Mai ATM rablás stílusára való megoldás.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
te tudnál jó akciót kihozni abból, ha egyszerre 6 atmet fúrnak meg, és összesen 20 embered van? hatalmas kételyeim vannak ezzel kapcsolatban

Nem gyűjtőfrakció se az LVMPD, se a SASD, ezért nem kerülhet be minden jött ment. Egyébként arra is gondolj már, hogy milyen lenne 30 embernek akadémiát tartani, vizsgáztatni őket, satöbbi.

Értem én, hogy nem gyűjtőfrakció se a PD se az SD, de most is, a létszám is problémát okoz egy-egy napon ATM fúrások, lövöldözések stb. miatt. Én és a haverom többször írtunk lapot, mindenre odafigyelve, igényesen kitöltve, mire jött mindig az elutasítás a következő indokokkal: "-", "((Sablonkarakter))". Azt is megértem, hogy a kisebb szintű játékosokat nem veszitek be, de pl. haverom is 30+ szintű én meg 49-es vagyok és bármit írok a lapba nem fogadjátok el, hát akkor ne haragudjatok de ne sírjon a szátok amiatt, hogy elver a sok illegálfraki mert nincs elég ember. Mert gondolom +10 emberbe már belehalna mind a két frakció. Lehet akárhogy korlátozni az ATM rablást, akkor is találni fognak más utat arra, hogy kijátszák a PD/SD tagjait. Én ezt az ötletet NEM TÁMOGATOM. Természetesen ez csak az én nézetem, gondolatom az egész dologról.

Royal

タ legendary member タ
2019. 01. 10.
186
1 605
22
Budapest XV.
LV karakter
shaamil beyodoun
+10 emberbe már belehalna mind a két frakció.
Igen belehalna, ugyanis nem fogjuk elrontani a pdt olyan emberekkel akik nem illenek oda. Attól mert lvl 49 vagy semmit se jelent. Nem a lap határoz meg mindent. Ha elvan az adott személyről híresülve, hogy nem érdemes arra, hogy egy ilyen frakcióba bekerüljön akkor nem a lap fogja meghatározni.

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Butch és Öreg

Clavum

~Back to old routines~
Támogató
2019. 03. 30.
150
318
steamcommunity.com
V4 karakter
Ugochukwu Kabiru
LV karakter
Gregg Stonks
unknown.png

(egy régebbi lapodból az sdhez)
:ROFLMAO: jönnek a tökéletes emberek személyeskedéssel, de ha már itt tartunk, nem is tudom kinek van undorító ucp-je és te ezen akadsz fel

Az a baj kedves @Clavum hogy nem latsz bele semminek a mukodesebe, es probalsz okoskodni.
Lehet, de akkor nem kell cry topic arról, hogy igazságtalanok az arányok, mikor a ti hibátokból nincs emberetek
Ezzel be is fejeztem a veszekedést itt, mert semmi értelme elmagyarázni ennek a frakciónak, hogy saját hibából kellene tanulni.
További szép napot, topic megvitatást

Royal

タ legendary member タ
2019. 01. 10.
186
1 605
22
Budapest XV.
LV karakter
shaamil beyodoun
Tilos más játékosakat és frakciókat ócsárolni, negatív színben feltüntetni, feszültséget kelteni!
Nagyon befásult gondolkodásmóddal rendelkezel sajnos, és ép érvekkel nem tudsz "visszavágni" hanem folyamatosan olyan dolgokat mondasz ami teljesen hülyeség. Ez nem egy crypost volt, hanem egy szerverrel kapcsolatos ötlet. A másik.. Ne olyan ember próbáljon engem "beefelni" akinek Gregg O Blackwood volt a neve illetve aki sofőr karaktert alkotna a Sheriff's Departmentnel. Illetve a Redneckes emberekre visszaterve igen baromira rps, hogy helikopterekkel jártok és azzal fúrjátok az automatákat. Sajnos a redneck ismertető jele jelenelg a szerveren hogy állandóan lövöldöznek. Kezdi a közösség unni, hogy nem tesztek hozzá a szerverhez roleplay téren, hanem csak a dara dara, amikor meg lehetne roleplayyel oldani az egészet akkor is. Szóval ezt csak magatoknak koszonhetitek senki másnak.

En nem fogok tovább veszekedni mert semmi ertelme, mivel érvekkel nem tudtok szolgalni es a mondanivalo nelkuli dolgaktokat fujjatok a vegtelensegig.

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 753
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Szerintem le lett írva a legális és az illegális frakciók szemszögéből is a dolog, hogy mi lenne jó és mi nem + kezdtünk kicsit eltérni a témától. Szóval ezt bírálásig zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.