Közlekedési táblák visszarakása [San Fierro]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
Srácok, nem lehet ebből kiindulni, hogy lényegtelen. Amíg egyetlen egy normális sofőr van ebben a városban, addig van remény, és addig igenis megéri venni a fáradtságot és foglalkozni ezzel. Legyen csak bent az a tábla, hajtson csak neki az az ember aki képtelen betartani a KRESZ-t, majd ha az 5. heal kártyája megy el miatta, vagy 5. alkalommal üli le miatta a 10 perces pihit, lehet elgondolkodik rajta, hogy megéri így vezetnem, vagy inkább picit változtatok a vezetési stílusomon. Egyre megy. A világban sem lehet úgy hozzáállni egy problémához, hogy lényegtelen, vagy mindegy, mert úgyis csesznek rá. Ha nincs tábla, felelősségre sem tudjuk őket vonni miatta (NAV/PD). Ez a lényeg, hogy csak adva lett alájuk a ló...

• Tetszik
Reactions: ReWeR és Ticoo

Markusz.

Love Spaz
2019. 05. 21.
82
410
Szigetszentmiklós
V4 karakter
Erjet_Reufi
LV karakter
Finlay Willis
Srácok, nem lehet ebből kiindulni, hogy lényegtelen. Amíg egyetlen egy normális sofőr van ebben a városban, addig van remény, és addig igenis megéri venni a fáradtságot és foglalkozni ezzel. Legyen csak bent az a tábla, hajtson csak neki az az ember aki képtelen betartani a KRESZ-t, majd ha az 5. heal kártyája megy el miatta, vagy 5. alkalommal üli le miatta a 10 perces pihit, lehet elgondolkodik rajta, hogy megéri így vezetnem, vagy inkább picit változtatok a vezetési stílusomon. Egyre megy. A világban sem lehet úgy hozzáállni egy problémához, hogy lényegtelen, vagy mindegy, mert úgyis csesznek rá. Ha nincs tábla, felelősségre sem tudjuk őket vonni miatta (NAV/PD). Ez a lényeg, hogy csak adva lett alájuk a ló...
Ez a táblás dolgok rettenetes fölösleges mivel nem láttom még mindig az értelmét. Nem fog máshogy vezetni a player, ha van tábla ha nincs. Legalább nem lesz annyi kellemetlen szituáció, mint például sf alagút után volt egy tábla full random az út szélen és ha szemben jöttek (persze a te sávodban), akkor minden féle képen belerobbantál a táblába. Felesleges és ennyi. Semmivel sem változtat a vezetési morálon.

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: RageX és Dzsek

Dzsek

most már nevethetsz😉
2019. 01. 24.
853
3 825
Nagykanizsa
V4 karakter
Jan Flis
LV karakter
-
V2 karakter
-
Dimoon leírta azt amit én is gondolok. Csakis a playereken múlik hogy vezetnek, a táblák miatt nem fog lassabban menni, ha akar bemegy ugyanúgy a kereszteződésbe. Egyébként olyan ritkán ütközünk kereszteződésekbe, inkább a szembe sáv/ átjön a te sávodba szokott lenni a probléma forrása.

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: RageX és Markusz.

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
Rendben, elfogadom a véleményeteket. Erre is reflektálnátok, kérlek? @dimoon @Dzsek

Ha nincs tábla, felelősségre sem tudjuk őket vonni miatta (NAV/PD). Ez a lényeg, hogy csak adva lett alájuk a ló...

Mert feljebb erre próbáltam kilyukadni. Így nem tudjuk őket megbüntetni, maximum gondatlan vezetésért, de táblák híján az is bajos, mert marad a jobbkéz szabály, ami ha elég lenne a közlekedéshez akkor IRL sem lennének táblák.

Na mindegy, várom az ötleteket akkor arra, hogy hogyan büntessük meg ezeket a sofőröket, ha most már a szerver is védi a vezetési stílusukat, morálukat stb... sőt mi több szerintem nem túlzok azzal a szóval sem, hogy támogatja is őket benne - persze nem állítom, hogy tudatosan.

Markusz.

Love Spaz
2019. 05. 21.
82
410
Szigetszentmiklós
V4 karakter
Erjet_Reufi
LV karakter
Finlay Willis
Rendben, elfogadom a véleményeteket. Erre is reflektálnátok, kérlek? @dimoon @Dzsek

Mert feljebb erre próbáltam kilyukadni. Így nem tudjuk őket megbüntetni, maximum gondatlan vezetésért, de táblák híján az is bajos, mert marad a jobbkéz szabály, ami ha elég lenne a közlekedéshez akkor IRL sem lennének táblák.

Na mindegy, várom az ötleteket akkor arra, hogy hogyan büntessük meg ezeket a sofőröket, ha most már a szerver is védi a vezetési stílusukat, morálukat stb... sőt mi több szerintem nem túlzok azzal a szóval sem, hogy támogatja is őket benne - persze nem állítom, hogy tudatosan.
Már bocsi, akkor is a kis szintű embereket fogta meg a büntetés akinek már magas vagyona van azt nem fogja érdekelni, hogy 6000$ egy büntetés, mikor van 50 milliós vagyona vagy több.(A közlekedési morál kapcsolatban már volt ötlet, hogy admin jailt kapjon az a személy aki rúgja neki stb.)

• Tetszik
Reactions: .Hunor és Dzsek

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
A kis szintűre nem vonatkoznának a szabályok? Lvl 2-es vagy lvl 15-ös szintű stb... ezek a rétegek még megérzik azt a 15-20.000 dollárt átlagosan. Ugyanúgy vezetnek sokszor mint a miliomosok. Most az a helyzet, hogy a kezdő játékosok is megengedhetik maguknak mondván, hogy úgysem büntethet meg érte a rendőr, maximum a lejárt jogosítványom miatt ami még 2021-ben lejárt, de már 2023-t írunk. Vagy mert nincs egészségügyi ládám, dobjad nyugodtan azt a 2.500 dolláros csekket, végülis a farmmal csak a 100 szorosát keresem meg.

Markusz.

Love Spaz
2019. 05. 21.
82
410
Szigetszentmiklós
V4 karakter
Erjet_Reufi
LV karakter
Finlay Willis
A kis szintűre nem vonatkoznának a szabályok? Lvl 2-es vagy lvl 15-ös szintű stb... ezek a rétegek még megérzik azt a 15-20.000 dollárt átlagosan. Ugyanúgy vezetnek sokszor mint a miliomosok. Most az a helyzet, hogy a kezdő játékosok is megengedhetik maguknak mondván, hogy úgysem büntethet meg érte a rendőr, maximum a lejárt jogosítványom miatt ami még 2021-ben lejárt, de már 2023-t írunk. Vagy mert nincs egészségügyi ládám, dobjad nyugodtan azt a 2.500 dollár, végülis a farmmal csak a 1000 szeresét keresem meg.
Szerintem 5 szint felett senki nem fogja megérezni a 30k-s csekket sem, mivel detektorozásal és farmmal több milliót ki lehet szedni és most az, hogy 6000$ lesz ráírva vagy plusz STFK 16,000$ nem fogja befolyásolni a vezetésben. Most ez olyan mikor admin jail járna azért, hogy szembe sávban megyek de miért? Azért ez még mindig egy játék amit élvezni kell persze rp keretein belül de egy ic dolgot ne vigyük át ooc szankcióra.

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
520
5 653
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
Mindenki ugyan úgy vezet a szerveren a kezdőktől a veterán játékosokig. A civiltől a rendvédelmen keresztül a maffiózóig. Ezt pedig kár lenne taglalni részletesebben.
A régi stop "táblák" olyannyira voltak "stop" táblák hogy tényleg megállítottak. Egy Honda CRXet és egy G65-t, sőt még egy Kamiont is megállítottak volna. De ez nem a kresz része miatt van, hanem az object része miatt.
Ebből az apropóból nem változtatna semmit az hogy plusz 500 tábla van a szerveren hogy lehessen mire hivatkozni egy balesetnél például. Addig nem ameddig az olyan alap dolgok sincsenek betartva hogy ha hallod/látod hogy fényhíddal, villogóval jön valaki mögötted/előtted akkor félreállsz és elengeded.. ezen felül pedig a villogóval/fényhíddal/hangjelzéssel ellátott oldalról pedig nincs meg az hogy nem sietsz annyira hogy letúrsz 3 embert azért hogy 1 darabot "megments" legyen akár rendőr, akár tűzoltó, akár mentő, addig nem a táblák fognak változtatni ezen, hiába lesz berakva minden út végére akár 1, akár 3 darab.

Azt pedig nem várhatod el amúgy sem az emberektől hogy mindent tudjanak, hiába vannak ott a táblák ha berakják őket, fiatal játékosok vannak a szerveren ahol autót vezetnek úgy hogy nincs tapasztalatuk a dolgokban. A legtöbb ember nem tudja mi milyen tábla, ezért le sem tudná "normálisan" reagálni.
Nem azért jön fel egy fiatal/nem fiatal játékos hogy számára ismeretlen/ismert táblák előtt megálljon és szétnézzen, ne hajtson ki a kereszteződésben mert megszegi a kresz szabályait. Azért jön fel hogy játszon, egy játékban nem pedig hogy a kreszt magolja már itt is.

Jelen esetben engem nem érint amúgy, totál őszinte leszek. Legtöbbször 150 felé nem megyek a km/h a játékban, illetve legtöbb esetben lassítok az fordulás előtt, többször meg is kaptam már szóban, írásban hogy "te most komolyan félreálltál és elengedted a tűzoltót/mentőt?" kérdést szóval a táblák lényegében csak azt fogja érdekelni, aki akar vele foglalkozni. Aki magasról tesz rá hogy ott van-e, vagy nincs.. azon nem az a plusz object fog megváltoztatni.

RageX

See Game System
Támogató
2019. 05. 27.
569
1 059
24
V4 karakter
Ladislav Dubrovsky
LV karakter
Garrett Bradford
V2 karakter
Naomi Redfield
Most ez olyan mikor admin jail járna azért, hogy szembe sávban megyek de miért? Azért ez még mindig egy játék amit élvezni kell persze rp keretein belül de egy ic dolgot ne vigyük át ooc szankcióra.

Ezzel teljes mértékben egyetértek veled. Azért javasolnék egy köztes megoldást, valamiféle kompromisszumot, mert abban szerintem mind egyetértünk, hogy ez nem állapot ahogyan vezetnek az utakon. Volt adminként tisztában vagyok vele, hogy hányszor volt egy nap olyan PM, hogy RP nélkül tovább hajt, cserbenhagyás, animba esek odajön és kiröhög majd elhajt stb stb... és akkor még egy szó sem esett az Event időszakokról. A lényeg, hogy valamilyen megoldás kell. Vagy IC vagy OOC szankció, de jelenleg ott tartunk, hogy kivettük a képletből az IC büntetést, de ugyanakkor ne vigyük át az IC-t OOC-ba, tehát az admin jail is csak kivételes illetve súlyos esetekben járható út.

Játékról beszélünk és nem valóságról, teljesen igaz. Én személy szerint pozitív változásként élem meg azt is, hogy nem 15 perc a halál idő, hanem csak 10. Érezhető a változás, valakit zavar, engem például nem. Ez egy picit könnyített azokon is, akik sokszor halnak meg autóbalesetben - főként mások hibájából - de még mindig ott tartunk, hogy nem tudjuk kordában tartani a játékosokat. Felelősség, bármilyen kevés is, de itt is terhel minden játékost, mivel NEM EGYEDÜL JÁTSZUNK singleplayerben. Hozzáteszem, hogy a 15 halál percből mivel 10 lett, egyesek ennek a változás hatására még felelőtlenebbek lesznek, mondván most már csak 10 percet kel leülnöm 15 helyett, akkor meg nem mindegy már? Én leszek Michael Schumacher.

bazsixkzz

Pötyögtető
2022. 05. 28.
510
322
V4 karakter
carlos.benjamin
LV karakter
jacob.marshall
Ez a táblás dolgok rettenetes fölösleges mivel nem láttom még mindig az értelmét. Nem fog máshogy vezetni a player, ha van tábla ha nincs. Legalább nem lesz annyi kellemetlen szituáció, mint például sf alagút után volt egy tábla full random az út szélen és ha szemben jöttek (persze a te sávodban), akkor minden féle képen belerobbantál a táblába. Felesleges és ennyi. Semmivel sem változtat a vezetési morálon.
Kéne jailezni NRK-ért és már mindenki normálisan menne

palmangels.

Zöldfülű
2022. 01. 17.
207
799
Budapest
V4 karakter
guner renda
Kéne jailezni NRK-ért és már mindenki normálisan menne
Nem egy gazdag rp szerver, el kéne már felejteni ezt az nrk meg fgh kifejezéseket. Mi értelme lenne ha ha azért, ahogy ic közlekedsz kapnád a jailt? Te sem gondolhatod komolyan, hogy valaki hazaér melóból, sulíból majd 30al és indexelve fog végigközlekedni a szerveren. Lehet gyorsan vezetni, viszont akkor nem táblától tábláig kell közlekedni, ennyire egyszerű. Van ember a szerveren akinek a karaktere ezt alakítja, hogy gyorsan hajtson. Egy példát is mondok neked @silenced barátom a tökéletes példa erre.

bazsixkzz

Pötyögtető
2022. 05. 28.
510
322
V4 karakter
carlos.benjamin
LV karakter
jacob.marshall
Nem mindegy, hogy valaki a 2 venomos 406os pezsót rúgja, vagy valami csibészebb autót ami jobb kanyarba. Nem ilyen egyszerű ez.
De itt nem a tuningokról szól a dolog nem mindegy hogy valaki a városon mindig 300+-al megy végig vagy normálisabban vezettem én is sok vennomos kocsit de valahogy tudtam vele nem 300++-al menni a városban

Markusz.

Love Spaz
2019. 05. 21.
82
410
Szigetszentmiklós
V4 karakter
Erjet_Reufi
LV karakter
Finlay Willis
De itt nem a tuningokról szól a dolog nem mindegy hogy valaki a városon mindig 300+-al megy végig vagy normálisabban vezettem én is sok vennomos kocsit de valahogy tudtam vele nem 300++-al menni a városban
Mert még nem menekültél és nem tudod, hogy milyen érzés az mikor 200km/H berántod a kanyarba tudom, hogy rossz érzés mikor húzod a pótkocsit és neked mennek

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 10.
62
215
V4 karakter
Mauro Bartognoli
LV karakter
Moe Andrews
Nem egy gazdag rp szerver, el kéne már felejteni ezt az nrk meg fgh kifejezéseket. Mi értelme lenne ha ha azért, ahogy ic közlekedsz kapnád a jailt? Te sem gondolhatod komolyan, hogy valaki hazaér melóból, sulíból majd 30al és indexelve fog végigközlekedni a szerveren. Lehet gyorsan vezetni, viszont akkor nem táblától tábláig kell közlekedni, ennyire egyszerű. Van ember a szerveren akinek a karaktere ezt alakítja, hogy gyorsan hajtson. Egy példát is mondok neked @silenced barátom a tökéletes példa erre.
Szerintem senki sem azt mondja, hogy mindenhol a sebességhatárt betartva kelljen közlekedni az "NRK" adminjailek elkerüléséhez. Az viszont szerintem abszlút elvárható egy multiplayer játékban, hogy a saját nemtörődömségemből adódóan ne okozzak kárt más játékosnak feleslegesen. Mit értek ez alatt? Bűntetés csak akkor járjon, ha valaki szembesávban halad, vagy nem adja neg az elsőbbséget más játékosnak (természetesen ha az RP-helyzet megkívánja ezektől el lehet tekinteni). Hogy ezeket a feltételeket ki milyen sebességgel, hogyan vezetve teljesíti, neke édes mindegy, csak azt várom el, hogy maradjon a sávjában, és ha esetleg macisajtos, vagy nyolcszögletes táblája van, akkor fékezzen le 2 másodpercre, és nézzen körül, hogy jön-e valaki. Nem azon a kevés időn fog múlni a sikeres üzlet AKK-n.

• Tetszik
Reactions: LucasLV

Markusz.

Love Spaz
2019. 05. 21.
82
410
Szigetszentmiklós
V4 karakter
Erjet_Reufi
LV karakter
Finlay Willis
Figyelj eddig kint voltak a táblák és nem néztem körül egyszer sem. Most nincs kint a tábla és úgyan úgy most sem nem nézem körbe, full felesleges, hogy van tábla vagy sincs. Az meg, hogy felelőségre kell vonni a személyt, segítek neked egy 3 soros rp-vel megtudod oldani. Le rpz-d, hogy kamerát raksz az autóba és ennyi bejelented ha ennyire fáj pár ezer dollár.

Utoljára szerkesztve:

Padawan180

Aktív fórumozó
2019. 01. 23.
289
658
V4 karakter
Nsubuga Nelson Obata
LV karakter
Mubarak Gyasi
V2 karakter
-
Mert még nem menekültél és nem tudod, hogy milyen érzés az mikor 200km/H berántod a kanyarba tudom, hogy rossz érzés mikor húzod a pótkocsit és neked mennek
Annyira király hogy erről szól egy rp szerver amúgy, de tényleg. Ertem én h mindenki érezze jól magát, meg minden, nincs is ezzel baj (én sem 30km/hval kocsikazni jarok fel), de azért maradjunk már legalább egy kicsit is közel az eredeti indittatashoz, és ne azoknak kelljen már alkalmazkodni/ szpni akik úgy jatszanak egy rp szerveren ahogy elvileg illene… ha arkon bokron atmesz 200zal, törsz zuzol mindent, és nem erdekel a következménye (mikor elvileg a karakteredre már a száguldás miatti adrenalin is hatassal van…) akkor az igen is nonozas, nyugodtan szankcionálható lehetne :) Ilyenkor fel tud idegesíteni ha “huzom a pótkocsit és összetörtek” mert ezek már nem egyedi esetek, városon belül atrepulve a másik utcába, mert ugye a fekvorendor rámpa, és nem akadály, belemvagodik szemből az e60 /do kocc és már lehet is menni tovább. Szerintem szomoru. És a lenyeg, igen, ad az rp élményhez (már akiben meg van olyan) ha egy városban vannak KRESZ táblák, tamogatom!:)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.