jelentkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2024. 10. 30.
33
3
LV karakter
Alex bonesta
UFY9514ok.png
tuzoltosag.png

Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt.
Formanyomtatványt a helyesírás szabályainak megfelelően kell kitölteni.
Ügyeljen, hogy válaszait bő mondatokban fejezze ki, ahol szükséges
részletekbe menően fejtse ki gondolatait.

- IC (In Character) -

Jelentkező neve: Csontos Nimrod
Születési helye, ideje: 2000.04.15 Los Santos
Bejelentett lakcíme: Jelenleg nincs
Elérhetőségek (e-mail cím, telefonszám): matebalogh890@gmail.com +38-76-794-7528
Legmagasabb iskolai végzettsége:
Rendészet
Megszerzett szakmák, képzettségek: szakképes
Nyelvismeret: Magyar Angol b1
Gépjármű vezetői engedély kategóriája:
B C

Miért szeretne csatlakozni a katasztrófavédelemhez?
Az emberek biztonsága és a segítségnyújtás motivál fontosnak tartom a köz szolgálatát

Mi a tűz égéséhez szükséges három feltétel?

Éghető anyag oxigén gyulladási hőmérséglet (hőforrás)

Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Áramtalanítás riasztás emberek kimenekítése és biztonságos porral oltoval tuzet oltani

Milyen szakfelszerelések találhatóak meg egy gépjárműfecskendő málhaterében?
Tűzoltó tömlők sugárcsövek légzőkészülékek feszítő-vágó létra világító eszközök elsősegély felszerelés

Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést. A társára rászakad a mennyezet. Mi a teendő?
Életmentés Elsődlegesen a társ biztosítása mentés elsősegély nyujtás és erősítés kérés-

Los Santosban egy lakás tűzhöz riasztják a tűzoltókat. A helyszínen a lakás tulajdonosa állítása szerint az égő épületbe rekedt a 7 éves kisfia, illetve egy gázpalack is van a gáztűzhelyre rákötve, a tűzfészekhez közel. Mi a szakszerű eljárásmenet?
Gáz elzárás Áramtalanítás Tűzoltás megfelelő eszközzel (pl: porral olto) Lakás átvizsgálása jegyzőkönyv készítése lakó tájékoztatása a tűz okárol és a további teendőkröl

Mellékelje a szakmai önéletrajzát!

- OOC (Out Of Character) -

Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk:
Balogh Máté vagyok Debrecenbe élek 18 éves vagyook életem során arra az elhatározásra jutottam hogy egyszer szeretnék egy tüzoltót alakítani a szerveren.

Mennyi játszott perccel rendelkezel?
2 200 perc

Voltál-e már AdminJailben, illetve kitiltva a szerverről? Mellékelj képet az UCP-rő
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
óNagyon szeretnék egy tűzoltót alakitani a szerverern meg szeretek segitení az embererken életet menteni

Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Korábban nem voltam frakcióban

Rendelkezel mikrofonnal, továbbá TeamSpeak 3 klienssel?
igen

Kijelentem, hogy a jelentkezés során az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg a sajátomba belecsempészni.

Kelt: 2025-04-21

Aláírás: Csontos Nimrod

StaN427

Újonc
2020. 07. 20.
51
2
Stara Moravica
V4 karakter
Stan Daniels
Talán kicsit jobban kifejthetnéd a válaszokat. Ha egy igazán jót szeretnél RP-zni akkor ne a gyorsaság legyen a cél, hanem hogy jól leird amit éppen csinálsz. És élvezd azt hogy kialakul egy bazi jó történet körülötted, ne akard lerázni mihamarabb. ;)

2024. 10. 30.
33
3
LV karakter
Alex bonesta
szerintem a szakmai válaszok azok eléggé jók lettek de ezt ti tudjátok de a szerveren mindent le szoktam Rp-zni lassan 1-2 éve játszom Rp szervereken csak v4- en szeretnék tűzoltó lenni de ha kaphatnék egy esélyt akkor azt megkösszönném.

vezendimartin

Újonc
2022. 06. 28.
53
23
V4 karakter
Martin D John
LV karakter
Nincs
V2 karakter
Nincs
Szia! 2200 percet keveslem egy kicsit. Illetve a bannod az nem olyan régi!

Buzsuu

Újonc
2023. 06. 22.
60
16
Srbija
V4 karakter
Ralph Kelly
LV karakter
Patrick Adams
Üdv,sokkal kevesebb bannod van és Adminjailted.Nekem van 2 Jail illetve 2 ban.Szerintem ha erősitesz a válaszokon,akkor szerintem határ a csillagos ég...
Fogom a csipiszt!

-Ralph.

vezendimartin

Újonc
2022. 06. 28.
53
23
V4 karakter
Martin D John
LV karakter
Nincs
V2 karakter
Nincs
Szia! Attol hogy egyszer voltam bannolva szerintem mindenkinek meger egy probat ez az egesz dolog nekem is meg nektek is attol hogy voltam bannolva meg rossz jatekos nem vagyok koszonom!
Kedves Mate! Nem legfobbkent a bannodra vagyok kiterve, hanem a keves jatszott percedre. Keves jatszott perc ellenere van 1 db bannod. Nincs evvel gond oszinten. Sok sikert!

• Vicces
Reactions: Dani.
2024. 10. 30.
33
3
LV karakter
Alex bonesta
Kedves Mate! Nem legfobbkent a bannodra vagyok kiterve, hanem a keves jatszott percedre. Keves jatszott perc ellenere van 1 db bannod. Nincs evvel gond oszinten. Sok sikert!
szia! én ezt értem meg minden de attol még hogy valakinek kevés játszott perce van szerintem még lehet egy adott frakcióban de persze ezzel én sem vagyok teljesen tisztában

Nick Cartel

Zöldfülű
2019. 01. 10.
204
96
V4 karakter
Nick Cartel
LV karakter
Nick Cartel
V2 karakter
Nick Cartel
okflogod7spt.png

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Tisztelt jelentkező!

A jelentkezési lapja elbírálásra került. Örömmel értesítjük, hogy a beküldött jelentkezési lapja elfogadásra került. Várjuk a San Fierroi Tűzoltó parancsnokságon szóbeli meghallgatásra 2025.04.27. 18:00 és 20:30 között. Ha ennek nem tesz eleget a jelentkezése automatikusan elutasításra kerül! Az meghallgatáson szakmai kérdések is felmerülhetnek, felkészülésben az oktató anyagink segítenek.
Jó felkészülést!

Nick Cartel
Kirendeltségvezető
tű. alezredes

- OOC -

Nagy jó indulattal kapsz egy esélyt, hogy bizonyíts szóban. Ha nem leszel kellő képen felkészült, még kieshetsz! Várunk téged TeamSpeak meghallgatásra, a fent leírt időpontokban. Jelenj meg a TS váróban és várj türelemmel! Probléma esetén keress fel privát üzenetben! Meghallgatás előtt mindenképpen olvasd el az oktató anyagokat!
Jó felkészülést!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.