Gyertyaláng Temetkezési vállalat weboldala - Frissítés alatt.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

adrika

A kutya harap, de köcsög.
2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
:LOL::LOL::LOL: Temetkezési vállalat, akik este bézbózütővel mennek rabloni embereket. Színvonal az meg van, az biztos barátaim.

• Vicces
Reactions: guido.

Kefe

Újonc
2019. 01. 11.
71
167
Biatorbágy
V4 karakter
Ethan Kiefer
Szerintem a kommented csakis téged minősít, mivel itt is folytatod az OOC cry-t ugyanúgy ahogyan RP közben is tetted.

Ez egy vállalat aminek a vezetői a magánéletükbe mit ténykednek szerintem tökre IC ügy.
Maximum a saját kárukra dolgoznak hiszen IC ismétlem IC lehet befolyással a cég jövőjére, ha a rend éber őrei elfogják őket. Az, hogy neked "kiégette a szemedet" ez a "keménykalapos maffia" akciója vagy már nem is tudom hogy minősítetted ezt az egészet az a te dolgod.
Szerintem ez semmilyen formában nem minősíti a szervezet színvonalát. Viszont köszönjük a kommented kedves barátunk és köszönöm a lehetőséget, hogy tisztázhatom ezt az ügyet.
A frakció továbbra is mint eddig IC benyomásokkal foglalkozik, hogy OOC ki mit gondol az legyen mindenki saját dolga.

UI:
Elnézést szeretnék kérni a fórum lakóktól, de mostanában nem tudtunk olyasféle RP-be résztvenni amit ide kitehetnénk mivel mi nem előre beállított képekkel és szituációkkal dolgozunk hanem ahogyan adódik egy esemény azonnal az RP végén készítjük a képeket.
Ezek mellett picit inaktívak is voltunk mivel a tagok közül legtöbben dolgoznak a nagybetűs életben és jó magam pedig érettségire készülök.

• Vicces
Reactions: adrika

Vensalys

Újonc
2019. 02. 04.
37
36
Burglengenfeld
V4 karakter
Khyreen Powell
Még régebben OMSZ duty alatt ellátás közben meghalt a csávó. Pont ott voltak és egy rohadt jó RP-t toltunk. Jó lenne az OMSZ-el egy szerződés.

Domino

Lelkes fórumhasználó
2019. 02. 20.
346
452
24
Dunaújváros
V4 karakter
ぞ olesya cvetajeva
LV karakter
ぞ Quinell Mambolza ✞
V2 karakter
ぞ lola lorenz
Egy kép szerkesztő lehet elférne, de azért hajrá tovább!

Kefe

Újonc
2019. 01. 11.
71
167
Biatorbágy
V4 karakter
Ethan Kiefer
Köszi srácok mindent , hát igen sok RP-nk volt az OMSZ tagjaival , ez a szerződés már megfordult párszor köztünk. Jelenleg készülnek a képek és hamarosan posztolunk.

Ben_G_Everett

Újonc
2019. 01. 10.
33
28
V4 karakter
Ben_G_Everett
LV karakter
Ben_G_Everett
Tegnapi nap folyamán gondnok állásra hirdettünk felvételt a városban.

michael1.jpg

michael2.jpg

michael3.jpg

michael4.jpg

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 911
4 549
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
Az árak elég morbidok szerintem, ha nem a pénzre mennétek, még adnék egy rendes halottas kocsit is, de így nem. :/

• Tetszik
Reactions: ruszii

Bora

Újonc
Támogató
2019. 03. 09.
23
29
V4 karakter
Austin Cole
Ha megnézed 100.000$-ból körülbelül kijön egy temetés, ami igazából ha úgynézed nem is oly sok.

Ben_G_Everett

Újonc
2019. 01. 10.
33
28
V4 karakter
Ben_G_Everett
LV karakter
Ben_G_Everett
A frakció működik még de munkából adódóan nem tudunk sokat a játékra fordítani mostanság viszont készülnek az élményképek amik nemrégiben történtek a frakcióban !

Vöörös

Újonc
2019. 05. 12.
23
47
Szeged
V4 karakter
🇩🇪 Claudia Heydrich 🇩🇪
LV karakter
🇺🇸 Natalie Macleod 🇺🇸
Szerintem folytassátok! Volt alkalmam veletek RP-zni, és tökéletes volt. Csatlakoznék :D

Bora

Újonc
Támogató
2019. 03. 09.
23
29
V4 karakter
Austin Cole
Folytatnánk mindezt csak nemtudunk összeegyeztetni egy időpontot, jelenleg pont lenne egy temetés is csak sose tud fentlenni mindenki egyszerre.

Kefe

Újonc
2019. 01. 11.
71
167
Biatorbágy
V4 karakter
Ethan Kiefer
"Ethan a hirdetést látva gyorsan a templomba sietett ,ahol egy kisebb tömeg várta. A bejáratnál belépőt szedtek amelyet egyházi adóra meg felújításra próbáltak fogni. Ezért kérdőre akarta fogni a papot és kihívatta magához , amikor a pap megjelent látszott rajta "valami nem oké". Terelve a témát Ethan magáról mesélt ,hogy kicsoda - micsoda és mit szeretne , de a papnak beállított figura csak egy témáról bírt kántálni .. "
mise.png

mise_2.png

mise_3.png

• Imádom
Reactions: Ben_G_Everett
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.