Illegális laptop

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

NoFe4r

Újonc
2019. 02. 04.
6
5
V4 karakter
Joy Freeman
Az ötlet nem rossz. Viszont sajnos tènyleg felforgatná az èletet a szerveren. Ezèrt èn is azt mondom nem kell. Mellesleg, hát sajnos mindenhol vannak olyanok akik ezt azt nem tudnak èrtelmezni. Hagyni kell ōket ès ignorálni

PontÁdám

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
465
395
LV karakter
Harvey Hampton
Sziasztok. Az ötlet nem rossz, de nem úgy lenne használva mint ahogy leirtad a Topic-ban.(csak fegyverkereskedés menne. Ahogy ismerem a community nagy részét, tisztelet a kivételnek) Az illegális frakciókkal nekem sincs túl sok jó tapasztalatom, mivel ha rp-zni is megyek oda akkor is az jön hogy takarodj el, kivagyte stbstbstb. A kapcsolat kiépítés a leg korrektebb szerintem, mivel nem olyan nehéz. (Aki akar az talál.) Összesítve nem lenne rossz ötlet, csak nem úgy lenne használva ahogy le lett irva.

blez

Aktív fórumozó
2019. 01. 13.
285
914
V4 karakter
Sylvia Ayala
LV karakter
Raymond Melton
Amúgyis sok a fegyver, nem kell még több.

blez

Aktív fórumozó
2019. 01. 13.
285
914
V4 karakter
Sylvia Ayala
LV karakter
Raymond Melton
Elvihetem, uram? ??

• Imádom
Reactions: wata

NoFe4r

Újonc
2019. 02. 04.
6
5
V4 karakter
Joy Freeman
Az a baj beno, hogy odaírtam, hogy szerintem nem kell. Erre te válaszolsz nekem, hogy akkor kell laptop az illegal fellendülèsèhez? Leírtam hogy szerintem nem kell, nem tudom, hogy ebbōl hogyan szűrted le, hogy tamogatom az ötletet.

Utoljára szerkesztve:

NoFe4r

Újonc
2019. 02. 04.
6
5
V4 karakter
Joy Freeman
Teljesen benonak ment. Olvasd el az elsō kommentem majd beno válaszát majd azután olvasd el a 2. Commentem ès akkor megèrted

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.