Gyertyaláng Temetkezési vállalat weboldala - Frissítés alatt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kefe

Újonc
2019. 01. 11.
71
167
Biatorbágy
V4 karakter
Ethan Kiefer
keres_s_rp_1.png

• Tetszik
Reactions: VaSzabi

Kefe

Újonc
2019. 01. 11.
71
167
Biatorbágy
V4 karakter
Ethan Kiefer
Öngondoskodás

Egyre többen gondolnak arra, hogy haláluk bekövetkeztekor nem szeretnének anyagi megterhelést okozni a családjuknak, vagy csupán úgy döntenek, hogy Önmaguk akarnak rendelkezni temetésük körülményeiről. Manapság több konstrukció közül is választhatnak az előre tervezők: temetkezési biztosítás, asszisztencia szolgáltatás, kegyeleti önsegélyező pénztár stb.
Ha Ön vagy az elhunyt rendelkezik bármilyen előtakarékossági, -gondoskodási modellel vagy kegyeleti céllal kötött biztosítással, forduljon kegyeleti tanácsadónkhoz, akik készségesen segítenek a pénzintézetekkel való ügyintézés lebonyolításában és a nálunk megrendelt szolgáltatás színvonalas megszervezésében is.

Tanácsadónk: Ben G Everett - kegyeleti tanácsadó.
1311.jpg

Elérhetőség: 38761120155789

• Tetszik

akeem

Monëy so big
2019. 01. 10.
1 440
11 498
Budapest
V4 karakter
Ratyh Manikov
V2 karakter
nincs karakterem
Borzalmasan gáz amit leműveltetek IC egy benzinkúton. Funoltok, nem rpztek egy rp szerveren. Szerintem egy az, hogy keresni valótok nincs itt kettő pedig OOC ti vagytok felháborodva. Valahogy ezzel az én szememben teljesen leírtátok magatokat úgy ahogy vagytok.

akeem

Monëy so big
2019. 01. 10.
1 440
11 498
Budapest
V4 karakter
Ratyh Manikov
V2 karakter
nincs karakterem
Tudod, nem lenne probléma azzal ha valaki a szerepjátékban segítségre szorul. Azzal már inkább, hogy nagyképűsködés és teljes (már bocsánat) leszarás megy a részetekről. Eddig úgy tekintettem a topicra, hogy tök egyedi biztos nincs veletek semmi problem.

• Tetszik
Reactions: Kefe

Kefe

Újonc
2019. 01. 11.
71
167
Biatorbágy
V4 karakter
Ethan Kiefer
Én is eddig felnéztem az összes bandásra meg mit tudom én , aztán mikor megjelenik a TEK és egyből nekem állsz ,hogy én rendvédelmis vagyok és kihívtam a PD-t, meg mit művelek rendőrként (pedig nem vagyok rendőr ?).. Nem tudom ,hogy most illegál volt nálatok vagy miért hisztiztél be ennyire mikor megálltak a rend éber őrei , de egyből az OOC-t kellett aktivitásba venned. A kedvencem pedig az,hogy ha velem van bajod/bajotok keressetek fel TS-en vagy hívj arrébb a játékban és akkor mehet az OOC , ne pedig itt az NS topicban sírjatok már EMBEREK .. Tipikus magyar mentalitás ..

• Tetszik

akeem

Monëy so big
2019. 01. 10.
1 440
11 498
Budapest
V4 karakter
Ratyh Manikov
V2 karakter
nincs karakterem
Semmiféle magyar mentalitás nincs. Már akkor szólni akartam amikor ott se voltál és a kedves lány barátod 0 rp-t vitt végig. Én az Everett vagy milyen srácról úgy tudtam, hogy rendvédelmis vagy valamelyik IC családtagja fogalmam sincs hány Everett van. A lényeg, hogy megelégeltem, hogy nem rpzik senki miközbe én igen. Na most az NS frakció topic alatti "sírás"-t vegyük alapul. Nem bántás képpen de egy év alatt 5 ezer megtekintést ért el ami valljuk be áltaghoz képest borzasztóan kevés és ez nem is lenne baj csak ne úgy mond mintha rengetegen követnék a topicot és lejáratok bárkit is. Le is zárnám amúgy a vitát viszont szerintem olvassatok el pár topicot a karakterépítésről meg úgy unblock a reális roleplayről valamit esetleg kérjetek segítséget valakitől. További szép estét. (y) :coffee:

Vajas

menekülök tovább el a kékektől🥷🏽
2019. 01. 10.
287
3 501
Vienna
V4 karakter
Noah Rehn
LV karakter
Keith Dowler
Amúgy nem hinném, hogy ezt itt kellene megvitatni. Ha ekkora gondot okozott nektek ez az egész, keressétek fel TS-en az urakat és ott beszéljétek meg. Mert amit jelenleg nyomtok, gyerekes. A csodaszép OOC stílusodról meg ne is beszéljünk. Kicsit túllőttél a célon. De ahogy érzed.:oops::coffee:

Kefe

Újonc
2019. 01. 11.
71
167
Biatorbágy
V4 karakter
Ethan Kiefer
Figyelj ő nem a kedves lány barátom , hanem IRL barátnőm . 5 ezer megtekintés 1 év alatt , váo .... Most nekem arra kéne vernem ,hogy mennyien nézik , ha több lenne?

Tényleg , őszintén mennyiért vállalnál RP oktatást az egész frakciónak ?

akeem

Monëy so big
2019. 01. 10.
1 440
11 498
Budapest
V4 karakter
Ratyh Manikov
V2 karakter
nincs karakterem
Nem pénzbe mérik még mindig azt, hogy valakinek segítenek rp-zni. Rengeteg embert segítettem és tanítottam banda rp-re úgy, hogy alig tudtad Ic kb megszólalni. A többiek véleményéről igazából annyit, hogy OOC stílus volt igen nem csak az én részemről. A barátnődnek meg mond meg, hogy ha arcon dobják egy telefonnal és visszajön majd párszor megütik egy boxerrel lehet nem szájalni kéne IC. Valahogy ez így alap lenne de mivel lezártam volna a dolgot látom megjöttek a barátaid.

PowerO

Barangoló
2019. 01. 10.
117
55
Kiskunfélegyháza
V4 karakter
Rysio S Milton
Figyelj már, nem tudom mi az a stílus amit megengedsz magadnak itt de ezek után ne te akarj kiselőadást tartani az rp tudásodról.
Úgy gondoltam ha már te is megengedheted magadnak ezt a fajta "stílust" akkor már én is kicsit beleszólok a dolgokba.
Ha te ekkora embernek tartod magad és ilyen dolgokba belemész hogy egy NS frakciót/Tagokat lefikázz a topicban akkor annyi is legyen benned hogy ezt személyesen ts en is így ebben a formában fel tudod vázolni.
Térjünk ki erre a mondatodra "Én az Everett vagy milyen srácról úgy tudtam, hogy rendvédelmis vagy valamelyik IC családtagja fogalmam sincs hány Everett van. " Nem tudom észre vetted e de saját magad ellensége vagy hisz magad bevallod hogy ki MG-zted a nevüket.
Nem tudom mire jó ez a megnyilvánulás és hogy mit képzelsz te magadról pontosabban, de szívesen meghallgatunk.
Vivien hibáira visszatérve, ő egy lány valószínű nem tudja még olyan komolyan venni a dolgokat mivel ráadásul nem egy tapasztalt játékos.
Ha saját magad bevallod hogy te is hibáztál és hogy túlestél a ló túloldalára akkor mi értelme volt ennek az egésznek?
Szépen lejárattad magad illetve a frakciót!
Én ehez csak gratulálni szeretnék,ezt mondhatom mindenki nevében talán.
TS megbeszélésre igényt tartanánk mindannyian!!
Innentől az én részemről le van zárva az ügy!
EDIT:Megvan mindenkinek az éreccségije puszpá!​

• Tetszik
Reactions: ViveMcs

Kefe

Újonc
2019. 01. 11.
71
167
Biatorbágy
V4 karakter
Ethan Kiefer
Weboldalon látható hirdetés

Hirdetés a Weboldalon

A Gyertyaláng Temetkezési vállalat , hosszútávra árufuvarozót keres!
Feltételek, amire szükség van:

- minimum 7, 5 - 12 tonna össztömeg, 41 - 44 - 49 m3-es raktérfogat, hasznos terhelhetőség 2800 - 5000 kg között. A rakodás megkönnyítésére emelőhátfalas kialakításban.
- hosszútávra vállaljon fuvart
- megbízhatóság
- tartozásmentes legyen a vállalat

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.