Gépjármű handlingek cseréje. (Végsebességek, gyorsulások csökkentése.)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Milcy

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
22
6
Mátészalka
V4 karakter
Cazare R Hoxha
LV karakter
Hector Winston
V2 karakter
Cazare Lindberg
Jó ötletnek tartom,unalmasak már ezek a végsebességek.
Azzal meg most nem tudunk mit tenni hogy ha esetleg csökkenne a venom értéke.Akkor egyes emberek nem venomkodnának hanem beállnának dolgozni aktívan egy FK-ba hogy abból szedjenek ki pénzt,és ez még jól is kisülhet.

• Tetszik
Reactions: wata
J

J0K3R // The Soprano family

Hát azért a nem mind1 hogy csökken e a venom ára mert a Venom IRL pénzbe kerül IRL pénz nem ugyan az mint a IG pénz azért ezt vegyük figyelembe.Mert van aki Venomkodik + mellette dolgozik is hogy összegyűjtsön autóra.De akkor így a kocsi árak is esnének nem? Mert ha olcsóbb a venom akkor nem dob akkorát a kocsin szerintem

wata

Írnok deák
2019. 01. 10.
574
1 581
pangea
V4 karakter
cassey_xaevan
LV karakter
ida_nieves
Ehez hogy kanyarodtunk el egyébként? Maga a post nem arról szól hogy ha kapnának normális handlinget egyes kocsik mennyit esne a szegény venom ára, megértem hogy néhányak számára szempont, de miért?

J

Szerintem a szálguldozást Trafival meglehetne oldani 10x akkora bírság + bejelezné a rendszámodat a rendőröknek.
Rendőröknek dobni egy szöges drótot :D

és lényegében a gyorsulást átkéne írni arra hogy IRL mennyi alatt gyorsulnak fel és kész is. (Ez a én véleményem kövezzetek meg)

Milcy

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
22
6
Mátészalka
V4 karakter
Cazare R Hoxha
LV karakter
Hector Winston
V2 karakter
Cazare Lindberg
A venomot általában két szerepre oszthatjuk.
-A nyersen felhasznált kereskedésre
-És a beépített kereskedésre.

A nyers kereskedés alatt értem,hogy "venom chip eladó X$ vegyék-vigyék"
Ez mind jó,lehet,de nem befolyásoló tényező szerintem az árában.

A beépített kereskedés alatt arra gondolok,hogy belerakja a kocsijába hogy többet érjen.
Sosem azon volt szerintem a fő hangsúly egy autóvásárlásnál hogy a végsebessége közelebb van-e a 300-hoz mint a 400-hoz.
És lehet IRL pénzbe kerül a venom,az egyik félnek.A másik félnek nem.
Szóval szerintem ez csak annak bukó aki erre áldozza szeretett pénztárcája súlyának csökkenését,de aki eddig erre áldozta az ettől fogva is erre fogva.
Nem láttam még embert aki 10-20-30+ milliós vagyont szerzett volna only venomkodásból. :D

U.i.:Nem ez a téma címe szerintem hogy kinek mennyit ér egyébként a venom,de remélem a témát lezártuk a "kis" regényemmel és a téma címéhez igazodva adunk igazat.

• Tetszik
Reactions: Bati és wata
J

Itt a egyik legnagyobb gond a végsebességgel hogy sokan azt várják el hogy az a autó szó szerint repüljön. hogy 300+ot menjen.
Gyorsulás csökkentése lenne a legjobb megoldás és már rögtön nem repülne az összes kocsi. Mert hát sok "civil" kocsi úgy elrajtol mint a Drag-os kocsik amibe xy HP van.
Itt értem arra hogy egy terepjáró úgy gyorsul mint a sima kocsi és aztán van hogy 280a vége ezt kéne kicsit javítani.
Mivel a kocsi modok IRL létező autók vannak róluk adatok mennyi a vége/gyorsulása ezt ha belövik a gyárira máris lassulnak az autók

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Hát azért a nem mind1 hogy csökken e a venom ára mert a Venom IRL pénzbe kerül IRL pénz nem ugyan az mint a IG pénz azért ezt vegyük figyelembe.Mert van aki Venomkodik + mellette dolgozik is hogy összegyűjtsön autóra.De akkor így a kocsi árak is esnének nem? Mert ha olcsóbb a venom akkor nem dob akkorát a kocsin szerintem
Nem létezik olyan tunning RL, hogy "Venom" Venom jelentése alapból Méreg. Mitörténne ha csökkene a kocsik ára? Kitörne a WW3 ez miatt vagy micsoda?
Szerintem a szálguldozást Trafival meglehetne oldani 10x akkora bírság, Rendőröknek dobni egy szöges drótot
Nagyon álomvilágban élsz ha te szerinted így mükődik a rendvédelem.

J

Igen IRL nincs olyan hogy Venom :) De van Chiptuning :)

Álomvilág? Amerikát RP-zünk és hát nálunk is van rendőröknek Szögesdrót ha véletlen komolyabb üldözés lenne. De ez a én hibám hogy Naiv vagyok és Játékba mindenki tökös és menekül a rendőrök elől.

Nem fogom felhúzni magam ezen mert szerintem mindenkinek saját a véleménye és én véleményem ez hogy ha annyira RL cucc akkor eredeti gyorsulás időt kell berakni

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
Spike? Szólj, ha van időd letenni. Sosem lesz, ha P1 és társait üldözöl az undorító gyorsulásuk miatt.

• Tetszik
Reactions: wata

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
és hát nálunk is van rendőröknek Szögesdrót
Szögesdrót a rendöröknek? Boi, a szögesdrótót a kerítések tetejére vagy lent a földrehasználják mint barrikád, Te teljesen kevered a dolgokat, légyszíves a factjaidat tudasd meg magaddal jól.

• Tetszik
Reactions: wata és Bati
J

De viszont RL is 0-100km/h a P1 2.8mp alatt gyorsul és a bugatti meg 2.5 és hát a végsebessége is 400+

hát nem minden esetbe van idő lerakni de ha kicsit taktikáznak RP keretein belül van rá valami megoldás. Lezárni pár utat meg ilyenek de ezt csak akkor ha van elég szabad rendvédelmis.

Szögesdrót a rendöröknek? Boi, a szögesdrótót a kerítések tetejére vagy lent a földrehasználják mint barrikád, Te teljesen kevered a dolgokat, légyszíves a factjaidat tudasd meg magaddal jól.
Oh minden szavamba bele kell kötni? Az hogy pontos nevét nem tudom annak amit kiraknak az útra attól nem kell kötekedni. És én tudom miről beszélek csak nem ismerem a magyar szakszavakat rá :)

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
Nem. Nem lehet megoldani, mert a csodamasina nem 3mp alatt van fent 100-on hanem 300on. Ne is mondjam, hogy ettől hamarabb fékez le 0-ra.
Illetve nem zárhatod le csak úgy 4-5 útszakaszt, mert ti üldözésbe vagytok. Viszont jó lenne a további konfliktust befejezni.

J

Nem. Nem lehet megoldani, mert a csodamasina nem 3mp alatt van fent 100-on hanem 300on. Ne is mondjam, hogy ettől hamarabb fékez le 0-ra.
Illetve nem zárhatod le csak úgy 4-5 útszakaszt, mert ti üldözésbe vagytok. Viszont jó lenne a további konfliktust befejezni.

De azt átlehet írni szerintem mennyi alatt gyorsuljon és a féktávot is lehet piszkálni(nembiztos)
Csak viszont ezzel elég sok munka lenne tudod minden autót átnézni , vagy csak ezekre a csúcskategóriás kocsikra érted?

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
Dolgozni kell és időt beleölni, egy jobb SeeMTA reményében, ez nyílvánvaló. Aztán majd kiderül, hogy a fejlesztők mit mondanak.

J

De akkor kisebb motiváció lenne a fejlesztők számára ha mink=playerek vagy pár ember összeírja a féktávokat gyorsulásokat végsebességeket az autóknak és nem a fejlesztőknek kéne még ezeket is keresgetni.
Mert ha már RL akkor dobjanak hozzá RL fogyasztást és már vége a szálguldásnak mert azért ilyen autók megesznek valamennyit :)

Részemről ennyi. Többi már csak a fejlesztőkön van meg a vezetőségen hogy mit mondanak rá.

MathiasRose

Újonc
2019. 01. 10.
4
1
LV karakter
RyanRawling
Én a végsebességeken nem változtatnék, kizárólag a gyorsuláson. Megoldható, viszont mindet végig kell tesztelni, reméljük kerítenek a fejlesztők rá sort.
( Ráadásul megoldható az egész úgy,hogy a "drift ótó", a gyorsulás csökkentése után is tudjon ugyanúgy kaparni )

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
De akkor kisebb motiváció lenne a fejlesztők számára ha mink=playerek vagy pár ember összeírja a féktávokat gyorsulásokat végsebességeket az autóknak és nem a fejlesztőknek kéne még ezeket is keresgetni.
Mert ha már RL akkor dobjanak hozzá RL fogyasztást és már vége a szálguldásnak mert azért ilyen autók megesznek valamennyit :)

Részemről ennyi. Többi már csak a fejlesztőkön van meg a vezetőségen hogy mit mondanak rá.

Látom nem érted. Előző oldalon le lett írva már párszor. Az autók sebessége a map méreteihez van állítva. Kezdve ott, hogy ha RL gyorsulást+végsebesség lenne, sokkal lassabb lenne a játékmenet, mivel a map méreteihez viszonyítva kellene arányosan lejjebb tolni. Az hogy te a kijelzőn továbbra is azt látod, hogy 300-al mész attól független lehet, hogy én lefutlak, mert a tényleges sebesség változik. Na meg ha nagyon RL-hez akarunk hasonlítani, akkor lenne gondban a rendvédelem. Mivel nagyrészt F. Crown Vic.-eket használnak, amik (megsúgom) közel se érnek a 300-hoz RL. De elég sok kocsival lennénk így.
Nem létezik olyan tunning RL, hogy "Venom" Venom jelentése alapból Méreg. Mitörténne ha csökkene a kocsik ára? Kitörne a WW3 ez miatt vagy micsoda?

Nagyon álomvilágban élsz ha te szerinted így mükődik a rendvédelem.

Akármennyire is utálom Angel lenéző stílusát, itt igaza van. Álomvilágban élsz. Sajna nem ilyen egyszerűek a dolgok mint te azt gondolod.

Szofi

így járunk, élünk, vágyunk🎵
2019. 01. 09.
218
546
27
Budapest
V4 karakter
Sophie Mitchell
LV karakter
Nina Parks
Nem hiszem, hogyha még ezt 10 oldalon keresztül tárgyaljátok elolvassa bárki is. Úgy érzem kellően ki lett fejtve a téma. Ha valaki továbbvinné, privátban megteheti.

• Tetszik
Reactions: Bati

Jerry

A nép hangja
Very Important Person
2019. 01. 08.
3 910
4 547
31
Mulholland 🌆
V4 karakter
Quinto Montanez 🇲🇽
A sebességgel szerintem is gond, túl gyorsak a járművek, nem túl életszerűek.

Pepe

Újonc
2019. 01. 10.
51
50
26
Sopron
V4 karakter
Tyzee Bross
LV karakter
Malik Reid
Pár jármű tényleg nagyon gyors. De pl egy E60, F10 még akkor sem éri el az RL végsebességét, ha már fullon ki van venomoztatva. Gyorsulását lejebb kellene ezeknek is venni, de a végsebeséget ennél feljebb.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.