Mai ATM rablás stílusára való megoldás.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
a probléma, ahogyan én látom az, hogy ez teljesen random szerű megmozdulás, amelyre nem tud a rendvédelem felkészülni kellőképpen...
te tudnál jó akciót kihozni abból, ha egyszerre 6 atmet fúrnak meg, és összesen 20 embered van? hatalmas kételyeim vannak ezzel kapcsolatban

körülbelül 40 jelentkezésből 3 lett elfogadva, azok se biztos hogy bekerülnek a frakcióba, vagy 2 hét után nem lépnek ki. Ez a SASD-ra is vonatkozik. Ha kevesen vagytok, vegyetek fel több embert aki megírja a lapot tisztességesen. Lehet, hogy nekik csak xy percük van, de aktívak lennének, jól tennék a dolgukat.
Nem gyűjtőfrakció se az LVMPD, se a SASD, ezért nem kerülhet be minden jött ment. Egyébként arra is gondolj már, hogy milyen lenne 30 embernek akadémiát tartani, vizsgáztatni őket, satöbbi.

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Nem is vitattam ezt veletek Pite, csak itt szóbajött az Italians, holott nem rólunk szól ez a történet...

Véleményem szerint, ha kikerülne ez a script teljes egészében, se lenne túl nagy probléma....

Clavum

~Back to old routines~
Támogató
2019. 03. 30.
150
318
steamcommunity.com
V4 karakter
Ugochukwu Kabiru
LV karakter
Gregg Stonks
Körülbelül 40 jelentkezésből 3 lett elfogadva
Ez az amit ugyan úgy támogatok, ha nem nyitott egy frakció, nem mer abban megbízni, akikről semmit nem hallott, így csak elég kis % van benne a frakiban, nem hiszem, hogy pár kattintásnál több lenne kitenni azt aki nem úgy csinálja a dolgát ahogy kellene. Ha nem vesztek be több embert, akkor ne csodálkozzatok, hogy aránytalan lesz a felosztás. Számomra még mindig egy játékról van szó és teszem a dolgom, amit szívesen csinálok, ha van hozzá kedvem és időm. De aki annyira komolyan veszi, hogy fél attól, hogy kicsit megromlik a virtuális tere, mert megtett egy új lépést benne az legyen az ő dolga onnantól. (amit nagyon sajnálok, ha addig eljutott valaki) De akkor maradjuk ugye az ellenségeskedésnél, mint ami szokott lenni. :D

Patrick33856

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
198
228
24
Nyíregyháza
V4 karakter
Jimmy Evans
LV karakter
Gerald Maynard
Elkerülhetetlen volt, hogy ti mint olaszok meg legyetek említve az egyik hozzászólásban, mivel ti is szoktatok ATM-et rabolni. Ez még nem azt jelenti, hogy probléma van veletek. Véleményem szerint nem is a ti frakciótokkal van a probléma.

Nem gyűjtőfrakció se az LVMPD, se a SASD, ezért nem kerülhet be minden jött ment. Egyébként arra is gondolj már, hogy milyen lenne 30 embernek akadémiát tartani, vizsgáztatni őket, satöbbi.
Ezt csak osztani tudom, nem hiszem, hogy szüksége van a rendvédelemnek hírtelen 20-30 új playerre, mert úgy csinálják egyesek az ATM robot, ahogy...
Ahogy én tapasztalom, a mostani rendvédelem teljesen jó létszámban van a civilekhez/illegálhoz képest és nincs is semmi probléma ÁTLAGOS helyzetekben.

Az más téma, amikor egymás után megfúrnak egymás után random 5-6 ATM-et és rá akár 3-4 órára veszik csak ki belőle a kezettákat.

Visszatérve az ötlet harmadik pontjához: Miért ne lehetne a rendvédelemnek elvinni a kazettákat és megsemmisíteni, ha nem szedi ki az illegál. Ha belegondolunk egy ilyen szituációban az lenne a reális, hogy az ATM-ben lévő pénzt biztonságos helyre szállítják, nem megvárják tárt karokkal, hogy mikor jönnek vissza "kirabolni". Ahhoz tudnám ezt hasonlítani, mint amikor V3-on Bankrob után elviszi a rendőrség az aranyszállítót, hogy ne tudja senki ellopni mégegyszer.

• Tetszik
Reactions: Its lit

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
Ez az amit ugyan úgy támogatok, ha nem nyitott egy frakció, nem mer abban megbízni, akikről semmit nem hallott, így csak elég kis % van benne a frakiban, nem hiszem, hogy pár kattintásnál több lenne kitenni azt aki nem úgy csinálja a dolgát ahogy kellene.
A PD már egy jó, összeszokott közösség, kár lenne az ilyen random jött ment emberek felvételével felborítani a rendet, illetve egy bizonyos szint alá ne adjunk már, aki születési helynek kórházat ad meg, illetve normálisan ki sem tudja tölteni a lapot, miért várja hogy fellegyen véve?
(eg: valakit kitenni a frakcióból nem csak egy gombnyomás, kemény dokumentáció van az egész frakció mögött)

• Tetszik
Reactions: blez

Cukor

lagoon
2019. 09. 05.
185
838
LV karakter
Seth_Harp
Meg kell adni, hogy 10 perc van arra, hogy a fúrás befejeztével kivedd a kazettákat. Nem a legál állományt kell itt növelni, nem az a lényeg, hogy egy cops and robbers szerverbe menjen át az egész. Amúgy meg nem feltétlen kell kimenni az összes atm-re, ha már a felére kimentek és megfogtok pár embert az is egy siker, minthogy kimentek az összesre és meghaltok, mert hogy kevés a létszám. A létszám meg amúgy sem nagyon számít, ha valakinek van egy kis esze az letud hozni egy 1v4-et is akár.

• Tetszik
Reactions: Öreg

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
ahhoz hogy valaki 1v4-et lehozzon dezivel ak, m4 ellen, a jóisten erős segítsége és támogatása kell

• Tetszik
Reactions: blez

Blájen

Barangoló
2019. 01. 10.
91
189
V4 karakter
bryan_casselly
LV karakter
sergio_montes
Az én véleményem szerint teljesen jó arányban van a rendvédelem, sokkal töbször van a PD/SD előnyben.
Egy ATM rablás pont olyan mint egy razzia, semelyik oldal nem tud rá felkészülni.
Egy razzia közben egyértelmű, hogy a rendvédelem lesz előnyben, de szerintem bőven belefér egy megszervezett ATM rablás ahol az illegál van előnyben.

Sose lesz olyan, hogy mindenkinek jó legyen, viszont azt én is trének tartom, hogy valaki megfúrja és 2 óra múlva veszik ki a kazettákat.
Legyen 10 perc kivenni a kazettákat és teljesen jó lesz az egész.

Royal

タ legendary member タ
2019. 01. 10.
186
1 605
22
Budapest XV.
LV karakter
shaamil beyodoun
Ez az amit ugyan úgy támogatok, ha nem nyitott egy frakció, nem mer abban megbízni, akikről semmit nem hallott, így csak elég kis % van benne a frakiban, nem hiszem, hogy pár kattintásnál több lenne kitenni azt aki nem úgy csinálja a dolgát ahogy kellene. Ha nem vesztek be több embert, akkor ne csodálkozzatok, hogy aránytalan lesz a felosztás. Számomra még mindig egy játékról van szó és teszem a dolgom, amit szívesen csinálok, ha van hozzá kedvem és időm. De aki annyira komolyan veszi, hogy fél attól, hogy kicsit megromlik a virtuális tere, mert megtett egy új lépést benne az legyen az ő dolga onnantól. (amit nagyon sajnálok, ha addig eljutott valaki) De akkor maradjuk ugye az ellenségeskedésnél, mint ami szokott lenni. :D
Az a baj, hogy a gyerekes mentalitasod itt is kimutatkozik. Ez nem egy gyujtofrakcio ahova a semmi karakterhatterral be fognak kerulni az emberek, itt most a PDre gondolok, mivel ott vagyok. Azok az emberek akik nem képesek rgy rendes lapot megirni, nem kepes a lapba egy normális karakterhatteret kesziteni, amot folytathat a Police Departmentnel az nem erdemel annyit, hogy ebbe a frakcioba bekeruljon. Nem veletlen van ez hogy 40lapbol 3 lett elfogadva. Egyaltalan nem igy van, hogy az ujakra nem vagyunk nyitottak. En is 2eve meg @Cseszi idejeben kerultem be, szinte teljesen ujkent a roleplay teren. Csak en vettem a faradtsagot es kepes voltam megirni egy normalis lapot. Az meg a masik, mikor a csavo ugy jelentkezik pdbe, hogy mindenki a daráiról ismeri, és meg arra se kepes, hogy nevet valtson. Meg amikor a csávó 15frakciot jart meg egy nevvel, es ide is ugy szeretne jelentkezni :ROFLMAO:. Az a baj kedves @Clavum hogy nem latsz bele semminek a mukodesebe, es probalsz okoskodni.

Blájen

Barangoló
2019. 01. 10.
91
189
V4 karakter
bryan_casselly
LV karakter
sergio_montes
Viszont ha ilyen "nagyok" az elvárások és nem kerülhetnek be olyan könnyen emberek akkor ne legyen baj, hogy egy időpontban több illegál fraki is tevékenykedik, és nem tudtok rendesen fellépni ellenük..

• Tetszik

Blájen

Barangoló
2019. 01. 10.
91
189
V4 karakter
bryan_casselly
LV karakter
sergio_montes
Ez a mentalitás amit néhányan képviseltek, annyira megmutatja, hogy nem bírjatok elviselni ha nem nektek kedveznek a feltételek és ne írd, hogy nem így van mert akkor nem kattognál rajta.
Ez még mindig csak egy játék ami nem úgy működik mint a valóság.Ha nem tetszik, hogy ATM et vágnak akkor ne menj ki rá.

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 090
4 301
LV karakter
Nick Estrada
Ha nem vesztek be több embert, akkor ne csodálkozzatok, hogy aránytalan lesz a felosztás.
Az ilyen válaszok miatt nem vesznek fel embereket.
unknown.png

(egy régebbi lapodból az sdhez)

dpgwalter

Újonc
2020. 01. 02.
59
156
LV karakter
Floppa El Grande
Viszont ha ilyen "nagyok" az elvárások és nem kerülhetnek be olyan könnyen emberek akkor ne legyen baj, hogy egy időpontban több illegál fraki is tevékenykedik, és nem tudtok rendesen fellépni ellenük..
Félrérted mi a baj. Itt a script sumákolással van gond, felőlünk lehet 20 illegál frakció is, minden atmre nem fogunk kimenni. Amúgy sincs mindenkinek hitsquadja, haver adminnal aki infozik.
De akkor az se legyen gond ha lézengünk a gyár körül, egyértelmű okok miatt.

Az meg, hogy nem kerül be minden ostoba, Lakatos féreg a legkisebb baj.

Chy

?
2019. 01. 09.
1 287
973
25
Vácz Venturas
V4 karakter
Julio Saborio
LV karakter
Caleb Grant
Ha kevesen vagytok, vegyetek fel több embert aki megírja a lapot tisztességesen. Lehet, hogy nekik csak xy percük van, de aktívak lennének, jól tennék a dolgukat.
Nem perc alapján van értékelve a jelentkezés, aki tisztességesen utána néz és megírja azt most is elfogadják.

Hogy a topicnál maradjunk, nekem nincs bajom a rablással. A kiszedési idő limit jó ötlet, mondjuk nem sikerült addig túlélnem/fent lennem mostanában, nem tudom mennyire jellemző a hajnali kipakolós taktika.

• Tetszik
Reactions: LeRoy és SoZzz

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner

A frakciók ellen tökéletesen fellépünk. Az ATM ellen nehezebb ahol 15 AK-val felfegyverzett paraszt Fort Carsonból nekiáll ATM-eket fúrni Baysideban. A SWAT-nak dutyba kell állnia, ki kell érni stb.... meg is léptek mire kintvannak a srácok.

Blájen

Barangoló
2019. 01. 10.
91
189
V4 karakter
bryan_casselly
LV karakter
sergio_montes
Teljesen megértem amit mondasz viszont még mindig tartom ahoz magam, hogy néha néha kilehet bírni ha napi rendszerességgel történne akkor tényleg nem lenne oké.

• Tetszik

Blájen

Barangoló
2019. 01. 10.
91
189
V4 karakter
bryan_casselly
LV karakter
sergio_montes
Én a redneckről beszélek, mivel pufika is a parasztokat hozta fel.

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.