Volt adminként tisztában vagyok vele, hogy hányszor volt egy nap olyan PM, hogy RP nélkül tovább hajt, cserbenhagyás, animba esek odajön és kiröhög majd elhajt stb stb...
Ez is egy érdekes kérdés. Ha valaki rendesen leRP-zi az ütközést, de utána odamegy kiröhögni, instant jail jár, ahogy arra is, ha nem RP-zi le. De arra sokkal ritkábban, ha valaki szándékosan okoz ilyen balesetet, hogy kicsesszen a másikkal, csak azért, mert hűde jó volt 250-el végigveretni a szembesávban. Szerintem a szankciós rendszer kibővítésére lenne szükség etekintetben.
Plusz relatív, hogy mi nonrp-s közlekedés
Az tény, hogy nem lenne megoldás minden apróságért jail-be ültetni, de a közelmúltban is rengeteg olyan szitut láttam, amibe elég belegondolni, hogyha a te hús-vér tested ülne a volánnál, és fognád a kormányt, akkor mikor történhetne meg. Szerintem ilyen megközelítéssel nem lenne olyan nehéz meghúzni egy határt.
nem mindegy hogy valaki a városon mindig 300+-al megy végig vagy normálisabban vezettem én is sok vennomos kocsit de valahogy tudtam vele nem 300++-al menni a városban
Ha nem tudod kulturáltan, normálisan megfogalmazni a véleményedet, akkor senkit se fog érdekelni, így erre a mondatra reflektálnék.
Ha a gyorshajtástól el is tekintünk, mert a problémát szerintem nem az okozza, hanem mondjuk az, ahogy egy beláthatatlan kanyarban az életét kockáztatva csapódik ki a szembesávba, ahol teljesen randomfaktor, hogy mi lesz a karakterével, de simán belehalhat. És a karakter életének biztonságára nagyon sok megkötés van már.
tudom, hogy rossz érzés mikor húzod a pótkocsit és neked mennek
Mégha csak a menekülőkről lenne szó, akkor lehet nem okozna ez az egész ekkora felhajtást, mert ott tény, hogy érdemes is lényegesen engedékenyebbnek lenni. Inkább azokról van szó, akik ezt értelmetlenül csinálják.
Mi értelme lenne ha ha azért, ahogy ic közlekedsz kapnád a jailt?
Itt is lehet szó nonrp-ről, meg reális vezetési stílusról, ami elkülöníthető lenne. De nem lehet mindenre ráfogni, hogy ic, amikor teljesen szürreális.
Az viszont szerintem abszlút elvárható egy multiplayer játékban, hogy a saját nemtörődömségemből adódóan ne okozzak kárt más játékosnak feleslegesen. Mit értek ez alatt? Bűntetés csak akkor járjon, ha valaki szembesávban halad, vagy nem adja neg az elsőbbséget más játékosnak (természetesen ha az RP-helyzet megkívánja ezektől el lehet tekinteni). Hogy ezeket a feltételeket ki milyen sebességgel, hogyan vezetve teljesíti, neke édes mindegy, csak azt várom el, hogy maradjon a sávjában, és ha esetleg macisajtos, vagy nyolcszögletes táblája van, akkor fékezzen le 2 másodpercre, és nézzen körül, hogy jön-e valaki. Nem azon a kevés időn fog múlni a sikeres üzlet AKK-n.
Így az első mondat jó, de a szembesávból is érdemes több csoportot csinálni. Van, ami egy SMS írása mellett tempomattal átgurul, és ebből lesz baleset. Nem ez a baj, hanem ha valaki több százzal huzatja ott, mintha nem lenne holnap.
Az utolsó mondatoddal meg azt fogod elérni, hogy mindenki ezt emeli ki, és nem akarnak foglalkozni a mondandód tartalmi részével.
Figyelj eddig kint voltak a táblák és nem néztem körül egyszer sem. Most nincs kint a tábla és úgyan úgy most sem nem nézem körbe, full felesleges, hogy van tábla vagy sincs.
Ez volt az alaptéma, ebben egyetértünk, teljesen feleslegesek a táblák, a balesetek meg csökkentek szerintem, mióta kevesebb van.
IC szankciót így is meg lehet oldani, szerintem ez tisztasor, de azt talán senki se vitathatja el, hogy a nonrp-s vezetés fogalma létezik, és valamit lehetne/kellene tenni ellene.
Annyira király hogy erről szól egy rp szerver amúgy, de tényleg. Ertem én h mindenki érezze jól magát, meg minden, nincs is ezzel baj (én sem 30km/hval kocsikazni jarok fel), de azért maradjunk már legalább egy kicsit is közel az eredeti indittatashoz, és ne azoknak kelljen már alkalmazkodni/ szpni akik úgy jatszanak egy rp szerveren ahogy elvileg illene… ha arkon bokron atmesz 200zal, törsz zuzol mindent, és nem erdekel a következménye (mikor elvileg a karakteredre már a száguldás miatti adrenalin is hatassal van…) akkor az igen is nonozas, nyugodtan szankcionálható lehetne
Szerintem jól összefoglaltad, és ez még mindig nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy akik szeretnének tekintettel lenni másokra, ugyanúgy kihasználhassák, ami a kocsijukban van. Lehet ezt is rendesen csinálni.