Az második hét értékelése: A második héten a költségvetés megközelítőleg 500.000$ volt, melyet a 19 jelenlegi tagunk közt, arányosan osztottunk el. Továbbá felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a egyéni támogatásokat az alapítvány felé továbbra is szívesen fogadjuk. A következő héttől megkezdődik a Rendőrség támogatása is, így számítunk a rendőri állomány egy részének csatlakozására is.
A harmadik hét szorzói: 7 tag BRONZ besorolást tölt be, azaz még nem töltötték be a 14 nap tagságot, de 12 tagunk tovább lépett ezüst besorolása, az Ő támogatásuk ez által jelentőssen növekedett.
Ennek fényében az alábbi szorzók szerint kapják meg a főállásból származó jövedelmük egy részét:
Bronz tagság => A fizetése 187,4%-a;
Ezüst tagság => A fizetése 249,4%-a
Arany tagság => A fizetése 311,4%-a;
Platina tagság => A fizetése 373,4%-a.
Az átvétel menete: Keresse fel egy munkatársunkat a 38761111429-es telefonszámon, aki átadja a felüljegyzett összeget.
Az átadást követően aláírással tanúsítja az összeg átvételét, valamint az alapítvány könyvelésébe is feltüntetésére kerül az átvétel.
Én (alulírott) elismerem, hogy a felüljegyzett összeget a harmadik hétre átvettem. Ivano Luchese
Kód:
[IMG]https://goo.gl/CMC9ZH[/IMG]
[FONT=century gothic][SIZE=4][COLOR=#ffc954][B]Én (alulírott) elismerem, hogy a felüljegyzett összeget a harmadik hétre átvettem.[/B]
[SIZE=7][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#BDBDDB]Ivano Luchese[/COLOR][/FONT][/SIZE]