Aha. Csak én arról beszéltem, hogy írni sok mindent lehet ha nem változik semmi, mint ahogy ezt is megírtad még sincs semmi pedig azért már pár hónap eltelt.Nagyon nehéz megírni egy topicot tíz perc alatt, így működik.
Aha. Csak én arról beszéltem, hogy írni sok mindent lehet ha nem változik semmi, mint ahogy ezt is megírtad még sincs semmi pedig azért már pár hónap eltelt.Nagyon nehéz megírni egy topicot tíz perc alatt, így működik.
Én nem lepődtem meg, tudtam, hogy ez lesz.még sincs semmi pedig azért már pár hónap eltelt.
amiről te beszélsz az nem feature hanem bug voltSemmi értelme nem volt, attól függetlenül hogy már 1 hét az állatok eladásának az ideje, ezzel a lendülettel lehetne kivenni a felét nagyjából.
Nagyon sok olyan embert ismerek, akik a színvonalas rp mellett farmoznak a pénz miatt (igen kell a pénz az rphez, hogy alapvető dolgokat meg tudjál venni, vagy ki tudd vitelezni az ötletedet)pénz és farmozás helyett amúgy rp-zni
teljes mértékben támogatom körte szavait,meg az ötletet is.Annó egy ismerősöm kb 1 hónapja megszámolta, közel 100 kiadó farmot számolt.
Azóta ez a szám csak növekedik, nem sokan akarnak farmozni szerintem már, vagy épp nincs ideje.
A mostani farm mennyiség negyedét, ha nem a felét ki lehetne szedni szerintem.
Most pont nem jó ötlet lenne kivenni a farmok egy részét,mert pár hónap és itt a V4 aztán sok játekos vissza fog térni meg akár újak is.teljes mértékben támogatom körte szavait,meg az ötletet is.
Hát igen, az biztos, hogy meg fog majd növekedni a játékosszám akkor tájt, mikor bejön a V4. De még most is szerintem elég kilátástalan, hogy mikor is fog jönni. De nyilván nem sértődnék meg, ha ez az előző mondatom amúgy nem lenne igaz, mert kíváncsi lennék a V4-re.pár hónap és itt a V4