A negyedik és ötödik hét értékelése:
Ezen a dupla héten a Honvédség állománya révén tovább nőtt az alapítványba eddig belépettek létszáma, melyet kifejezetten pozitívnak értékelünk. Egyéb okok végett az a döntés született, hogy ez a költségvetési hét duplázva lesz, azaz két hét lesz egybe vonva. Jövőhéttől természetesen visszatérünk a szokásos heti rendszerre.
A Rendőrség állományából eddig nem lépett be tag, így a költségvetés ott halmozódik, jelenleg 600.000$-nál tart. A jövőhéten belépett Rendőrségi állománytagok közt 900.000$ lesz szétosztva.
Az 5. hét szorzói:
Az újonnan becsatlakozás végett (az amúgy teljes ezüst tagságot megtörte egy bronz tag. A teljes költségvetés ezen a két héten összesen (4. és 5.) 1,200.000$ volt.
Ennek fényében az alábbi szorzók szerint kapják meg a főállásból származó jövedelmük egy részét:
Bronz tagság => A fizetése 169,4%-a;
Ezüst tagság => A fizetése 225,4%-a
Arany tagság => A fizetése 281,4%-a;
Platina tagság => A fizetése 337,4%-a.
Az átvétel menete:
Keresse fel egy munkatársunkat a 38761111429-es telefonszámon, aki átadja a felüljegyzett összeget.
Az átadást követően aláírással tanúsítja az összeg átvételét, valamint az alapítvány főkönyvelésébe is feltüntetésére kerül az átvétel.
Én (alulírott) elismerem, hogy a felüljegyzett összegeket átvettem.
Ivano Luchese
Kód:
[IMG]https://goo.gl/CMC9ZH[/IMG]
[FONT=century gothic][SIZE=4][COLOR=#ffc954][B]Én (alulírott) elismerem, hogy a felüljegyzett összegeket átvettem.[/B]
[SIZE=7][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#BDBDDB]Ivano Luchese[/COLOR][/FONT][/SIZE]
Utoljára szerkesztve: