Luigi Damiani - Elijah Nygaard [Maxii] [NE Helyezzétek!]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Luigi Damiani

Panaszra tett személy InGame neve:
Elijah Nygaard

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szürreális cselekmény, hatalmas NonRP, vélhetően RP hiánya ütközésnél.
Francescoval kocsikáztunk, közben üldözött a rendőrség. Majd Francesco lerázta őket, elvitt a garázsomhoz, ott elvittem megszereltetni a kocsimat BMS-be, majd hívott telefonon, hogy akar mutatni valamit. Letettem az autóm, beültem ismét hozzá, majd elindultunk a "cél" felé. Majd ütköztünk a panaszra tett személlyel és társaival, akik vele ültek, mi elkezdtünk RP-zni, majd ő kiszáll és elkezdte darálni a Mercedes hátulját Tec-9-el. Francesco rátaposott a gázra, majd írtam adminoknak. Végül Markus ért rá, másolom a beszélgetéseket:
[2019-03-01 23:13:06] [Output] : [Küldött PM]: Markus (126): hy, 381 ID random kiszállt az autóból és elkezdett tec9el darálni, nem vágom az okát.
[2019-03-01 23:13:56] [Output] : [Segítség] Admin[5] Markus: Rálesek és rákérdezek.
[2019-03-01 23:16:42] [Output] : [Küldött PM]: Markus (126): okés, várom.
[2019-03-01 23:17:22] [Output] : [Segítség] Admin[5] Markus: Elmondása szerint viccesnek tartottátok azt, hogy folyamatosan belé mentetek.
[2019-03-01 23:19:00] [Output] : [Küldött PM]: Markus (126): folyamatosan? wtf. akkor találkoztunk vele szerintem először, üldözött minket a rendőrség. Ütköztünk, rpzünk, kiszáll és elkezd darálni tec9-el, ez a norma?
[2019-03-01 23:20:26] [Output] : [Segítség] Admin[5] Markus: Abban a kocsiban egy csapat fegyveres néger volt. Ez indokolhatta az "elijesztéseteket".
[2019-03-01 23:21:36] [Output] : [Küldött PM]: Markus (126): Nem értem. Tehát ha ők fegyerrel ülnek a kocsiba, amiről nekünk fingunk nincs, és valakivel ütközik, akkor kiszáll és darál? Ne haragudj, de nem jön át ez a dolog.
[2019-03-01 23:23:45] [Output] : [Segítség] Admin[5] Markus: Nem erre gondoltam. Egyelőre indoklást nem kaptam tőle. De elmondása szerint a ti ütközéseteket velük viccesnek tartottátok.
[2019-03-01 23:26:36] [Output] : [Küldött PM]: Markus (126): megnéztem a logom, beszállok barátomhoz, mondja mutatok valamit, megyünk, ütközünk, rpzünk, ő kiszáll darál, majd írjuk "ez mi a fasz", nem nekik, egymásnak.
Tehát tömören:
Ütközés, mi RP-zünk, ő nem, kiszáll és darálja a kocsi hátulját.

[2019-03-01 23:08:18] [Output] : *Beveri a fjeét de nem esik nagy baja mert megfogja az ö ((Francesco Damiani))​
[2019-03-01 23:08:19] [Output] : *** Elijah Nygaard előtereli a Ralph Laurentes felsője alól a MAC10-est, kibiztosítja.
[2019-03-01 23:08:19] [Output] : *** Elijah Nygaard elővett egy fegyvert. (TEC-9)
[2019-03-01 23:08:20] [Input] : megprobal megkapaszkodni
[2019-03-01 23:08:20] [Output] : *** Luigi Damiani megpróbál megkapaszkodni és sikerül neki.
[2019-03-01 23:08:32] [Output] : Luigi Damiani mondja: Ez mia a geci
[2019-03-01 23:08:35] [Output] : Francesco Damiani mondja: Ez miafasz
[2019-03-01 23:08:35] [Output] : Luigi Damiani mondja: Minek lőtt ránk?
[2019-03-01 23:08:38] [Output] : Francesco Damiani mondja: Nemtudom

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

https://imgur.com/a/3ZZqzcl

Megjegyzés:
Azért írom a PK-t, mert nem lett vége az ügynek. Markust lelépett a szerverről ezután. Őt egyáltalán nem hibáztatom, lépnie kellett vagy bármi történhetett (idk). S mivel Markus is azt írta nem kapott indoklást, hogy miért kezdett el darálni, ezért is írom meg eme panaszkönyvet.

Utoljára szerkesztve:

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Sziasztok
A panaszt én fogom bírálni
Várom az érintett Elijah Nygaard válaszát 24 órán belül

Carlito

Zöldfülű
2019. 01. 10.
185
1 782
CA
LV karakter
Ovidio Juan Contreras🇲🇽
V2 karakter
El Chuco
Nem egy ma történt dolog, így logot sem tudok bemutatni. Legközelebb egy hónap múlva nyisd meg. Örülök, hogy volt erre időd. :D
Térjünk a lényegre akkor. Éppen a lincolnal hajtottam végig, alig ha mentem 30-40 km/h sebességgel. Ha az emlékezetem nem csal oldalról csapódtál neki a Lincolnak. Nehéz belemenni véletlen, ha csak nem 300-al hajtasz. Nekem totálisan úgy jött le, hogy te ezt poén kedvéért csinálod. Tovább is mentél, bedaráltad a binded egyből. Ahogy odébb mentél rávertem a csapágy golyókkal egy sorozatot a kocsid hátuljára. Nem lettél lelőve, indokom megvolt bőven. Nem random történt. Ok és okozat megvolt. A karakterem jellemét, szerepét tekintve belefér az RP keretébe ezt többen is aláírják. Hozzá teszem azt is, hogy amibe belejöttél kocsiba az IC egy antik darab amit a Holloway család birtokol. Egy kocsi amihez történetek fűződnek és érzelmek, te pedig összekúrtad ic minden megbánás nélkül. (Drake Chapman megtud erősíteni ebben.) A karakteremben ez heves érzelmeket váltott ki, hogy belém jöttél ott hagytál és bám.

Szerelő létedre nem kellene ilyeneket csinálnod. A te esetedet nevezhetnénk szürreálisnak. Max egy telepen tudnám elképzelni a karaktered, aki kocsikat zúz be és jókat nevet rajta.

Legalább megállhattál volna és nyomhattál volna egy normális, reális RP-t. (szerelő)

Ebből is látszik, hogy funnból csináltad. Mert ha igazán véletlen lett volna akkor megállsz, oda jössz megkérdezed mi a helyzet velem. Kártérítést fizetsz.
Ezek mind nem történtek meg, így ezt tudom feltételezni.

Egy héttel visszamenőleg logom nincs, így nem tudom megmutatni az RP-t.

Utoljára szerkesztve:

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani
Te miről beszélsz? Kinek képzeled magad?
Egy héttel visszamenőleg? Legalább ne hazudnál..
Tegnap írtam a Pk-t, az eset pedig előző este történt. Nagyon összekeversz valakivel, mert ti BMW e60al voltatok.. a másik dolog, hogy nem én vezettem.
Ez nem indok arra, hogy szétdarálj, utolsó esélyesként pedig meg kellene húznod magad, nem flegmázni, hazudni és nem beismerni tetteidet. ;)

Carlito

Zöldfülű
2019. 01. 10.
185
1 782
CA
LV karakter
Ovidio Juan Contreras🇲🇽
V2 karakter
El Chuco
Másik szituban is ugyan úgy érvényes a dolog, PM-ben ott van mit írt Markus.
Mért te ki vagy? Egy bms-es, aki a venomot szórja, meg kocsikkal kereskedik.
Másik nem értem mért nem azt az admint jelölöd be a PK-nál akit érintett a dolog és tud róla.

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani
Gratulálok, köszönöm szépen a minősítést, mind a frakció mind az én részemről.
De ez mellékes..
Most pedig, mivel az eset 1 napja történt ezért biztos megvannak a logjaid, így mindneki kiváncsi rá.
Markus értelmesen leírta PM-ben, még mindig nem kapott indoklást.
Szóval, azért mert ütközünk, te nem RPzel, kiszállsz és darálsz.
Várom a bírálást. :)
UI: látom modosítottad az előző válaszod, s kivetted az “alkotni nem tud” minősítésedet, érdekes... (kép formájában megvan, efelől ne aggódj)
Azért nem jelöltem be, mert nem tehetem, nem dönthetem el helyette, hogy bírálja vagy sem. Nem véletlenül másoltam be vele a logokat, ha akar hozzá tud szólni és egyebek. :)

Utoljára szerkesztve:

Don 2X

Újonc
2019. 01. 31.
61
160
V4 karakter
Devin Liao
@Markus engem keresett fel, hogy tájékoztassam Elijah Nygaardot.

Én ugyan nem vagyok megemlítve a pkban, de Elijah Nygaarddal való konzultációm során arra a következtetésre jutottam, hogy én is az utasok részét képeztem Elijah BMW-jében az esetkor. Négyen voltunk, mindannyian talpig fegyverben, mert egy összeütközésre készültünk a Rollin 60's Neighborhood Crips bandával, aminek a hoodja egy utcára van a baleset helyszínétől.

Elijah joggal feltételezhette azt, hogy az E500 ami belénk jött, azt a riválisok vezették. Akkor jöhetett rá, hogy nem ők azok, amikor silány RP következett a lövések exchange-elése helyett. Különben nem egyedi eset ez sem, egy héttel visszamenőleg már bőven folyt a háború a két frakció között, úgy tűnik hogy ti pedig majdnem ennek a hosszútávú fegyveres konfliktusnak estetek áldozatul. Fontos kiemelnem a majdnem szót, mivel nem haltatok meg. A szürrealitás nem tudom hol valósult meg, hiszen ez egy észszerű megmozdulás egy bandatag részéről, nyilván ha autóból kiszállva készül lőni, on sight fogja azt tenni.

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani
Joggal feltételezhette? :D
Ez milyen kifogás? Ha valaki nektek megy, miközben ti lövöldözni mentek, akkor azt elkezdhetitek darálni? Akkor rajta kívül ti hárman minek nem feltételeztétek, hogy mi azok vagyunk, akikhez darálni mentek? Illetve, ez a történet minek most kerül elő és nem pedig Markusnak is ez lett mondva, s a panaszra tett személy minek nem említett egyszer sem ehhez hasonlót a minősítések és hazugságok helyett? Minek nem RPzte az ütközést? (Mivel a logomban látszik a fegyverelővétel, akkor az RPnek is látszódnia kellene.) Minek talált ki más történetet? Megannyi megválaszolatlan kérdés. Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy ez ok nélküli lövöldözés volt (NonRp) Glen Park közepén, valamint RP hiánya ütközésnél. :)

Don 2X

Újonc
2019. 01. 31.
61
160
V4 karakter
Devin Liao
A panaszolt személynek fogalma sem volt hogy ez melyik eset volt, azért feltételezte azt, hogy egy hónappal ezelőtt történt az általad panaszolt eset. RP valóban nem történt, mert ez azt igényelte volna, hogy megnyissa a chatet és írjon bele. Mivel lövöldözésre adtuk a fejünket, Elijah pedig azt hitte, hogy te vagy a keresett személy (tehát összetévesztetted téged vele), ezért instant lőtt, mert egy lövöldözésben nem az fog nyerni, aki előbb írja le az RP-t.

Glen Park pedig egy illegális frakció területe, magyarán bandaterület. Lényegtelen hogy közepe vagy sem.

• Tetszik
Reactions: original.oliver

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani
Tehát RP nem történt az ütközést követően a részéről, köszönöm, hogy erre választ kaptam!
De a másik dolog még mindig aggaszt, miszerint ő hitte és ezért darált, ez nonszensz. Bárki, aki nektek ment volna Glen Parkba, akkor ő elkezdi darálni, mert azt hiszi, hogy ők az ellenség, de csak ő hitte, ti nem. Ne haragudj, de nem tudom megérteni sehogysem.

Don 2X

Újonc
2019. 01. 31.
61
160
V4 karakter
Devin Liao
Azért jó látni, hogy te ennyire RP párti vagy, hogy egy félreértés következtében egyoldalú lövöldözésbe kerültél, majd aztán nem szenvedtél el semmilyen veszteséget, de azért panaszt emelsz valaki ellen, aki évek óta vezeti ugyanazt a frakciót és minőségi szerepjátékot biztosít a szerverközösségnek hosszú idők óta.

Én sem tudnám megérteni a magunkat ha soha nem lettem volna banda típusú frakció tagja. Hallottál már olyanról, hogy ártatlan, by stander embereket megölnek egy lövöldözésben amiben ők nem voltak célpontok? Ezúttal nem ez történt, csak rátok lett lőve.

• Tetszik

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani
Nem megyek bele részletekben, hogy mit biztosít és mit nem a szerverközösségnek. Nem véletlenül utolsó esélyes.
Nem RP-zett, de ez egy RP szerver, nincs mit ragozni. A főgond még mindig az, hogy indoktalanul lőtt ránk, csak ő és ti nem. Ez sí érdekes.
Hallottam már róla, hogy átlag ember halt meg bandaharc vagy egyéb ok miatt, de az teljes mértékben más eset. Nektek mentünk, balesetet szenvedtünk, akkor minek hiszi azt, hogy mi az ellenséges banda vagyunk????? Miért????? Könyörgöm, ne nézzük már egymást hülyének m, hát ez kezd átmenni komédiába. Várom Maxii bírálatát!

Don 2X

Újonc
2019. 01. 31.
61
160
V4 karakter
Devin Liao
Nektek mentünk, balesetet szenvedtünk, akkor minek hiszi azt, hogy mi az ellenséges banda vagyunk????? Miért????? Könyörgöm, ne nézzük már egymást hülyének m, hát ez kezd átmenni komédiába.

Mert ember és tévedni emberi dolog, gondolom te sem egy robot vagy, bár ebben nem vagyok teljesen biztos a megnyilvánulásaid alapján.

RP szerver? RP-zni kell, tényleg?

Itt egy topic ami a frakciód feleslegességére hívja fel a játékosok figyelmét, mert hogy az nem RP-re specializálódott. Nem az Elijah által vezetett frakcióról szól a topic, köszönjük szépen, mi megvagyunk. Less rá a topicunkra, itt RP van, a frakciótagok és az utolsó esélyes vezető Elijah részéről is.

Mivel szűk látókörűen nem vagy képes az eset egyéb tényezőit is figyelembe venni, ezért tényleg nincs mit ragozni.

Az hogy nem tudsz viszonyulni ilyen szituációkhoz, azért van, mert RP és RP szituációk terén nem vagy tapasztalt.

• Tetszik

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani
Erre azt hiszem kár bármit is mondani. Egy olyan témához mentél el, aminek semmi köze a Pk-hoz.
Rp szituációk terén nem vagyok tapasztalt? Hm.. brühühü
Bele mehetnénk a Piru dolgaiba, de azt hiszem kár lenne és nem szeretnék lealacsonyodni a szintetekre :/

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani
PK-t indítványozok, erre a válasz a szerelő frakciók és szerelők minősítése. Feldobtad a napom, köszi.
Illetve megkérnélek, hogy a folyamatos, értelmetlen minősítésekkel ne itt halmozd a hozzászólásaidat, ha nem tudsz egyéb érdemes információval szolgálni a panaszkönyv kapcsán, akkor várjuk meg békésen az admin döntését. Köszönöm! :)

Don 2X

Újonc
2019. 01. 31.
61
160
V4 karakter
Devin Liao
Tényközlés történt és nem minősítés, fájni fájhat az engem hidegen hagy. Kifogytál a dolgokból látom, ha nem tudtad megérteni hogy félreértések vannak IC is, te pedig áldozatává váltál egynek, az a saját szegénységi bizonyítványod és bizony azt jelenti hogy nem vagy toppon szituációk kezelésében. Nem te vagy az egyedüli aki valami számára ismeretlen történésnél annyit mond hogy "ez mi" meg "ilyen nincs". De van.

• Hűha
Reactions: Lui

Don 2X

Újonc
2019. 01. 31.
61
160
V4 karakter
Devin Liao
Szabályszegés akkor történik, ha a szabályzat valamelyik pontját megszegik. Ok nélküli lövés nincs, ok nélküli ölés van.

Ütközést azért nem RP-zett, amiért üldözéskor sem RP-zi a rendőr/üldözött fél hogy nekimegy a résztvevő felek kocsijának.

Non RP fogalmával pedig úgy tűnik nem vagy tisztában, @Smoky a volt RP tanár, Blood frakció tag eloszlathatja a kételyeidet, ehhez viszont szükségeltetik hogy tudasd velünk hogy miként definiálod a Non RP-t.

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani
Nincs olyan? Jajj, talán ezzel most lejárattad magad, ha eddig nem tetted.
Szerverszabályzatból idéznék:
  • Tilos a forgalmas helyen való rablás/elrablás/ok nélküli lövöldözés, ahol a való életben is hemzsegnek az emberek!
  • Ütközésnél – a /me vagy /do használata szigorúan kötelező! Baleset esetén nem egy /me rázkódik vagy egy /do koccant parancsal kell megoldani az esetet, hanem kreatív szép RP-vel és /me-kel és /megpróbál-lal.
Parancsolj, itt nem volt rendőri üldözés, hogy ne Rpzhetett volna. Remélem legalább az “RP tanár “ tisztában van a szabályzattal. :)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.