost)

[Azért csatoltam ki a biztonsági övemet egy pár másodpercel hamarabb, mivel szólt hogy befagyott a játéka TS-en]

• Tetszik
Reactions: bale

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Szóval. Akkor most pont ugyanaról bemásoltál egy logot amit eddig magyaráztam. A log annyit bizonyít hogy ti a kocsiban voltatok. Arra SEMMI biznyíték nincsen hogy mikor kifagyott Fakhir a kocsija nem tűnt el...

UI: Miért nem ig nevet használsz tsen?

Fakhir

победа
2019. 01. 10.
130
112
LV karakter
fakhir al jafar
V2 karakter
fakhir al lawynn
De most ha ez nektek nem bizonyíték akkor kifizetem KP-ba a protect árát ha úgy jó. UI.: Nem seemta tsen voltam fent.

A

abdulka

Ez az én saját TS szerverem, nem fogok semmilyen információt kiadni róla, mivel szerverhírdetésnek minősül. Illetve PL. itt fórumon is martin0703 a neve. De ez már szerintem lényegtelen.
+ @Rosetti Ott a logban hogy ahogy kifagy nem birok kiszállni a kocsiból!

• Tetszik

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
megint csak azt tudom felhozni példának hogy sehol semmi képi bizonyíték... Bármelyik kocsihoz odamehettél hogy megpróbálj beszállni, nem feltétlen kellett a ZL1-hez menni..

Fakhir

победа
2019. 01. 10.
130
112
LV karakter
fakhir al jafar
V2 karakter
fakhir al lawynn
De ő kiszállni akart nem beszállni.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Remek, akkro azt válaszoljátok meg nekem hogy a mai nap már miért nem volt benne a parkolókártya?

Fakhir

победа
2019. 01. 10.
130
112
LV karakter
fakhir al jafar
V2 karakter
fakhir al lawynn
Én ezen a napon be se írtam a protect parancsot csak miután megnéztem , hogy van-e protect a mercibe.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Remélem nem haragszotok meg hogyha nem tudom elhinni valahogyan. Hogyha lett volna benne protect nem ezt írná ki mikor beírom hogy /protect.

Fakhir

победа
2019. 01. 10.
130
112
LV karakter
fakhir al jafar
V2 karakter
fakhir al lawynn
Szerintem a logokban minden bizonyíték benne van. Miért nem jó neked ha kfiizetem ha ennyire nem hiszed el nekem, hogy protect volt a kocsiba...

A

abdulka

Bizonyíték van róla, Jafar ezért te miért szeretnél fizetni? Ott van minden...

• Tetszik

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Na tessék ott van miden. Akkor még midnig annál a kérdésnél tartunk: MIKOR ÁTVETTEM A KOCSIT MIÉRT NEM VOLT BENNE PROTECT?

A

abdulka

Ma hajnalban már nem szólok ehhez a topichoz mivel már fáj a fejem, de levan írva oda minden, miért unprotectelné a kocsit? Miért szivatna meg ezzel? Nem hiszem el komolyan mondom.. Na további szép estét.

• Tetszik

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Megint csak idézek: Protect VOLT a kocsidban? Hova lett? Csak úgy nem fog elbuggolni? lehetséges az is hogy másik Chevrolet Camaro ZL1 ben ültetek. Bármi előfordulhat, mivel semmi olyan bizonyítékot nem tudtok felmutatni ami arra szolgálni hogy a panaszkönyv jogtalan és tényleg van benne protect.
Nekem sincsen több kedvem ezen bajlódni. Úgy lett nekem eladva egy jármű hogy protectes, valamint hogy full-full os. Akkor akár abba is beleköthetnék hogy a full-full a 8 venomot takarja és nem pedig a 6 venomot de ez részlet kérdése, hogy ki mire gondol. A lényeg az, hogy semmi olyan bizonyítékot még mindig nem kaptunk ami arra utalna hogy a GIGICSKE rendszámú Chevrolet Camaro ZL1-ben protect volt mikor én átvettem. Mivel mint a képeken és az én logjaimban látható, mikor az én tulajdonomban volt akkor már NEM volt benne. Ezen nem is kell sokat gondolkozni hogy miért nem volt benne. Valószínűleg azért mivel a kocsiban alapjáraton nem volt protect mikor én átvettem. Ez meg hogy mi oka lett volna levenni a protectet... hát az ő dolga. Ellenkező esetbe belegondolva majd én azt fogom csinálni hogy veszek egy autót. Kiveszem belőle a protectet és rakok az emberre egy PK-t miszerint átvert engem. Szerintem nem kérdéses, hogy nem ez történt. Egy egyszerű félreértés vagy elnézés vagy tudja a franc ami miatt a kocsiban nem volt/nincsen protect.
Szerintem eléggé bőven kifejtettünk mindent innentől várom @Justin bírálását.
További szép estét.

Fakhir

победа
2019. 01. 10.
130
112
LV karakter
fakhir al jafar
V2 karakter
fakhir al lawynn
Én nem akarok senkit se átverni. De te most ki szeretnél engem bannoltatni vagy mi? Többször felajánlottam, hogy kifizetem vagy valami mert én NEM AKARTALAK átverni.. Szerintem ezt meg lehet beszélni. Napi logot megnézném tőled . És eléggé érdekes nekem, hogy akárhányszor felajánlottam neked v alamit semmit se válaszoltál rá hanem csak az , hogy mi biztos át akarunk verni.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Szerintem ts en mar kozoltem veled hogy nem akarok bannoltatni. Viszont az hogy ram probaljatok haritani szerintem Non-Sense. Holnapi nap folyaman hogyha elerheto meg akkor is a napi log akkor igen be tudom masolni ugyanugx mint azt ahogyan elmitetted nektek mar. Igen felajanlottad hogy kifizeted. Fizessed nyugodtan semmi akadalya. Ki akarlak bannoltatni? Szerintem kello odafigyelessel az egesz PK el lett volna kerulve valamint a kerdesedre valaszt adva nem, nem szandekom :) De ahogyan te es a baratod fog hozzam allni ugyanugy fogok en is. Es elnezve a haverod stilusat nem tul rozsas a helyzet...

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.