Gépjármű handlingek cseréje. (Végsebességek, gyorsulások csökkentése.)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

stan

túlélő
2019. 01. 10.
1 090
4 301
LV karakter
Nick Estrada
"4 másodperc alatt már végsebességgel megy konkrétan."
Mifelénk az 8 másodperc, de mindegy. Megint csak azt tudom felhozni, ha nem javulna venommal a gyorsulás meg a végsebesség, akkor értelme nem lenne. Mint Nonodis mondta, kettő között kell. Ahol van értelme a venomnak.

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
Szerintem Nonislav úgy gondolta, hogy úgy maradna értéke a venomnak ha olyan szintű pluszt adna a venom amitől meg is érné. Mert akkor ha feltételezzük a példa kedvéért, hogy a lehúzott M5 menne gyáriba 210-at, fullvenommal meg 240-et, nem feltétlen érné meg, mert 3x körbe kellene menni a mapon, hogy le is hagyd ezzel a speed gappel egy másik autót.

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
Pardon. Utánanézve, letesztelve 6,5mp elvileg.
Illetve ha itt tartunk, az is érdekes az M5 e60-at nézve, hogy a full venomos VW Scirocco 289-et megy???
Témára visszatérve, nem azt mondtam, hogy LSRP szint legyen.
Remek lenne, ha sikerülne valahol ténylegesen a kettő között belőni a handling-et, hogy a venomnak maradjon értéke és haszna is, ezáltal aki fizetett a venomért, kár úgymond nem éri.
Szerintem mindenki, aki bármit is ideírt ehhez a poszthoz, annak az az érdeke, hogy egy szervert "jobbá/élvezhetőbbé tegyen".

• Tetszik
Reactions: Theodis

Bakos

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
178
175
27
V4 karakter
Curtis Shakur
LV karakter
Curtis Z Shakur
V2 karakter
Curtis Shakur
Amúgy a handlingek érdekesek tényleg, a gyorsabb autók alacsony sebességnél is nagyon nehezen irányíthatóak sajnos.(Vagy én vagyok béna)

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
Illetve ha itt tartunk, az is érdekes az M5 e60-at nézve, hogy a full venomos VW Scirocco 289-et megy??”

Igen ez is kibeszélt téma már párszor. Általában az a válasz erre, hogy “Luxusautó nem Bugatti” bár azért nem gyári autókról van szó, tehát... Mindegy, szerintem LV-n ebből már semmi sem lesz, nekem annyira nem zavaró. Szerintem csak tudni kell vezetni. Ha valakit üldöztök nem a seggében kell lenni hanem normális távolságról. Eddigi rendvédelmis tapasztalataim alapján csak vezetési tudáson múlik az egész..

• Tetszik
Reactions: Bati

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Nem értem, hogy miért mindenki ellenzi és mondogatja a faszságokat a dolgokról. Kezdem avval: Miért lenne 100 player ha realizálnák a handlinget? Most figyelj szerintetek egy Buick Regan rl megy 400-at? Az autó a 70-80-as években lett gyártva és akkoriban ritka volt az olyan kocsi (vagy nem is volt) ami 400-al ment volna. Tényleg jól jönne egy ilyen update. Aki meg ilyen "dE nEm LeSz sOk PlAyEr" érvekkel meg, "KeVeSeBb LeSz A vEnOm" Mi a fontos most? A Roleplay vagy a venom?

• Tetszik
Reactions: Jonathan és Bati

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
Aki meg ilyen "dE nEm LeSz sOk PlAyEr" érvekkel meg, "KeVeSeBb LeSz A vEnOm" Mi a fontos most? A Roleplay vagy a venom?
Valljuk be az SGS nem a húdemindenkinagyroleplayes közösség miatt lett ilyen híres. Ugyanakkor ez a penge bőségesen kétélű. A nem csak a hirdető részleget használó fórumozók között valószínüleg az RP lesz, viszont a vezetőség felől meg a pénztárcájuk vastagsága. Nem akarok itt senkit se provokálni, de ez ésszerű. Túlnőtte magát a SEE és fatális hiba lenne egy ilyen lehetőséget kihagyni. Sajnos ez ilyen, néha a siker érdekében fel kell áldozni dolgokat. És jelen esetben szerintem a vezetőség számára a siker fontosabb mint néhány játékos sírása. Megértem teljes mértékben az ilyesfajta gondolkodásmódot, és teljes mértékben is jogos. Végül szeretnék ideokádni egy idézetet Benjamin Franklintől: "Without continual growth and progress, such words as improvement, achievement, and success have no meaning."

• Tetszik
Reactions: stan
2019. 01. 10.
10
1
LV karakter
Julio O Bryan
Támogatom ,de viszont ha már az autokat 300 al mennek akkor a rendvédelemnek nem kéne akkor leolvasni a rendszámot és addig neki menni a embernek amíg animban nem van ez nem megoldás a rendvédelemnek is változtatnia kéne a hoz állásán , a másik nem ide tartozik de a rendévelem nem beszélhet úgy a emberekkel mintha egy kutya lenne

• Tetszik
Reactions: stan

Bakos

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
178
175
27
V4 karakter
Curtis Shakur
LV karakter
Curtis Z Shakur
V2 karakter
Curtis Shakur
Nem értem, hogy miért mindenki ellenzi és mondogatja a faszságokat a dolgokról. Kezdem avval: Miért lenne 100 player ha realizálnák a handlinget? Most figyelj szerintetek egy Buick Regan rl megy 400-at? Az autó a 70-80-as években lett gyártva és akkoriban ritka volt az olyan kocsi (vagy nem is volt) ami 400-al ment volna. Tényleg jól jönne egy ilyen update. Aki meg ilyen "dE nEm LeSz sOk PlAyEr" érvekkel meg, "KeVeSeBb LeSz A vEnOm" Mi a fontos most? A Roleplay vagy a venom?

Nem bántva a vezetőséget!
De képzeld bele magad.
Van egy szervered, amiért havonta fizetsz nem keveset.
Kell, hogy legyen bevételed, hogy ne a saját pénzed éld fel arra, hogy legyen egy szervered.
Pénzből él mindenki.
És amúgy sincs baj azzal, hogy van venom, meg lehet gyorsulgatni, sok játékos szereti a kocsikat, meg a sebességet.
Én nem vagyok autó mániás, de azért szeretek 4 sávoson csapatni sport verdákkal.:D

Jacques Moren : IRL is úgy beszél némelyik, tapasztalatból mondom, IC ügy hogy ki milyen rendőrt RP-zik.

• Tetszik
Reactions: wata és Bati

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Támogatom ,de viszont ha már az autokat 300 al mennek akkor a rendvédelemnek nem kéne akkor leolvasni a rendszámot és addig neki menni a embernek amíg animban nem van ez nem megoldás a rendvédelemnek is változtatnia kéne a hoz állásán , a másik nem ide tartozik de a rendévelem nem beszélhet úgy a emberekkel mintha egy kutya lenne
Nem értem miért háborogsz olyanon ami 100%-ban IC ügy, de ahogy szeretnéd.

A szervernek a venom, neked a roleplay.
Hát egy copbaiter RP alól kilépőtől nem vártam más választxdd

Nem tudom, hogyan jött ide a "képzeld van egy szeród" szitu, De akkor is egy Roleplay szeróról van szó nem egy Initial D Arcade Stage játékről vagy egy NFS sorolhatnám ezerrel. Sajnos az a fogalom, hogy Roleplay elveszett mert a playerek 90% kereskedik és evadelget a PD elől, de ha elkapják egyből ./q

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
Kerüljük a feszültséget uraim, itt mindenkiről lehetne szépeket mesélni.

• Tetszik
Reactions: Bati és stan

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
Légyszíves ne nagyon térjünk el a témától, illetve ne essünk át abba a kategóriába, hogy okkal/okvetlen egymásnak esünk.
Semmi feszültség nem kell egy olyan topicba, amelynek pont az a lényege, hogy összefogjon a közösség.

Patrick33856

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
198
228
24
Nyíregyháza
V4 karakter
Jimmy Evans
LV karakter
Gerald Maynard
Batinak teljes mértékben igaza van, de az meg talán kicsit irreális kijelentés, hogy a map méreteihez van igazítva a sebesség. Ha rl-t vesszük alapul, az USA egy elég nagy kiterjedésű ország hatalmas városokkal. Ahhoz, hogy A-ból B-be eljuss nem kis idő kell még kocsival sem. A szerveren pikk-pakk megvan a város egyik felétől a másikig. Ha egy alap autót veszünk figyelembe semmi baj nem lenne, de a 6 venomos tuningolt autók túl gyorsak a mondhatni kis pályához képest.

• Tetszik
Reactions: wata

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
A GTA:SA map méretéhez vannak igazítva tudtommal a sebességek, nem RL-hez.

Theodis

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 13.
248
310
V4 karakter
Theodore Crawford
LV karakter
Theodis Oatney
Ha valaki játszott már V3-on aztán közvetlen rá LV-n észreveheti hogy pl. V3-on a 270 olyan mint LV-n a 320. Mivel LV elég kicsi, ígyis lassítva vannak az autók bőségesen, csak ez a km/h-ban nem látszódik annyira. Mellesleg RL is a forgalom miatt nem jutsz A-ból B-be olyan gyorsan.. Ha nem lenne egy autó sem az úton és csapathatnád 220-al, ott is egyhamar a város másik felén lennél. No meg, azért a méreteket véve is, a GTA egy 2004-es játék, ne várd el, hogy egy The Crew szintű map legyen benne.

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
úgy sem lesz rajta csökkentve, mert akkor senki sem venné, és szeretett élet szerverünk becsődölne és nem lenne hol játszani

• Tetszik
Reactions: wata és stan

Edizon #Denis

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
129
272
20
Kecsó
V4 karakter
Askari Serghini
LV karakter
denis_s_kenway
Szerintem teljesen reális...Najó nem minden kocsinak reális a handlingje,de a nagy részének az.Nekem nincsen gondom vele,bár rendőrként gondolom más az egészre a rálátásod.

• Tetszik
Reactions: wata és Bati

Zozzer

Vive quod mentitur Mendacium quod vivis
2019. 01. 09.
189
252
Oroszlány
V4 karakter
Rowan Khan
LV karakter
Tommy Logan
V2 karakter
Zack Corvia
Jó lenne bár nem hinném, hogy befog kerülni... :/

• Tetszik
Reactions: Bati
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.