Farmok "megcsonkítása"

KindSouls

Zöldfülű
2021. 05. 26.
213
306
👀
V4 karakter
Alex Frewen
LV karakter
Austin Bailey
V2 karakter
-
Nagyon nehéz megírni egy topicot tíz perc alatt, így működik. :)
Aha. Csak én arról beszéltem, hogy írni sok mindent lehet ha nem változik semmi, mint ahogy ezt is megírtad még sincs semmi pedig azért már pár hónap eltelt. ;)

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
GoKart pálya és Taxi telep részét, szerintem egy az egyben ki kellene venni onnan a farmokat, senki sem használja. Bár ez aligha meglesz valósítva a közeljövőben. Fölösleges.

Danikaaaa

Zöldfülű
2021. 05. 17.
153
262
LV karakter
ben cortez
Semmi értelme nem volt, attól függetlenül hogy már 1 hét az állatok eladásának az ideje, ezzel a lendülettel lehetne kivenni a felét nagyjából.

aFülöp

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 19.
355
313
Louisville
V4 karakter
vanessa_mclaren
LV karakter
carly_benz
Makoghatnék én is plusz egy sort, hogy mennyire darabolja az fps-t, de az amúgy is egy számjegyűből már nehéz lenne kevesebbet produkálni xd meg, hogy pénz és farmozás helyett amúgy rp-zni kéne mert akkor álszent lennék. Nekem csak annyi gondom van amiért jó ötletnek tartom a kivételüket, hogy nagy részét képezik a városnak és többnyire kihasználatlanul teszik, hogy helyettük a nagy területeket mapolásokkal vagy ilyesmikkel másra is lehetne használni.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 912
19 283
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
pénz és farmozás helyett amúgy rp-zni
Nagyon sok olyan embert ismerek, akik a színvonalas rp mellett farmoznak a pénz miatt (igen kell a pénz az rphez, hogy alapvető dolgokat meg tudjál venni, vagy ki tudd vitelezni az ötletedet)

Valaki abban leli örömét, hogy egy jó rp szituációt véghez tud vinni, egy másik osztály pedig abban, hogy farmozhat és gyűjtheti a pénzt a jobbnál jobb autókra, ne akarjuk ettől megfosztani őket, csak mert nekünk szúrja a szemünket

Joshua

Veterán
Támogató
2019. 01. 09.
566
479
21
Monor
forum.see-game.com
LV karakter
Abdul Ahmad Ramiz
Annó egy ismerősöm kb 1 hónapja megszámolta, közel 100 kiadó farmot számolt.
Azóta ez a szám csak növekedik, nem sokan akarnak farmozni szerintem már, vagy épp nincs ideje.
A mostani farm mennyiség negyedét, ha nem a felét ki lehetne szedni szerintem.
teljes mértékben támogatom körte szavait,meg az ötletet is.

Willi

Újonc
Támogató
2019. 02. 08.
62
28
V4 karakter
Letitia Ellis
LV karakter
Denzel Boyd
teljes mértékben támogatom körte szavait,meg az ötletet is.
Most pont nem jó ötlet lenne kivenni a farmok egy részét,mert pár hónap és itt a V4 aztán sok játekos vissza fog térni meg akár újak is.
Aztán meg az lenne a baj hogy kevés lenne a farm.
Talán inkább montgomerybe kellen párat átrakni.

• Hűha
  • Vicces
Reactions: ropika és DaniLV

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
pár hónap és itt a V4
Hát igen, az biztos, hogy meg fog majd növekedni a játékosszám akkor tájt, mikor bejön a V4. De még most is szerintem elég kilátástalan, hogy mikor is fog jönni. De nyilván nem sértődnék meg, ha ez az előző mondatom amúgy nem lenne igaz, mert kíváncsi lennék a V4-re.

• Tetszik
Reactions: joccó

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Mindenkinek minden felesleges KIVÉVE ha az valami kivételéről szól, már ha egyszer bent van és valakinek a munkája van abban hogy az ott van miért kérnénk tőle még több munkát azért hogy azt kivegye?

Értem én, hogy nincs kihasználva de ennyi erővel reggelig lehetne írni mi az amit senki vagy csak kevesen használnak még sincs kivéve, pont ezektől lesz több a szerver

Szofi

így járunk, élünk, vágyunk🎵
2019. 01. 09.
218
547
27
Budapest
V4 karakter
Sophie Mitchell
LV karakter
Nina Parks
Az tény, hogy én is számtalan kiadó farmot látok a szerveren járva, meg őszintén olyat is ami szerintem nincs túl jó helyen, pl számomra egy gniben lévő farm eléggé rontja az összképet de ez egyéni vélemény csupán.
Az is igaz hogy megnövekedett playerszám esetén viszont lehetséges hogy ki lennének használva a jelenleg üresen álló farmok.

albanherceg

Újonc
Támogató
2022. 05. 13.
35
92
amsterdam🍃
V4 karakter
cezmi avan
LV karakter
kamboojieh rasheed
V2 karakter
zoya vyacheslav rasheed
szerintem is valoban felesleges ennyi farm, eleg lenne par szaz darab, csak az tudna farmot berelni akinek szerencseje van, vagy van eleg penze megvasarolni. ezaltal kicsit csokkenne az inflacio is, mivel valamennyivel kevesebb penz aramlik be a szerverre

• Tetszik
Reactions: LucasLV

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

• Tetszik
Reactions: bigmac