- 2024. 10. 30.
- 33
- 3
- LV karakter
- Alex bonesta
Olvassa el az instrukciókat a jelentkezési formanyomtatvány kitöltése előtt.
Formanyomtatványt a helyesírás szabályainak megfelelően kell kitölteni.
Ügyeljen, hogy válaszait bő mondatokban fejezze ki, ahol szükséges részletekbe menően fejtse ki gondolatait.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Csontos Nimrod
Születési helye, ideje: 2000.04.15 Los Santos
Bejelentett lakcíme: Jelenleg nincs
Elérhetőségek (e-mail cím, telefonszám): matebalogh890@gmail.com +38-76-794-7528
Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendészet
Megszerzett szakmák, képzettségek: szakképes
Nyelvismeret: Magyar Angol b1
Gépjármű vezetői engedély kategóriája: B C
Miért szeretne csatlakozni a katasztrófavédelemhez?
Az emberek biztonsága és a segítségnyújtás motivál fontosnak tartom a köz szolgálatát
Mi a tűz égéséhez szükséges három feltétel?
Éghető anyag oxigén gyulladási hőmérséglet (hőforrás)
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Áramtalanítás riasztás emberek kimenekítése és biztonságos porral oltoval tuzet oltani
Milyen szakfelszerelések találhatóak meg egy gépjárműfecskendő málhaterében?
Tűzoltó tömlők sugárcsövek légzőkészülékek feszítő-vágó létra világító eszközök elsősegély felszerelés
Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést. A társára rászakad a mennyezet. Mi a teendő?
Életmentés Elsődlegesen a társ biztosítása mentés elsősegély nyujtás és erősítés kérés-
Los Santosban egy lakás tűzhöz riasztják a tűzoltókat. A helyszínen a lakás tulajdonosa állítása szerint az égő épületbe rekedt a 7 éves kisfia, illetve egy gázpalack is van a gáztűzhelyre rákötve, a tűzfészekhez közel. Mi a szakszerű eljárásmenet?
Gáz elzárás Áramtalanítás Tűzoltás megfelelő eszközzel (pl: porral olto) Lakás átvizsgálása jegyzőkönyv készítése lakó tájékoztatása a tűz okárol és a további teendőkröl
Mellékelje a szakmai önéletrajzát!
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk:
Balogh Máté vagyok Debrecenbe élek 18 éves vagyook életem során arra az elhatározásra jutottam hogy egyszer szeretnék egy tüzoltót alakítani a szerveren.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
2 200 perc
Voltál-e már AdminJailben, illetve kitiltva a szerverről? Mellékelj képet az UCP-rő
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
óNagyon szeretnék egy tűzoltót alakitani a szerverern meg szeretek segitení az embererken életet menteni
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Korábban nem voltam frakcióban
Rendelkezel mikrofonnal, továbbá TeamSpeak 3 klienssel?
igen
Kijelentem, hogy a jelentkezés során az igazat írtam, semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe és természetesen más jelentkező sorait sem próbáltam meg a sajátomba belecsempészni.
Kelt: 2025-04-21
Aláírás: Csontos Nimrod