"Le style c`est l`homme meme" avagy a stílus maga az ember!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Reila

Barangoló
2022. 12. 23.
78
700
Palermo
V4 karakter
Reila Cortez 🦊
Sziasztok!

Becenevemen Rókaként -fedőnevem, hogy anonim maradhassak- ismernek, hobbi fotós és blogger vagyok, aki gyakran járja See City utcáit, hogy port kavarjak és megtaláljam a legérdekesebb dolgokat. 🔥

Célom ezzel az, hogy színesebbé és ismertebbé is tegyem a városunkat és a benne élőket, legyen is szó a munkanélkülitől kezdve a sikeres vállalkozón át az "oldtimer" gépjárműveket gyűjtő személyekig.


Ha találkozol velem az utcán nyugodtan szólíts meg vagy írj egy e-mailt a telefonszámoddal -fórumon PM-, ha szeretnél egy kis reklámot, egy kis polgárpukkasztást kelteni, én támogatni foglak! Csak hivatkozz a lenti idézettel, ami a kampányomat képviseli:
"Le style c`est l`homme meme"
avagy
A stílus maga az ember!



"Ajánlom ezt mindenkinek, de legfőképp az idézetet felismerőmnek, azaz a Múzsámnak, aki nélkül ez sose kerülhetett volna a nyilvánosságra!"


Egy életre adósod maradok. Ölel, Róka.



Reila-new.png
 
Utoljára szerkesztve:

Reila

Barangoló
2022. 12. 23.
78
700
Palermo
V4 karakter
Reila Cortez 🦊
Akkor ezennel az első bejegyzést nem is kezdhetnénk mással, mint az elbűvölő vörös döggel, Ane-nel. Ane egy igazán tökös csaj, aki igazán megmutatja. hogy a társadalom által bekategorizált jelzők manapság már nem igazak, mint például: hogy a nő csak a konyhába való!

Így be is mutatnám nektek Ane-t, a Mechanic Chica-t, aki főnök létére is beáll szerelni és nem fél összepiszkolni a kezét!


ane2.png

Róka: Mit tudhatunk rólatok? Miért válasszon titeket a nép, ha szereltetni akarnának?

Ane: Hogy miért? Mert a csapatunk nagyon profi, fiatalos és rugalmas. Mi nyújtjuk a legjobb árakat és viszonylag gyorsan is dolgozunk. Persze az egész megjelenésünkhöz a versenypálya is hozzátesz, ami vonzza az embereket, ezzel pedig az is jár, hogy betévednek hozzánk. Amikor pedig nem adja ki a kanyar, helyben vagyunk és sietünk a segítségükre.

Róka: Ez a versenypálya eléggé jól hangzik! Mivel tennéd kecsegtetővé még jobban?

Ane: Változatos helyszín vár és ezáltal fejlesztheted a vezetési képességed, jobb leszel ha menekülnöd kell! Mondjuk a zsernyák elől, aki rád szállt! *nevet*



Ane, meló közben


Róka: Mondd Ane, ér téged valamilyen atrocitás, amiért nőként egy férfias szakmát űzől?

Ane: Őszintén válaszoljak? *nevet* Igazából vegyes a felhozatal, de ezeket tudni kell helyén kezelni. Túlnyomó részt a nőkkel a férfiak kedvesek és elégedettek a munkával, amit kapnak tőlem. Sokan ismernek már, így ritka az olyan, hogy beszólnak.

Róka: Milyen a csapat, akikkel dolgozol? Mondhatjuk, hogy erősödő gyengébb nem van jelen? *nevet*

Ane: Tulajdonképpen igen, mivel egyre több nő áll szerelőnek. Mindenkinek meg van a stílusa, a személyisége, de elmondhatom, hogy nagyon jó csapat dolgozik a SeeRing szerelőtelepen. Mindenki pörög, dolgozik és igyekeznek a legjobb tudásuk szerint segítségre lenni a kuncsaftok részére.




Róka: Akkor végezetül csináljunk még egy reklám képet rólad és hagyjunk nyomot az utókornak is, kell egy közös kép veled Baby! Mit szólsz?

Ane: Persze, nyomjuk meg! Hiszen hogy is mondtad? *nevet*

Közösen: Le style c`est l`homme meme avagy a stílus maga az ember!


ane-6.png


Ane-Rei.jpg

 
Utoljára szerkesztve:

Reila

Barangoló
2022. 12. 23.
78
700
Palermo
V4 karakter
Reila Cortez 🦊

Most egy igazán klassz duót hoztam Nektek, akik úgy hívják magukat, hogy a legstabilabb férfiak! Ezzel nem is tudok vitatkozni, nézzétek is meg Ken Itsuma és Yannick de Vries szakemberek egy "laza" estéjét.

1qww.png
Róka: Srácok, akkor ma egy szolgálatban felülök hozzátok. Nehéz egy átlagos éjszakás meló?

Ken: Ez nagyon sok mindentől függ, de szerintem azt elmondhatjuk mind ketten, hogy sosincs megállás a városban, igaz Yannick?
Yannick: Most az egyszer végre nem hazudsz kedves Rezidens úr! *nevet*

Róka: Jelenleg van hozzátok felvétel? Miknek kell megfelelnie egy jelentkezőnek, ha épp erre a gyönyörű pályára tévedne?

Ken: Igen, lehet most is jelentkezni. Egy formanyomtatványt kell a honlapunkon kitölteni, ott van néhány kérdés, amelyre válaszolni kell. Nem mellesleg szerintem egy szép hivatás, most már anyagilag is megbecsülve. *nevet*


Ken, meló közben

Róka: Meddig tart egy szolgálat? *jobb oldali képen az arcok cenzúrázva, kivéve mentős*

Ken: Hétfőtől Péntekig 15 órától 21.30 óráig, szombaton pedig 14 órától 22.30 óráig. De áruld el, mert érdekelne engem is valami: Te nem félsz a vértől? *nevet*

Yannick: Ken, nézz már Rókára! Ő nem az aki fél, hanem az a típus, aki issza! *nevet*

Róka: Azt hiszem titeket kell majd ellátni, ha tovább szívjátok a vérem, remélem erre is van speciális képesítésetek! *nevet*




Róka: Szeretném ezt a varázs duót lefényképezni a jövő számára! Van ellenvetésetek?

Ken és Yannick: A legstabilabb emberekről készíthetsz képet! De utána mi is csinálunk neked egy meglepetést. *nevetnek*


1qww234.png


asdsd2.png


Róka: És ha inkább kihagynám? *nevet*

Ken és Yannick: Hogy is szól a szlogened, mit mondtál? *nevet*

Közösen: Le style c`est l`homme meme avagy a stílus maga az ember!

Ken és Yannick: De most kivizsgálunk! *nevet*

Róka: NEEEE NEEEEE *nevet*

aaa.png

 
Utoljára szerkesztve:

Reila

Barangoló
2022. 12. 23.
78
700
Palermo
V4 karakter
Reila Cortez 🦊
Szia!
Három hete nincs update. Fogod még folytatni?
Szeretném, de érdekes alakokat találni IC, amivel nem egy “tudjuk le gyorsan” posztot készítek, eléggé nehéz! 🥺

Mindenki egyedi és sajátos, de itt a nagyon kiemelkedő vagy valamivel a nem hétköznapi személyeket szeretném kicsit “reklámozni”, akik veszik a fáradtságot, hogy az RP-be igazi stílust és egyéniséget visznek! 🥰

Plusz nehezítő körülmény, hogy nem mindig vagyok én se elérhető, ha meg igen, akkor a nem épp emberbarát órákban.

Türelmed szeretném kérni -és ha van rá lehetőség, a jövőben is nem ez a 2-3 hét-, 1-2 napon belül már egy ilyen blog közzé lesz téve! 😊
 
Utoljára szerkesztve:

Reila

Barangoló
2022. 12. 23.
78
700
Palermo
V4 karakter
Reila Cortez 🦊

Sajnos kicsit zsúfolt lett az életem a szeptemberi hónaptól, de ez nem jelenti azt, hogy elfeledkeztem volna arról, hogy a városban bármi érdekes dolgot is felkutassak. Egy gyanútlan esti kocsikázásom során felfigyeltem egy narancssárga autóra, ami jóga oktatást hirdetett. Sose voltam még ilyen foglalkozáson, így gondoltam, megnézem, hogy ugyan mit is nyújthatna.

Azon a véleményen vagyok, hogyha az ember valami újat próbál ki, azzal sose lesz kevesebb, csak több.

Nem is haboztam tovább, ezért a kocsin feltüntetett telefonszámon felvettem a kapcsolatot az oktatóval, magával, Chihiro Tatsumoto-val, akinek személyében egy igazán sportos, szexi és vagány ázsiai csajszit ismerhettem meg.

Így neki szeretnék segíteni, hogy járjatok minél többen az óráira, mert ez nem csak testileg, hanem szellemileg is felfrissíthet titeket is úgy, mint minket!

j-ga2.png
Róka: Nos, Chihiro, mesélj nekünk kicsit magadról!

Chihiro: Én lenni, teljes nevem: Chihiro Tatsumoto, nálunk így írni a nevem: 千尋 立本. Japánban, Maebashi-ben születni, ez egy nagyobb város Tokyo mellett. Otthon volni iskolában és középiskolában is. Itt élni 25 évig, utána a családommal költözni San Fierroba, ahol szüleim egy éttermet csinálni, sokáig én is csak nekik segíteni, etetni tyukokat, fejni teheneket, mert nehéz lenni a munka keresés itt.


Róka: Hogyan találkoztál a jóga világával?

Chihiro: Hazámban nem volni nehéz nem találkozni a Jógával. Tudni én vallásom lenni Buddhista, itt sokan jógázni és meditálni reggel és este is. Nekünk általános iskolában szabadon választott, délutáni foglalkozás volni a jóga. Először magamtól a középiskolában foglalkozni a jógával, amikor a tanítási órák után barátnőkkel menni a parkba jógázni. Később magamtól olvasni utána a többi jóga irányzatnak, például a Hatha és a Vinyasa-val. Közben megcsinálni két oktatói képzést, mivel elég sok órát jógázni és javasolni nekem, hogy csinálni meg. Akkor még nem gondolni, hogy egyszer ebből fogni megélni.


Chihiro

Róka: Kinek ajánlanád a jógát? Mit nyújt ez annak, aki részt vesz ezen?

Chihiro: Mindenkinek ajánlani. Segíteni egészségesnek maradni, erősebbé, hajlékonyabbá válni. Jóga alkalmával megismerni önmagad, a testedet. Tudom ezek olyan spirituális dolgok lennének, de nem. A weboldalon én összeszedni pár tanulmányt, amik bizonyítani, hogy a jóga igen is megváltoztatni a tested és gondolkodásod.



Róka: Ér téged valamiféle atrocitás, amiért ázsiai vagy? Vannak komolytalanok az órákon?


Chihiro: Mióta ide költözni, mindig is csúfolni engem. Folyton kínainak mondani engem. Sokáig nem is mozdulni ki a lakásból, mert mindig félni, hogy mit mondanak rám. Aztán lassan már nem érdekelt és már nem foglalkozni vele, de ez nekem hinni el sok időbe telt. Mióta elkezdeni a vállalkozást, azóta komolyabban venni engem az emberek. A jóga órákon sokszor volni olyanok, akik nem venni komolyan a jógát. Volni olyanok, akik csak viccből jönni el, akik nem mindig csinálni azt amit mondani és beszélgetni folyton. Ők nyilván nem fogni megérteni a jóga lényegét, ők csak kipróbálni ezt is, de ha kifizetni az órát és nem zavarni meg azokat akik komolyan veszik, akkor nem lenni probléma.

g1.jpg

Róka: Mondd, mi a legnagyobb álmod?

Chihiro: Az álmom? Igazából én szeretnék boldog lenni. Nincsenek nagy céljaim. Amikor a városba költözni, akkor még arra gondolni, hogy szerezni egy jó állást, családot alapítani és élni egy kertes házban. Viszont mióta elindítani a saját vállalkozásom, azóta ezeket a célokat félretenni. Megtanulni, hogy így a saját főnököm lehetni, így jobban be tudni osztani az időmet. Lehet jó lenne egy saját ház, de egyenlőre meg lenni nélküle.

Az egy hónapos nyitva tartás alatt viszont észre venni, hogy egyre kevesebb az érdeklődő a jóga iránt, úgyhogy mindenképp szeretni bővíteni a szolgáltatásokat. Más jóga oktatása, esetleg meditáció, de lenni olyan ötletem is, hogy egy másik vállalkozásban egészen mással foglalkozni amire nagy igény volni itt a városban.



Róka: Szeretném ha többen járnának, így mindenképpen reklámozni foglak, mivel ez nem csak egy kultúra, hanem egy stílus is!



WEB: https://joga-oktatas.webnode.hu/



test.png








j-ga1.png




g6.jpg



Közösen: Le style c`est l`homme meme avagy a stílus maga az ember!

A képekért hálás köszönet a legdögösebb vörösnek: Ane Tinsley-nek! 💋❤️‍🔥
 
Utoljára szerkesztve:

Reila

Barangoló
2022. 12. 23.
78
700
Palermo
V4 karakter
Reila Cortez 🦊
18-as-karika.png


Tisztelt olvasók!!!
A következő cikk a napokban történt eseményekről fog szólni, amely megrázta egész See City utcáit, lakosait!

Az interneten és az újságban is futótűzként terjed a legújabb mészárlás, amelyet hivatásos állományú tagok kiviteleznek. Láthatjátok, hogy gyermeki könnyedséggel szorítják a gépkarabélyaikat, maroklőfegyvereiket az előttük térdelő ártatlan és védtelen civilekre.

Erre felbuzdulva ti is számos újságcikket és videót küldtetek nekem, hogy figyelmeztessem én is azokat, akik esetleg még nem látták vagy nem értesültek volna a hírről! Kérlek titeket, vigyázzatok magatokra, mert sose tudni, hol csapnak le az egyenruhások újra és újra. Azt hiszem ide is igazán vonatkoztathatjuk a blog jeligéjét, a "Le style c'est l'homme meme" avagy a stílus maga az embert, ahol láthatjátok, hogy az emberiség mennyire romlott!



Az online is elérhető cikk az alábbi linken tekinthető meg, ahol számos hozzászóló fejezi ki véleményét az esettel kapcsolatban:
>>>>>>>> Luchese News- Rendőrállam avagy diktatúra felsőfokon! <<<<<<<<

UPDATE!!!!

Új cikket linkeltek a civilek, olvassatok bőven az esetről:

>>>>>>>> Neuigkeiten aus San Fierro cikke <<<<<<<<



Civil szervezetek vették fel velem a kapcsolatot, hogy tüntetést szerveznek a Los Santos-i kapitányság előtt

2023. október 14-én 20.00 órakor

És arra kérnek titeket, hogy menjetek el, tegyetek együtt a jövőért!



Egyben felmerül a kérdés:

Ti kinek/minek hisztek?

Az esetleg félrevezető online cikknek, aki jó színben akarja feltüntetni a rendőröket, hogy kényszerítve vannak
vagy

a szemeiteknek, amint látjátok, hogy a rendőrök szemrebbenés nélkül kivégzik a polgári ruhás személyeket?



A következő videók a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat tartalmaznak, így annak megtekintése korhatáros (18+), illetve saját felelősségre történik, felelősséget a blog posztolója nem vállal.


112bgif.gif


112cgif.gif


112gif.gif


112dgif.gif


112egif.gif


112f.gif

(Forrás: Szemet szemért, fogat fogért, azaz a Talio elve)


Óvva kérek minden kedves olvasómat, hogy figyelmeztessék szeretteiket, hogy a városban DIKTATÚRA kezd uralkodni, VIGYÁZZON MINDENKI MAGÁRA!!!



Ölel mindenkit: Róka🦊


 
Utoljára szerkesztve:

Clancy

Egy elbűvölő személyiség
Globális Moderátor
v4
2019. 09. 17.
266
400
V4 karakter
John Shelton
Felkeresett, hogy folytatni szeretné, ezért kérésére újranyitottam.
 
  • Fire
  • Imádom
Reactions: Ivano és Reila

Reila

Barangoló
2022. 12. 23.
78
700
Palermo
V4 karakter
Reila Cortez 🦊

Bueno serra ropogós pipik és kakasok!


Nos, visszatértem, mint ahogy azt látjátok is, hosszas pihenés után immáron felfrissülve ismét elkezdek a városban található csúcs szuper dolgokról posztolni nektek. Ugyan miért is ne tenném? Mint tudjátok, rengeteg hír csapja meg a fülem nap, mint nap, azonban először program lehetőséget szeretnék ajánlani nektek.

🍱🫕

Tudtátok, hogy nyílt egy új étterem San Fierro-ban? Még hozzá nem is akármilyen, egy igazi ázsiai ízvilágot kínálnak neked az ott dolgozók! friss alapanyagok, a Pho leves kellemes illata, a kimchi páratlan íze és a sushi fanok arany darabjaitól kezdve mindent is megtalálhattok!


🍙🍜🍲

Hamarosan a tulajdonost megkeresem és készítek vele egy riportot, addig pedig engedjétek meg, hogy bemutassam kezem munkáját, ami az ázsiai étterem enteriőrje, mivel sokat tudhatjátok, hogy ingatlan felújítással foglalkozom, ez az én szívem munkája!


🍣🥟

A szót nem is húznám tovább, beszéljen az alábbi videó!




 

Reila

Barangoló
2022. 12. 23.
78
700
Palermo
V4 karakter
Reila Cortez 🦊

A napokban nemrégiben megrendezésre került a II. RIZZ Verseny, még hozzá nem is akármilyen:

a Nőnapi "Rizz" Party! 🌹

Elmondhatjuk, hogy a Valentin-napi "Rizz" Party ❤️ után eldöntöttük, hogy miért is szakítanánk meg ezt az eseményt, hiszen mindig találhatunk ezekre az összeruccanásokra egy rohadt jó alkalmat!

rizzmester.png


Ezen az eseményen még igencsak kezdőként voltunk jelen mi is, így köszönjük a türelmes hozzánk állást, hiszen ez jelentősen hozzátett ahhoz, hogy a 2. alkalommal már sokkal jobbak legyünk.

Továbbá közhírré tétetik, hogy hivatalosan is megalapítottuk:

🔥 a "RIZZ" elnevezésű Party-kat, melyek a jövőben is neves eseményekhez fognak kapcsolódni. 🔥


A nőnapi eseményen hivatalos fotósunk (@Miss Lacky) mellett egy különleges Security Team biztosította a rendezvény zavartalan lebonyolítását.

gallery162.jpg


Elmondhatjuk, hogy az ütőképes és igencsak kemény kötésű, jó megjelenésű férfiak kisujjában benne van a szakma, hiszen az este folyamán fellépő egyetlen kisebb problémát is úgy elhárították, hogy a rendezvényen résztvevők szinte semmit nem érzékeltek belőle!

(BTW: a háttérben már készülődik a legújabb esemény megszervezése és a Security Team-el való együttműködés megkötése, így a bulin balhézni akaró személyek kedvét elvenném, hogy esélytelen, ne is próbálkozzanak! ;))



Az legutóbbi estéről pedig pár kép, hogy a jövőben kedvetek legyen csatlakozni:







13x.jpg

9x.jpg























5x.jpg


16x.jpg
3x.jpg






















1x.jpg


Nem utolsó sorban, köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttetek, köszönöm a csapatnak, akikkel együtt dolgozhattam
(@SoZzz, @mira @Jasmin @Miss Lacky, Nyx és a Secus fiúk :) )
nélkületek nem sikerült volna!


Szeretnétek, hogy az elhangzott RIZZ szövegek is kikerüljenek? Ha igen, reagálj egy: 🔥

 
Utoljára szerkesztve:

DreeN

Áve, Nagy Testvér!
Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
691
1 161
20
V4 karakter
Anthony Hardwick
LV karakter
Anthony Hardwick
Eltelt 3 hét, ha folytatod írj GMOD-nak.
 
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.