Ugye v3 on van olyan,hogy Seenon az illegális hirdetéseknek,amit szerintem sokan látnának lv-n is!
Figyelj már... Minősítesz olyan embereket akik ezerszer több RP tapasztalattal rendelkeznek mint te, és azt állítod, hogy ők a hülyék és nem tudnak értelmezni, holott te vagy az egyetlen aki nem bírja felfogni hogy NEM KELL! Úgy beszélsz arról hogy halott az illegál, mintha belelátnál a szerver mélyébe. Arról nem is beszélve, hogy játékosok mellett adminokat is minősítesz "kasztos" ember.Sajnálom azt, hogy ilyen sok szűk látokörű, szöveget èrtelmezni NEM tudó ember (Köztük admin is) azon ugráltok, hogy fegyverek így, fegyverek úgy. Egyszer nem írtam fegyverekrōl, arról, hogy nekem mennyire kellene, mert nem különösebben èrdekelnek. Illegális hirdetèssel csak fegyver lehet hirdetni?Százszor több lehetōsèg van ebben, mint sem csak fegyverek. Legközelebb, ha ilyen nagy mellènnyel írtok
-Szöveg elolvasása èrtelmezèse. (Ha elsōre nem megy, nem szègyen, újra olvasod.)(Paul2,beno, stb)
-Átgondolod milyen lehetōsègeket adna. Nem csak 1 kimenetel körül pattogsz. (Mint itt a fegyvernèl) hanem átgondolod lehet e más lehetōsèg.
Aztán egy èrtelmesen megfogalmazott kritikát írsz. Itt elèg kevès volt. Tisztelet a kivètelnek.
Ui. :a benzinkutas èrtelmisèg külön tetszett ?
Kèrlek, ha ezt sem èrtette valaki, akkor ne reagáljon erre a kommentemre "MegToB fEgYvErCiViLEkNek" ès hasonló
Sajnálom azt, hogy ilyen sok szűk látokörű, szöveget èrtelmezni NEM tudó ember (Köztük admin is) azon ugráltok, hogy fegyverek így, fegyverek úgy. Egyszer nem írtam fegyverekrōl, arról, hogy nekem mennyire kellene, mert nem különösebben èrdekelnek. Illegális hirdetèssel csak fegyver lehet hirdetni?Százszor több lehetōsèg van ebben, mint sem csak fegyverek. Legközelebb, ha ilyen nagy mellènnyel írtok
-Szöveg elolvasása èrtelmezèse. (Ha elsōre nem megy, nem szègyen, újra olvasod.)(Paul2,beno, stb)
-Átgondolod milyen lehetōsègeket adna. Nem csak 1 kimenetel körül pattogsz. (Mint itt a fegyvernèl) hanem átgondolod lehet e más lehetōsèg.
Aztán egy èrtelmesen megfogalmazott kritikát írsz. Itt elèg kevès volt. Tisztelet a kivètelnek.
Ui. :a benzinkutas èrtelmisèg külön tetszett ?
Kèrlek, ha ezt sem èrtette valaki, akkor ne reagáljon erre a kommentemre "MegToB fEgYvErCiViLEkNek" ès hasonló