Szerintem a kommented csakis téged minősít, mivel itt is folytatod az OOC cry-t ugyanúgy ahogyan RP közben is tetted.
Ez egy vállalat aminek a vezetői a magánéletükbe mit ténykednek szerintem tökre IC ügy.
Maximum a saját kárukra dolgoznak hiszen IC ismétlem IC lehet befolyással a cég jövőjére, ha a rend éber őrei elfogják őket. Az, hogy neked "kiégette a szemedet" ez a "keménykalapos maffia" akciója vagy már nem is tudom hogy minősítetted ezt az egészet az a te dolgod.
Szerintem ez semmilyen formában nem minősíti a szervezet színvonalát. Viszont köszönjük a kommented kedves barátunk és köszönöm a lehetőséget, hogy tisztázhatom ezt az ügyet.
A frakció továbbra is mint eddig IC benyomásokkal foglalkozik, hogy OOC ki mit gondol az legyen mindenki saját dolga.
UI:
Elnézést szeretnék kérni a fórum lakóktól, de mostanában nem tudtunk olyasféle RP-be résztvenni amit ide kitehetnénk mivel mi nem előre beállított képekkel és szituációkkal dolgozunk hanem ahogyan adódik egy esemény azonnal az RP végén készítjük a képeket.
Ezek mellett picit inaktívak is voltunk mivel a tagok közül legtöbben dolgoznak a nagybetűs életben és jó magam pedig érettségire készülök.