- 2019. 01. 10.
- 22
- 6
- V4 karakter
- Cazare R Hoxha
- LV karakter
- Hector Winston
- V2 karakter
- Cazare Lindberg
Nem létezik olyan tunning RL, hogy "Venom" Venom jelentése alapból Méreg. Mitörténne ha csökkene a kocsik ára? Kitörne a WW3 ez miatt vagy micsoda?Hát azért a nem mind1 hogy csökken e a venom ára mert a Venom IRL pénzbe kerül IRL pénz nem ugyan az mint a IG pénz azért ezt vegyük figyelembe.Mert van aki Venomkodik + mellette dolgozik is hogy összegyűjtsön autóra.De akkor így a kocsi árak is esnének nem? Mert ha olcsóbb a venom akkor nem dob akkorát a kocsin szerintem
Nagyon álomvilágban élsz ha te szerinted így mükődik a rendvédelem.Szerintem a szálguldozást Trafival meglehetne oldani 10x akkora bírság, Rendőröknek dobni egy szöges drótot
Szögesdrót a rendöröknek? Boi, a szögesdrótót a kerítések tetejére vagy lent a földrehasználják mint barrikád, Te teljesen kevered a dolgokat, légyszíves a factjaidat tudasd meg magaddal jól.és hát nálunk is van rendőröknek Szögesdrót
Oh minden szavamba bele kell kötni? Az hogy pontos nevét nem tudom annak amit kiraknak az útra attól nem kell kötekedni. És én tudom miről beszélek csak nem ismerem a magyar szakszavakat ráSzögesdrót a rendöröknek? Boi, a szögesdrótót a kerítések tetejére vagy lent a földrehasználják mint barrikád, Te teljesen kevered a dolgokat, légyszíves a factjaidat tudasd meg magaddal jól.
Nem. Nem lehet megoldani, mert a csodamasina nem 3mp alatt van fent 100-on hanem 300on. Ne is mondjam, hogy ettől hamarabb fékez le 0-ra.
Illetve nem zárhatod le csak úgy 4-5 útszakaszt, mert ti üldözésbe vagytok. Viszont jó lenne a további konfliktust befejezni.
De akkor kisebb motiváció lenne a fejlesztők számára ha mink=playerek vagy pár ember összeírja a féktávokat gyorsulásokat végsebességeket az autóknak és nem a fejlesztőknek kéne még ezeket is keresgetni.
Mert ha már RL akkor dobjanak hozzá RL fogyasztást és már vége a szálguldásnak mert azért ilyen autók megesznek valamennyit
Részemről ennyi. Többi már csak a fejlesztőkön van meg a vezetőségen hogy mit mondanak rá.
Nem létezik olyan tunning RL, hogy "Venom" Venom jelentése alapból Méreg. Mitörténne ha csökkene a kocsik ára? Kitörne a WW3 ez miatt vagy micsoda?
Nagyon álomvilágban élsz ha te szerinted így mükődik a rendvédelem.