Illegális laptop

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Am nem is ertem, nem tudsz fegyvert venni akkor halott az illegal?
Az illegal a fegyverekbol all? ?

Joy Freeman

Újonc
2019. 05. 01.
5
9
LV karakter
Joy Freeman
Sajnálom azt, hogy ilyen sok szűk látokörű, szöveget èrtelmezni NEM tudó ember (Köztük admin is) azon ugráltok, hogy fegyverek így, fegyverek úgy. Egyszer nem írtam fegyverekrōl, arról, hogy nekem mennyire kellene, mert nem különösebben èrdekelnek. Illegális hirdetèssel csak fegyver lehet hirdetni?Százszor több lehetōsèg van ebben, mint sem csak fegyverek. Legközelebb, ha ilyen nagy mellènnyel írtok
-Szöveg elolvasása èrtelmezèse. (Ha elsōre nem megy, nem szègyen, újra olvasod.)(Paul2,beno, stb)
-Átgondolod milyen lehetōsègeket adna. Nem csak 1 kimenetel körül pattogsz. (Mint itt a fegyvernèl) hanem átgondolod lehet e más lehetōsèg.
Aztán egy èrtelmesen megfogalmazott kritikát írsz. Itt elèg kevès volt. Tisztelet a kivètelnek.
Ui. :a benzinkutas èrtelmisèg külön tetszett ?
Kèrlek, ha ezt sem èrtette valaki, akkor ne reagáljon erre a kommentemre "MegToB fEgYvErCiViLEkNek" ès hasonló

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: LeRoy

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Aludj egyet haver mert megjobban leegeted magadat a tudatlansagoddal.
Am meg seenionon szoktal latni illegalis rp lehetosegeket a fegyver eladokon kivul?xd

tokas

Újonc
2019. 01. 10.
50
95
23
LV karakter
Zane_Bennington
Jót mentünk. Ha mi nem vagyunk értelmesek, akkor te hova sorolnád magad? Fogd fel légyszi, hogy ilyen "sínyion" és hasonló faszságok, nem kellenek és nem is kellettek. Legfőképp ennek a szervernek. Ha egy kicsit lenne fantáziád, akkor roleplayel tudsz szerezni ILLEGÁLT. Csak ne úgy, hogy "csá,van drogod?" szöveggel! (egy ilyen után, ne csodálkozz, ha kapod a fejest. ) na hello!
Másrészt, nem is tudom, hogy ki "szűk látókörű". Nem tud seenion nélkül illegálhoz jutni.. Ilyen gondolkodással nem is csodálom. Peace:)

Its lit

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 19.
384
1 598
V4 karakter
theo.byrdston
LV karakter
kostas.byrdston
Az tény,hogy Lv-n nem nagyon akarnak megyegetni az illegál frakik,de azért nem olyan nehéz kapcsolatot teremteni.

• Tetszik
Reactions: dzsoi

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Aki akar az talál... Aki nem találja most fel magát illegálban... hát... Ha tyúk lenne éhen halna az biztos!
Pörög az illegál elég szépen, csak nem jó helyen kutakodtok... :)

• Tetszik
Reactions: OctaneLV

OctaneLV

Zöldfülű
2019. 01. 12.
212
205
Szlovákia
LV karakter
Aleena Octane
Figyelj, elég könnyen lehet fegyvert szerezni, csak kapcsolatokat kell kiépíteni. És kapcsolatkiépítés alatt nem azt értem, hogy menj oda a bandásokhoz, majd írd ki, hogy pl.: "cs van elado fegyotok", hanem RPzz, mert akkor persze hogy kapod a fejest ha ilyen szöveggel mész oda.

• Tetszik
Reactions: SoZzz és wata

7am

Barangoló
2019. 01. 10.
121
311
25
Szolnok
V4 karakter
Darion Mograine
LV karakter
Isaac Finley
Ugye v3 on van olyan,hogy Seenon az illegális hirdetéseknek,amit szerintem sokan látnának lv-n is!

Akkor miért nem játszol ott? Mert egyébként az LV közösség nem kíváncsi a SeeNion-ra.
Lusta megoldás az egész. Ha annyira szeretnél fegyvert akkor erőltesd meg magad és létesíts kapcsolatot egy illegális frakcióval.
Nem lehetetlen feladat, csak normálisan kell megközelíteni őket.

• Tetszik
Reactions: wata

juju

Újonc
2019. 04. 17.
11
14
LV karakter
Andrew Allen
joy freeman az ember a tervvel ezt támogatom laptopost egy jó macbook

Beketlen

A környék legbékésebje
2019. 01. 12.
437
1 058
22
V4 karakter
Dylan M Grey
LV karakter
Bailey Hudson
Ha igazán keresnéd, ottvagyunk mi is, csak tudni kell róla, hogy hol, mikor, és hogyan gyere ide :D (telo)

Jagermeister

Pötyögtető
2019. 03. 12.
413
896
Budapest
LV karakter
Roxy Cage
V2 karakter
---
Sajnálom azt, hogy ilyen sok szűk látokörű, szöveget èrtelmezni NEM tudó ember (Köztük admin is) azon ugráltok, hogy fegyverek így, fegyverek úgy. Egyszer nem írtam fegyverekrōl, arról, hogy nekem mennyire kellene, mert nem különösebben èrdekelnek. Illegális hirdetèssel csak fegyver lehet hirdetni?Százszor több lehetōsèg van ebben, mint sem csak fegyverek. Legközelebb, ha ilyen nagy mellènnyel írtok
-Szöveg elolvasása èrtelmezèse. (Ha elsōre nem megy, nem szègyen, újra olvasod.)(Paul2,beno, stb)
-Átgondolod milyen lehetōsègeket adna. Nem csak 1 kimenetel körül pattogsz. (Mint itt a fegyvernèl) hanem átgondolod lehet e más lehetōsèg.
Aztán egy èrtelmesen megfogalmazott kritikát írsz. Itt elèg kevès volt. Tisztelet a kivètelnek.
Kèrlek, ha ezt sem èrtette valaki, akkor ne reagáljon erre a kommentemre "MegToB fEgYvErCiViLEkNek" ès hasonló
Figyelj már... Minősítesz olyan embereket akik ezerszer több RP tapasztalattal rendelkeznek mint te, és azt állítod, hogy ők a hülyék és nem tudnak értelmezni, holott te vagy az egyetlen aki nem bírja felfogni hogy NEM KELL! Úgy beszélsz arról hogy halott az illegál, mintha belelátnál a szerver mélyébe. Arról nem is beszélve, hogy játékosok mellett adminokat is minősítesz "kasztos" ember.

Csikós

Újonc
2019. 01. 12.
52
151
21
Heves megye
V4 karakter
@boros_andras
Ha kivan halva az illegál, akkor tegyél ellene.. ne mégjobban tedd a béka segge alá SeeNionnal meg ilyen tököm tudja mikkel..
Civilként minek neked fegyver?
Üdv elvihetem meg ilyenek??

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: SoZzz és wata

Paul2

Barangoló
2019. 03. 03.
90
24
LV karakter
Edwin Brewster

Tetszik a stílusod. Szerintem ezt hanyagold amúgy.

SoZzz

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
384
2 101
V4 karakter
Lara Berry
LV karakter
-
V2 karakter
-
Akkor mondom úgy, hogy azért felesleges, mert csak te tudsz illegálozni, csak te tudod mi az az illegális élet a szerveren. Egy embernek meg nincs értelme illegált hirdetnie. :whistle::geek:

• Imádom
Reactions: sippin on spotchka
N

Nast

Az ötleted alapvetően nem hülyeség, de az illegális élet fellendítséséhez nem ez az első és legfontosabb lépés! Ez nem a V3. Legyen több lelemény bennük! Legyen több akaraterő bennük! El lehet azt adni rendesen csak egy kis ész és elszántság kell hozzá és sokkal RP-sebbé is válik ezzel! Valamint érteket is ad a fegyvernek, hiszen nem olyan egyszerű hozzájutni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.