Luigi Damiani - Elijah Nygaard [Maxii] [NE Helyezzétek!]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Don 2X

Újonc
2019. 01. 31.
61
160
V4 karakter
Devin Liao
Glen Park nem számít forgalmas helynek, mert ott egy banda operál, ezért elvész a safe zonasága. Itt tükröződik a fogalmatlanságod.

De jó hogy magad bevallod, hogy nem tudsz a dobozon kívül gondolkozni, mert a bandák közti összecsapás (amiben autóval kergetik egymást) felér egy rendőri üldözéssel, példaként írtam csak.

De legalább képtelen voltál önálló gondolatot is belevinni a hozzászólásodba, ha már rákérdeztem hogy szerinted mi a Non RP, mivel az nem szerepel a szabályzatban, nem adtál rá választ. Becsülöm benned hogy ilyen őszinte vagy.

Don 2X

Újonc
2019. 01. 31.
61
160
V4 karakter
Devin Liao
  • Tetszik
Reactions: original.oliver

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 407
7 933
22
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Dicsértessék! Mivel meg lettem említve így ide írok.

Nos NonRP akkor történik mikor az egyik fél olyan szabálytalanságot követ el amely az RP szituációba nem illik bele.

Két külön RP szituációt össze lehet fonni, ez mind ember függő, ha lelőnek akkor ne csodálkozz, nem tudod mi volt az RP előzménye az adott szituációnak. De nem is lettél lelőve szerintem ezzel boldog lehetsz.

De nézzük a szitut: Te neki mentél Ferinek Ő pedig rádlőtt. Nos Feri egy másik aktív szituációba volt amelybe te bele léptél. Alapból egy olyan szituáció volt az amelyen Ő már felhúzta magát és összetévsztett téed a kersett személyekkel. IC ezért rádlőtt. A karaktere ezt mind megengedheti mivel a development megvan hozzá. Másik tényező, hogy te Glen Parknál voltál amely egy olyan környék ahol bandák vannak.

Carlos Turf mapja már nem aktuális. Elárulom neked, hogy havonta egyszer jön fel 10 percre. Éppen érettségizik és nem jár fel sehova.

Lui

vamoooos
Very Important Person
2019. 01. 10.
2 219
5 453
24
Kárpátalja
V4 karakter
Luigi Damiani
Teljesen korrekt választ kaptam, egy percig nem vitatom :D
Azonban a panaszom ugyanúgy áll, ahogy eddig. Nem ok a lövésre, illetve az RP hiányára sem. Csupán ezt fejtettem ki.

Martonka

immortal
2019. 01. 09.
165
132
Nyíregyháza
V4 karakter
Cain Harden
Zárom bírálásig,ha találok valami kivetnivalót a pkban jelzem itt.

Edit: Elolvastam a panaszkönyvet és döntöttem.
@Luigi: Két dolgot nem értek. Az egyik az,hogy te magad tartod a sértett félnek és a mindenhatónak azzal az indítékkal,hogy mindenki ellened van és téged minősít,amikor neked is bőven van a listádon az egész panaszkönyv során. Egy katasztrófa amilyen gúnyos és flegma stílust képviselsz. Szerintem örülj neki,hogy nem osztok inkább egyikőtöknek sem figyelmeztetést,hanem hagylak menni titeket két ellentétes irányba. És nem kell minden 2. hsz-t jelenteni,hogy szerinted sok a minősítés.
tl;dr: nem adok figyut,de a továbbiakban ügyeljetek,hogy mit írtok.

Utoljára szerkesztve:

Maxii

i heard you were looking for me ☀️
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Sziasztok
Ahogy látom fórumon nem fog sikerülni ezért várom mint a két félt holnap (2019.03.04 18:00) a várómban TS-en

Amennyiben valakinek nem felel meg az időpont keressen fel TS-en vagy fórumon

Maxii

v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Ahogy korábban leírtam TS-en akartuk megbeszélni az ügyet, Elijah Nygaard-al már beszéltünk az ügyről.
A panaszt péntek estig lezárom

Maxii

v4
2019. 01. 09.
828
1 584
22
Szentendre
soundcloud.com
V4 karakter
Maximilian de Martel 🌴
LV karakter
Ashley Flores
Sziasztok
A kocsiban Trey és társai fegyverekkel ültek, hogy egy másik bandával rendezzenek egy ügyet.
Az ütközés után tény és való, hogy elővették a fegyvert és megdaráltak titeket, de nem ölték meg egyikőtőket sem
Ezáltal a lövést figyelmeztető lővésként adhatták rátok, amit megértek.

A panasz jogtalan
DE
Trey-t és társait figyelmeztetni szeretném, hogy legközelebb kerüljék az ilyen szituációkat.

Zárom, helyezhető a lezártakhoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.