Szerelőfrakciók kivétele, szimpla scriptre cserélése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Hali, mindannak ellenére, hogy szerepjátékról beszélünk ez egy játékszerver, és mindannak ellenére, hogy ez egy játékszerver szerepjátékról kell beszéljünk. Az, hogy egy autó rongálódik, sérül vagy csak meghibásodik, az a nagy számok törvénye. "Ha valami megtörténhet, az megtörténik." Így a szerver kezdete óta valami kell, ami az autókkal kezd valamit. Erre van a Boxter Mechanic Shop és Fix&Drive jelenleg.

Mi a gond a jelenlegi rendszerrel, miért cseréljük le scriptre?
Igazából nincs gond azzal, hogy néhányan pénzt keresnek vele. Hogy néhány leader százmilliókat tesz, tett zsebre. Nagy kaland, a gond:
  • FUN forrás. (Dildoval szerelő, az amerikai-magyar roma 2 lánccal keménykalappal és ennek durvább fajtái).
    • Sajnos sokszor a leaderek sem látják be, "szabályzatot nem sért vele" csak realitást rombol.
  • Amellett, hogy a leadandók x részét kiviszi a frakció a szerverről, többszörösét termeli a frakciótagok kezébe.
    • 250 ezer leadandó, de akár a kétszerese is zsebben marad HETENTE. Ez így horribilis pénztermelés nem más.
  • Csak a gondok forrása. - DM partikat szeretnek rendezni páran unalomból.
  • Mindenki nyugodt szívvel roncsderbizik, hiszen "majd reggel gyors megszereltetem".
  • FPS terrodactilus. Objekt tenger.
Mi legyen akkor a helyén?

Röviden, script.

Miben jobb a script, miért érné meg jobban?
  • FPS-t spórolnánk, nem lenne az a világi objekt tenger.
  • Megspórolnánk a szerelők és odajáró haverjaik funjait.
  • A heti 250 ezer/szerelő leadandón felül az összes többi pénz kimenne a szerverről.
    • Nem lenne az amúgy is richworld havi 3 millióval gazdagabb, 20-30 szerelőnél havi 80-100 millióval.
    • Heti 10-15 millió helyett 40 is kimehetne a szerverről.
Még kitérek, hogy miért jobb. (Egy plusz (+) jelet hagyok ahol érvényes a /Miért is jobb?/ rész)
Hogyan, miként kell elképzelni?
  • Exterior rendszert leváltaná egy-egy interior (LS, SF.)
    • Több, mint 20.000 yard magasan, FPS-t spórolhatnánk vele, az utcákon. (+)
  • Amint belépünk az interiorba, egy hangárban találhatnánk magunkat. (BMS hangár méret). (+)
  • Itt szimpla boxok lennének, NPC-kkel.
  • A boxoknál kis gatek lennének, amik az npc-kre kattintással nyitnak, zárnak. (FIX&Drive bejárat méretű sorompó)
    • Amint rákattintunk az NPC-re egy jelképes összeg ($50) levonásra kerül,a Gate nyílik és más nem nyitja, zárja.
      • Így a fun nyitogatás megszűnik.
  • Az NPC előre megkapja az autó besorolását, és javítási költségeit, így magának kalkulálhat.
    • Nincs direkt több, vagy kevesebb elkért pénz haveri vagy zsugori alapon.
  • Az NPC minden javításra időt tud mondani, és ~30mp eltéréssel végezni. Blueprint NPC mintájára munkalapot ad át RP-vel, a hibákkal.
    • Példának okáért: Izzó ($300 és 25 másodperc ) és Horpadt ajtó csere ($400 és 45 mp) - összesen levon $700, illetve 70 másodpercig tartja az autót helyben, és szereli.
  • Amint végeztünk az NPC-re való kattintással a pici sorompónk felnyílik. Távozhatunk.
    • A boxokban és az interior CP-k két oldalán autók nem sebződnek, a kifagyás és egymásba bugolás veszélyét kizárva.
  • (Tipp: Az NPC egyhelyben áll, a szerelés során lévő hang effektek maradnak, egy két animmal).
  • A szerelési idők összeadódnak a hibák alapján, és változnak.
    • Egy szimpla izzócsere, egy totálkáros motorhoz nem hasonlíthat.
      • Felállítanék egy max időlimitet, amit nem haladhat meg, tegyük fel : 10 perc.
Röviden: FPS-t nyernénk, a szerverről olyan háromszoros (talán négyszeres) pénz mehetne ki, hiszen a pénz kétharmada nem ismét játékoskézbe kerül
a FUN visszaszoríthatóbb lenne az adott helyeken. Sok jelenleg is meglévő gondot orvosolunk vele.
Nekem elég lenne, hogy : minden pénz kikerül, egy az egyben, heti ötven millió felett, és nem 15:35 (Kiment:Zsebben maradt) arányról beszélünk.
LS-SF-ben különböző helyeken valósítható meg alap GTA mapolásokat nézve.
Alapjában egy csúnyára tört autóval akár 8-10 percet is eltölthetünk, ezzel többet, mint a jelenlegi rendszerrel, de néha még pont időt spórolunk.
Gondolva, arra amikor nincs szerelő, amikor 7 kilóméteres sorok állnak, amikor adminügyek vannak a telepen a sorban, ott sokszor fél órákat-órákig is állhatnak a legtöbben.
Nem mások ellen, a frakciótagok ellen vagyok, nem a pénzt sajnálom tőlük.

A szerverért tennék egy keveset, tetemes mennyiségű pénz kivitelével,
a játékosokért tennék egy keveset, FPS spórolással. Igazából sokrétű a dolog, sok mindent le sem írtam és kifelejtettem valószínűleg.

Tudom, hogy 0.01% esélye sincs, hogy megvalósul hiszen túl régóta van a jelenlegi rendszer,
néhol átdolgozva.
Viszont több előnyét látom, mint hátrányát, ezért csak itt hagyom.

Utoljára szerkesztve:

Ervinj1

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
305
1 421
Dunaújváros
V4 karakter
Felipe Hernandez
LV karakter
Farooq Ozdemir
Csak nem úgy írtad meg ahogy beszéltük TEEEEEEEEEEEEEEEE. Szerintem az ötleten belül a pénz amibe kerül, idő ami kell a szereléshez több kellene legyen. Így legalább jobban megbecsülnék az emberek a töretlen autót és nem derbyznének. Amúgy támogatom.

Utoljára szerkesztve:

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
A fixkártya megléte miatt nem tudunk beszélni megbecsülésről.
10 percnél ha tovább kellene várni, akkor már ismét csak a fixkártya kerülne előtérbe.
Hiszen, nincs akkora különbözet, ami nem érné meg a pénzt.

Ervinj1

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 14.
305
1 421
Dunaújváros
V4 karakter
Felipe Hernandez
LV karakter
Farooq Ozdemir
Megmondtam mi lesz a sorsod, már most bérelj egy helyet a temetőben, TEEEEEEEEEEE!

• Dühítő
Reactions: Jojo

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Értem az indokokat, de mégis más, ha egy játékos szerel meg, mintsem egy NPC. Viszont, ha már bekerülne, akkor azt a max 10 percet én lecsökkenteném pár percre. Miért? 10 percet leafkolni egy szanaszét tört autóval elég unalmas lenne. Igen, tudom most is nagyjából ennyi időről van szó, de mégis más mikor nem "NPC-k szerelnek", figyelned kell a sorra, aztán a szerelőre, hogy nagyjából mikor fog végezni, esetleg beszélni vele pár mondatot. Ezzel szemben az automatizált rendszernél simán csak afkolni kellene a perceket, mint a halál időt. Telefonról írtam, bocsi a hibákért.

Utoljára szerkesztve:

Osztin

ex ?????????
2019. 01. 10.
228
226
24
Maldegem
V4 karakter
Oswald Fereni
LV karakter
Tevoris Ross Hicks
Nincs annyi fun mint ahogy te beállítod. Fux meg miért ne lehetne rajta? Dildoval könnyebb leverni a bugos itemeket.
Illetve rphez miért ne adna hozzá? Sokkal rpsebb hogy bemész és megszerel egy játékos minthogy te beállsz egy cp-be...
Szerintem téged csak az zavar hogy sokat keresnek. Hidd el, elég megterhelő idegileg ott robotolni azért a pénzért.

Pixel

Barangoló
2019. 01. 10.
141
236
V4 karakter
Grigorij_Stepanov
LV karakter
Thomas_Cooper
Az ötlet nem rossz,de nem hiszem,hogy kivitelezhető,legalább is nem úgy,hogy mindenkinek megfelelő legyen,ezért nem támogatom.

Vic

Újonc
2019. 01. 25.
13
64
26
Veszprém megye
V4 karakter
?
LV karakter
?
Szerintem semmi különbség nincs egy NPC és egy játékos közt, ha szerelésről van szó, hisz mindkettő bindet használ. Nehogy már az legyen a napi RP élményed, hogy a szerelő letolt neked 3 sor bindet a javításról, meg az áfás számláról.

Átlagosan naponta 1× mehetsz szereltetni, ami a valósághoz képest eléggé túlzás. És ezt nem lehet orvosolni, hiába próbálkozunk vele évek óta, mindig lesznek olyanok, akik felelőtlenek, akár a saját kocsijukkal vannak, akár munkajárművel. Ilyen gyakori szereltetés mellett pedig szerintem az volna a korrekt, ha gyorsan és egyszerűen menne végbe a folyamat. Odamész NPC-hez, megszereli, levonja a pénzt és kész, mehetsz vissza élvezni a játékot. Valóban javítana az FPS-en, ha nem lenne hatalmas mappolás, és tényleg menne ki pénz a szerverről, nem pedig csak körbeforogna.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Nincs annyi fun mint ahogy te beállítod. Fux meg miért ne lehetne rajta? Dildoval könnyebb leverni a bugos itemeket.
Illetve rphez miért ne adna hozzá? Sokkal rpsebb hogy bemész és megszerel egy játékos minthogy te beállsz egy cp-be...
Szerintem téged csak az zavar hogy sokat keresnek. Hidd el, elég megterhelő idegileg ott robotolni azért a pénzért.

Egy centit sem zavar, hogy ki mennyit keres.
Vagyis de, de igen zavarna, viszont a szerver elvagyonosodásához képest nem sok vizet zavar.
Zavarna, ha hasonló szintű dolgok nem termeltek volna már a szerverre ennyi pénzt és reális pénzmennyiség lenne a szerveren.
DE, nincs reális pénzmennyiség, és hasonló dolgok és scriptek már termeltek annyit, hogy nem nagy kaland az összeg, így
egyáltalán nem tud zavarni, hogy egy játékos keres heti fél milliót kattintgatással és bind nyomogatással.

Zavar, hogy : fun tenger és fps Pterodactyl és a szerver egyik jelenlegi legnagyobb pénztermelője.
Ezzel a már amúgy sem túl fényes helyzetet gyorsítva rohasztja tovább.
Dildoval könnyebb leverni: valószínűleg egész nap, 10 autón át már remegve várja néhány szerelő, hogy buggos elem legyen :'D
Valószínűleg a hobo sapka, 4 féle fuxal és bogár "raj" ban szemüveggel a valóságot és realitást árasztja.
Igen tudjuk, a szerverszabályzat pontját szó szerint nem sérti, hiszen ezért van a kiegészítő, hogy használják.
(Amikor nem is tudják a legtöbben sajnos).
Jelenlegi szinten az RP-hez semmit sem ad, csak látunk egy bind-et, és hogy sétálgat a mókus az elemmel.
Nem lesz sosem szimulátor, de jelenlegi szinten semmit nem tesz az RP-hez.
Csak FPS-t lehúzza, az ember kedvét megnöveli, hogy fixkártyát vegyen, mert sokszor undorító és termeli a pénzt a szerverre.
e7cd317c200a2b3b114db7bb81565704.png

Peppuu

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
76
67
Budapest
V4 karakter
Tim Blackbourn
LV karakter
Lisa Mccoy
Én teljes mértékben támogatom.
  • Az anyagi része teljesen mindegy kinek mit ad az élvezet és erre mit áldoz be. (Egybefonnám a szemöldököm az orrszőrömmel ha egész nap 3 bindet váltogatva kéne léteznem) Jelenleg igen irreálisak szerintem a pénzmozgások/fizetések/kifizetések a szerveren.
  • Az FPS probléma megoldás része már izgalmasabb. Egyedi intik jól működnek ez a kiindulási alap tetszik.
Egyébként az egy szerelőtelep megoldás is jó lehet de akkor átmappolva valami olyan helyre ami SF vagy LSi játékteret preferálóknak is egyforma távolságra van.
-Dildo és bugos kocsik. Hát NC. Van más eszköz is ami képes erre. Egyébként meg vegye elő üsse le az alkatrészt és tegye el.

• Tetszik
Reactions: Wexutar

Osztin

ex ?????????
2019. 01. 10.
228
226
24
Maldegem
V4 karakter
Oswald Fereni
LV karakter
Tevoris Ross Hicks
Egy centit sem zavar, hogy ki mennyit keres.
Vagyis de, de igen zavarna, viszont a szerver elvagyonosodásához képest nem sok vizet zavar.
Zavarna, ha hasonló szintű dolgok nem termeltek volna már a szerverre ennyi pénzt és reális pénzmennyiség lenne a szerveren.
DE, nincs reális pénzmennyiség, és hasonló dolgok és scriptek már termeltek annyit, hogy nem nagy kaland az összeg, így
egyáltalán nem tud zavarni, hogy egy játékos keres heti fél milliót kattintgatással és bind nyomogatással.

Zavar, hogy : fun tenger és fps Pterodactyl és a szerver egyik jelenlegi legnagyobb pénztermelője.
Ezzel a már amúgy sem túl fényes helyzetet gyorsítva rohasztja tovább.
Dildoval könnyebb leverni: valószínűleg egész nap, 10 autón át már remegve várja néhány szerelő, hogy buggos elem legyen :'D
Valószínűleg a hobo sapka, 4 féle fuxal és bogár "raj" ban szemüveggel a valóságot és realitást árasztja.
Igen tudjuk, a szerverszabályzat pontját szó szerint nem sérti, hiszen ezért van a kiegészítő, hogy használják.
(Amikor nem is tudják a legtöbben sajnos).
Jelenlegi szinten az RP-hez semmit sem ad, csak látunk egy bind-et, és hogy sétálgat a mókus az elemmel.
Nem lesz sosem szimulátor, de jelenlegi szinten semmit nem tesz az RP-hez.
Csak FPS-t lehúzza, az ember kedvét megnöveli, hogy fixkártyát vegyen, mert sokszor undorító és termeli a pénzt a szerverre.
e7cd317c200a2b3b114db7bb81565704.png
Mutass már egy szerelőt akinek egész nao a kezében van a dildo ?? Ezt te sem gondoltad komolyan. Ezt még adminok is szankcionálnák...

Smith válasza:
Tilos a Dupla hozzászólás!
Figyelmeztetést oszom!
by Smith

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.